reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

To jeśli to jeszcze aktualne to ja dosiadam się z herbatką- melisa z gruszką :-D Ale w takich warunkach mieszkalnych to nawet 50 litrów by mnie nie uspokoiło :-D Ale czy mam coś do tego słodkiego? Hmm.... Chyba tylko Merci. Mój M dostał na urodziny ale chyba się nie obrazi jak poczęstuje kilka koleżanek forumowych :-D

Będę musiała jeszcze skoczyć po ziemniaki, będą frytki i paluszki rybne.

reklama
no ja co prawda kawkę zdążyłam już wypić, ale przy herbatce ci mogę potowarzyszyć:tak::tak::tak: a co do słodkiego to u mnie niestety pustki, miałam nawet ochotę upichcić jakieś ciacho, ale skoro jutro idziemy do teściów na urodzinki to nie było sensu, bo nie miał by kto go zjeść. więc jeżeli twój M się nie obrazi, to ja jedną czekoladkę też poproszę;-);-);-)

Nie ma sprawy..... Jeśli smak obojętny to łap!!!!!!! Rzucam!!!!!!!!!! Otwieraj okno! :-D:-D:-D

A Ty już wekendzik rozpoczęłaś, prawda? To znowu życzę miłego, oby trwał :-Djak najjjjjjjjjjjdłużej :-D

no fakt rozpoczęłam, ale coś czuję, ze zleci dużo za szybko,
dziś trochę w domku, jutro prawie całe popołudnie u teściów, a w niedzielę, znowu będzie zjazd rodzinny, bo mija druga rocznica śmierci babci mojego M więc jest w jej intencji msza, a później znowu spotkanko w domu u cioci, więc coś czuję, że weekendzik, pomimo tego, że jest dłuższy to będzie dosyć męczący, ale pocieszam się tym, że w poniedziałek idę dopiero na 13 do pracy więc będzie jeszcze chwila na odpoczynek ;-)

ps okno otwarte więc czekam na czekoladkę ;-)

Według moich obliczeń powinna już być, wiatr też wzięłam pod uwagę i odległość oczywiście :-D

Nie mogę się napatrzeć na suwaczku na te włoski Twojej Moni, tam to już kiteczki można robić, ale chyba troszkę zjaśniały, co? Czy się mylę? U nas też kitki już były nie raz, nawet raz to trzy się udało zrobić i nawet jeśli nie ściąga to gumeczki się osuwają, jak np siedzi w foteliku czy wózku, a tak po domu to dopóki się nie przypomni o nich to jakoś się tzrymają

Ostatnia edycja:
no właśnie doleciało, i jak zaczęłam szeleścić papierkiem to obudziłam małą, więc teraz muszę iśc jej zrobić coś do jedzenia

Kamlotka do mnie jest alej ale może uda Ci się dorzucić jakąś słodka pychotką:-D:-D:-D

Witam Kobietki:-)

Vioreczka trzymajcie się dzielnie. I oby wszystkie wyniki były pozytywna informacja dla Was i dla Lekarzy specjalistów.

A u nas 3 dzień gorączka się trzyma. Wpierw myślałam że to od zębów ale jak już zobaczyłam gluciki w nosku to wiedziałam, że to coś innego. Tak więc siedzimy w domku bo pogoda tez jakaś taka dziwna. :rofl2:
Ale mimo tego Domino ma dość sporo energii tylko jakiś nerwowy bardziej się zrobił!! I to mi się nie podoba.:-:)no:
Najczęściej rzuca zabawkami .... w nas!!

Wasze dzieciazki tez tak mają czy tylko mojemu coś sie zmianiło??

iwon moja Adula jak jej cos nie pasi albo sie stuknie to krzyczy atyyyyy i macha raczka i nie wiem czy mam sie martwic bo np. za pare miesiecy zrobi atyyyy mtce i nie daj boze jeszcze dostane w twarz np. w sklepie albo po rekach to jest niby smieszne atyyy ale sama juz nie wiem

Iwonko do Ciebie też z pewnością doleci :tak: Moja Mała nie rzuca w nas zabawkami, ani niczym innym, a jak coś nie pasi to poplaczę chwilkę, dosłownie kilka sekund i spokój, a jak powiem coś donośniejszym głosem, to często się wtedy przytula, chyba chce przeprosić. Teraz namolnie próbuje klikać mi w klawiaturę. Łatwo ogólnie odwrócić jej uwagę.

Właśnie wciągnęła dwa paluszki rybne i ziemniaki z marchewką.

nngfgfgijb ckkfkdnc bfcnc cjf bfcn to od niej wiadomość :-D:-D:-D:-D

..............................................
A u mnie i deszcz i słońce, tylko patrzeć jak się tęcza pojawi...

Załączniki

• deszcz.jpg
    deszcz.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
no nam się udało wyjść na godzinny spacerek, i już jesteśmy w domku :-) słoneczko trochę nam poświeciło, więc było w miarę przyjemnie

Iwonko moja jak na razie niczym nie rzuca w nas, ale jak coś jest nie po jej myśli, to kładzie się na podłogę i płacze, albo udaje, że płacze i zakrywa głowę rękoma

Ostatnia edycja:
Do góry