Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Dzień dobry!
U mnie choroby ciąg dalszy, na razie wielkiej poprawy nie widzę, byleby nie było gorzej.;-)
Witaj milgak, pamiętamy i udzielaj się częściej:-)
Goteczka je też w taki sposób określiłabym ruchy dzidzi. :-)
Joan, jasne że pamiętam, u Ciebie była taka trochę niejasna sytuacja, ale widzę, że wszystko się wyjaśniło. Dobrze, że się odezwałaś. Zdrówka dla Was obojga życzę.:-)
Magduśka, Izabel, ale z Was ranne ptaszki;-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
U mnie choroby ciąg dalszy, na razie wielkiej poprawy nie widzę, byleby nie było gorzej.;-)
Witam po dłuuuuuuuugiej nieobecności :-)
Mam nadzieję, że jeszcze niektóre ciężarówki mnie pamiętają ;-) Już wracam powoli.
U nas wszystko dobrze, jak narazie. Dzidziuś rośnie, ja na całe szczęście nie ;-) Muszę się drożyć znowu. Jest tu cała masa nowych mamusiek, że muszę się opatrzeć na Was ;-)
Witaj milgak, pamiętamy i udzielaj się częściej:-)
Wprawdzie ja nie robiłam monitoringu, ale wiem, że takie skoki się zdarzają i jeśli tylko obserwujesz śluz, to można zauważyć że taki skok następuje przed szczytem śluzu. I wtedy nie zaliczamy jej (tej tempki) do jednej z wyższych, ani nie bierzemy jej pod uwagę przy wyznaczaniu linii niższych temp.Witam wszystkie mamusie
Mam pytanko na ktore nie moge znalezc odpowiedzi.
Otoz czy ktoras z was mierzyla tempke i jednoczesnie byla na monitoringu w czasach starania sie o fasolke.
Chcialabym sie dowiedziec, czy ktoras z Was miala sytuacje, ze tempka wzrosla a owulka jeszcze nie nadeszla. Dopiero 1-2 dni po skoku tempki monitoring wykrywal owulke ?
Po prostu nie wiem jak czesto sie zdarza, ze owulka nastepuje po skoku tempki, a nie jak ksiazkowo w dzien przed skokiem ?
Agorana, może podasz jakieś linki, zobaczymy co kupiłaś? ;-)Anika ale mi się marzą takie ciuchowe zakupki - wchodzę już tylko w jedne spodnie, ale chyba nie prędko się wyrwę ostatnio za to zaszalałam na Allegro i kupiłam sobie spodnie, tuniczke i sukienkę ( tylko jeszcze nic do mnie nie dotarło) Pozdrufka
Goteczka je też w taki sposób określiłabym ruchy dzidzi. :-)
Cześć dziewczyny! Mam nadzieję, że mnie pamiętacie ;-) Chciałam wam powiedzieć, że u mnie ok, jestem w 10 tygodniu ciaży. Termin na 2 sierpnia. Dzięki za wsparcie z Waszej strony na samym początku, bo było ciężko. Trzymajcie się zdrowo!
Joan, jasne że pamiętam, u Ciebie była taka trochę niejasna sytuacja, ale widzę, że wszystko się wyjaśniło. Dobrze, że się odezwałaś. Zdrówka dla Was obojga życzę.:-)
Magduśka, Izabel, ale z Was ranne ptaszki;-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.