Witam po kilkudniowej nieobecności, :-( znowu :-( nie miałam czasu aby do was zajrzeć
na początku:
Ada super, że na usg wyszło wszystko dobrze, no i fajnie, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka, będzie w domu równowaga płci :-)
Stopi dobrze, że z Leną wszystko w porządku po tym upadku :-)
BeatkoZ u mnie też "mama" słychać tylko jak płacze, a tak to już nie pamiętam, kiedy to słyszałam
Fioletowa korzystaj z L4 i odpoczywaj, a sprzątanie nie ucieknie, jeszcze zdążysz to zrobić, ja w sumie cały ostatni tydzień spędziłam na sprzątaniu i porządkowaniu wszystkich szaf i szafek, a na koniec jeszcze przy pomocy mojej mamy pomyłam sobie okna, poprałam firanki, więc na razie mam porządek uff :-) no i właśnie przez to sprzątanie jakoś czasu i sił na bb brakowało,
ale od dziś wszystko wraca do normy, tzn dziś już za 1 godzinkę babcia po 3 tygodniach pobytu w sanatorium wraca już do opieki nad małą, i jakoś to się zacznie układać, bo te ostatnie tygodnie tak jakoś nam życie "rozregulowało"
co do nauki angielskiego, to potwierdzę, to co napisła bodajże stopi
kuzyn mojego M od urodzenia mówi do dzieci po angielsku a jego żona po polsku i ich pierwszy synek faktycznie zaczął mówić dosyć późno, ale mówi w dwóch językach, tak się nauczył, że do ojca mówi po angielsku a do mamy zawsze zwraca się po polsku, no i w sumie jakoś mu to wychodzi, a ich drugi dzieciaczek jeszcze nie wiem jak mówi, bo w sumie dawno u nich nie byliśmy
Ada ale chyba wszystkie Kacperki to takie ruchliwe chłopaki, bo mój bratanek (1,5 roku) też jest taki, że jak moi rodzice wzieli go na weekend do siebie to nie mogli za nim nadążyć, właził wszędzie gdzie się dało, nawet wlazł im na dosyć wysoki stół (najpierw na krzesło, a z krzesła na stół) a trwało to chyba 5 sek, więc faktycznie trzeba mieć oczy dookoła głowy
Beato a jak to się stało, że samochód zaczął ci się palić??
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
!!
Ewa 3 st ??
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
ja u siebie mniej niż 8 jak na razie nie widziałam, i mam nadzieję, że długo nie zobaczę
a co do nóżki to myślę, że chyba jaką specjalna rehabilitacja potrzebna nie będzie, ale lekarzem nie jestem ;-)
daisy ja się do kawki z miłą chęcią przyłączę,
ja muszę jeszcze obrać ziemniaczki na obiad i niebawem do pracy, jak będę miała jeszcze siłę to zajrzę do was wieczorkiem
papa
a zapomniałam dodać, bylismy na szczepieniach w czwartek i mała waży 11,4 kg i mierzy 79 cm, a co do ząbków to mieliśmy 3 ale w weekend zaczęła przebijać się nam druga górna jedynka