reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Dzień dobry!
U mnie choroby ciąg dalszy, na razie wielkiej poprawy nie widzę, byleby nie było gorzej.;-)

Witam po dłuuuuuuuugiej nieobecności :-)

Mam nadzieję, że jeszcze niektóre ciężarówki mnie pamiętają ;-) Już wracam powoli.

U nas wszystko dobrze, jak narazie. Dzidziuś rośnie, ja na całe szczęście nie ;-) Muszę się drożyć znowu. Jest tu cała masa nowych mamusiek, że muszę się opatrzeć na Was ;-)

Witaj milgak, pamiętamy i udzielaj się częściej:-)

Witam wszystkie mamusie:)

Mam pytanko na ktore nie moge znalezc odpowiedzi.
Otoz czy ktoras z was mierzyla tempke i jednoczesnie byla na monitoringu w czasach starania sie o fasolke.

Chcialabym sie dowiedziec, czy ktoras z Was miala sytuacje, ze tempka wzrosla a owulka jeszcze nie nadeszla. Dopiero 1-2 dni po skoku tempki monitoring wykrywal owulke ?

Po prostu nie wiem jak czesto sie zdarza, ze owulka nastepuje po skoku tempki, a nie jak ksiazkowo w dzien przed skokiem ?
Wprawdzie ja nie robiłam monitoringu, ale wiem, że takie skoki się zdarzają i jeśli tylko obserwujesz śluz, to można zauważyć że taki skok następuje przed szczytem śluzu. I wtedy nie zaliczamy jej (tej tempki) do jednej z wyższych, ani nie bierzemy jej pod uwagę przy wyznaczaniu linii niższych temp.

Anika ale mi się marzą takie ciuchowe zakupki - wchodzę już tylko w jedne spodnie, ale chyba nie prędko się wyrwę :( ostatnio za to zaszalałam na Allegro i kupiłam sobie spodnie, tuniczke i sukienkę ( tylko jeszcze nic do mnie nie dotarło) Pozdrufka :)
Agorana, może podasz jakieś linki, zobaczymy co kupiłaś? ;-)

Goteczka je też w taki sposób określiłabym ruchy dzidzi. :-)

Cześć dziewczyny! Mam nadzieję, że mnie pamiętacie ;-) Chciałam wam powiedzieć, że u mnie ok, jestem w 10 tygodniu ciaży. Termin na 2 sierpnia. Dzięki za wsparcie z Waszej strony na samym początku, bo było ciężko. Trzymajcie się zdrowo!

Joan, jasne że pamiętam, u Ciebie była taka trochę niejasna sytuacja, ale widzę, że wszystko się wyjaśniło. Dobrze, że się odezwałaś. Zdrówka dla Was obojga życzę.:-)
Magduśka, Izabel, ale z Was ranne ptaszki;-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

reklama
Witam !!!

ale wy szybko piszecie :)
fajnie, że jest tu Was tak dużo, panuje tu bardzo bardzo miła atmosfera :)

Goteczka, myślę jak dziewczyny, że są to ruchy :-)

życzę udanego dzionka :)

Co do ciuchów ciążowych, okstatnio kupowałam w H&M spodnie i się załamałam. Przeciętnie kupuję rozmiar 42/44 i takie wybrałam, jakie było moje zaskoczenie gdy się okazało, że one mają tyle co trzeba w pasie i biodrach, ale nogawki wąziutkie, że nie dało się nogi włożyć. Optymalne było 48 ale wyglądałam w tych spodniach jak w worze. W nogawkach OK ale w pasie... koszmar :-(

Hej nadal zimowo!!!
Wyszlam dzisiaj na dlugi spacer z psami jest super bialo i w miare cieplo.Teraz znowu w lozeczku.Lekarz kazal duzo lezec,wiec 3 dzien sie b.oszczedzam,ale chyba dlugo tak nie wytrzymam ile mozna lezec!!!!
Ja tez mam wrazenie,ze czuje kiedy moj bobas nie spi jakies takie poruszenie mam z brzuchu:)wlasnie teraz tez:)
Ja zastanawiam sie czemu te ciazowe ciuchy sa takie drogie.Glupia bluzeczka w sklepie ponad 100zl,a nie sadze zebym zalozyla ja po ciazy.
Mam jeszcze do Was pytanko czy nie wiecie czy sa jakies skutki uboczne brania luteiny?np.tycie,hustawka nastrojow itp?
trzymajcie sie cieplo

H&M ma jakąś dziwną numerację, jeżeli chodzi o ciuchy ciążowe. Ja zazwyczaj noszę rozmiar 36, chciałam wziąć sobie 38, żeby mieć luźniej na zapas, a w przymierzalni okazało się, że są akurat. Musiałam wziąć 40!:baffled: I tak z rozmiaru 36 wskoczyłam w 40, mimo, iż na wadze ciągle 50.5 kg :szok:...Ale brzuszek rośnie.:-)

witam sie i ja.
Iwutek glowa moze cie bolec poniewaz jest wysokie cisnienie. ja ostatnio tez tak mialam i jedyne co pomoglo to drzemka w poludnie.
Impresja Wiosenna trzymaj sie cieplutko i szybko zdrowiej.
Slonce ja rowniez jestem niska i prawie wszystkie spodnie musze skracac.
betinka ja jedyne skutki uboczne jakie mialam po luteinie to ciagle nawracajace infekcje.
a tak poza tym to mam dzis strasznego lenia, leze jeszcze w lozeczku i strasznie nie chce mi sie wstawac.

reklama
Do góry