reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Goteczka tak wlasnie to sa ruchy twojej dzidzi takie male bombeli jak by pekaly piekne uczucie a za pare dobrych tygodni prawdziwe kopniaczki:-)

Witam się z rana :-) dziś wyspana, już po śniadanku ,co prawda biała kiełbaska na śniadanie to nie był chyba najlepszy pomysł bo troszkę mi ciężko na żołądku ale mężuś ugotował i dla mnie więc zjadłam sobie troszkę
Goteczka ja też właśnie tak bym opisała ruchy dzidzi ;-)
Anika ja się w sobotę do Galerii Bałtyckiej wybieram i nie tylko z resztą, muszę upolować jakąś sukienkę na weselicho siostry, kurcze zażyczyła sobie żeby świadkowe (będą 2 babeczki) były w jasnych kolorkach, no i ja sobie nawet upatrzyłam kieckę ale chyba ją muszę kupić teraz bo jak karnawał przeleci to już nic w sklepach nie będzie, hmmm wezmę rozmiar większą i myślę że się wcisnę jakoś ;-) a dla Michałka to ostatnio zrobiłam zakupki właśnie w H&M i niezła wyprzedaż... ale fakt faktem przy córci można bardziej poszaleć :-)
calla trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i za całą resztę która dziś wizytuje:-) ach takie czereśnie świeżuśkie to też bym pojadła... mmmmm :-) rozmarzyłam się hehe

O rany ile u nas śniegu leży, zaraz jak dziecko się obudzi, śniadaneczko, bajkowanko i w ogródku bałwana postawimy a co... ;-)
Miłego dnia i powodzonka na wizytach!!

A ja tak nieśmiało chciałabym wrócić jeszcze na chwilę do wychowawczego. Czy przy wyliczaniu tej średniej na osobę bierze się w końcu moją pensję bo jedni mówią że tak a ja wszędzie czytam że jest to dochód utracony no i już sama nie wiem co myśleć. Już od pewnego czasu mnie to martwi bo z wypłaty mojego męża nie damy rady przeżyć a znowu moja wypłata wystarczy akurat na niańkę więc tak czy siak jak nam nie przyznają tego dodatku to nie wiem co będzie:-(

Witam dopiero się dzionek zaczął a ja już zmarzłam musiałam zaprowadzić córke do przedszkola dobrze ze to nie daleko bo mężowi nie chce sie wychodzic 10 min wczesniej zeby ją zaprowadzic .Wkoncu przespalam spokojnie nocke. A ja dzis na sniadanko wstawilam sobie do gotowania brukselke pozniej zrobie sobie z bułką tartą ŻYCZE MIŁEGO DNIA I PRZYJEMNYCH WIZYT

Witam
Ja znów od 4 rano w łóżku wojowałam ehhh jakaś pechowa godzina :crazy:
również już jestem po śniadaniu ja kanapki wciełam z wędliną i pomidorem mniam mniam, lecę sprzątać dla chomika.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dajcie znać szybko
;-)
Goteczka ja także uważam że to ruchu dziecka. ;-)

ja tez chcę poczuć moją kruszynkę:-) wczoraj w brzuchu skakała jak mała żabka :-D:-D:-D

Kasia
z tego co się orientuję to do wychowawczego bierze się tylko pensję męża, twój dochód jest utracony

A ja tak nieśmiało chciałabym wrócić jeszcze na chwilę do wychowawczego. Czy przy wyliczaniu tej średniej na osobę bierze się w końcu moją pensję bo jedni mówią że tak a ja wszędzie czytam że jest to dochód utracony no i już sama nie wiem co myśleć. Już od pewnego czasu mnie to martwi bo z wypłaty mojego męża nie damy rady przeżyć a znowu moja wypłata wystarczy akurat na niańkę więc tak czy siak jak nam nie przyznają tego dodatku to nie wiem co będzie:-(

Kasiu Twoje dochody zodstaną odliczone, ale nie martw się do naszych wychowawczych jeszcze bardzo duzo czasu, a przepisy zmieniają sie kilkakrotnie w ciągu roku, więc spokojnie :)

reklama
Witajcie kobietki
Ja tylko na chwilke wskoczyłam sie przywitać i życzyć wizytującym sie powodzenia. Cosik boli mnie dzisiaj głowa więc narazie odpuszcze siedzenie przy kompie, zrobie sobie herbatke i wskakuje pod kocyk:-) Jak sie lepiej poczuje to póżniej wskoczę na bb.

Do góry