reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

mam minutke bo ludzie chyba na obiad poszli :D

rano byłam z Julcią u lekarza bo ma na pituni jakieś krostki do tego ropką podeszły. Dała nam pimafucort i kazała do pon czekać, jak sie nic nie zmniejszą to badanie moczu. Kurde a jej pitka wyglada jak kalafior aż strach !

troche zła jestem, bo teraz jak taki nawał roboty to tesciowa jedzie nad morze, M nie dostanie urlopu i mała będzie na zmiane z m i z sąsiadka. Do tego mama złamała palec u nogi i jak jej w gips wpakują to ja pitole, zostane sama w tym bajzlu ;(((

zmykam dalej pracować żeby nie mysleć ....

reklama
DMUCHAWIEC moja tak siada sporadycznie, ale od razu sama sie poprawia, chyba jej nie wygodnie jest.

KAMLOTKA bylam w nocy na BB, ale pozniej juz sie zmylam... :-(

beata coś jest na rzeczy z tymi palcami zależy jakie złamanie i jak kość wygląda ja nie ma w gipsie na szczęście bo 3 tyg jak nie bym o kulach

Nikola zasnęła po 13 i tak śpi była mała pobudka na picie i dalej poszła spać chyba te upały ją tak meczą

U mnie tez upalnie, a ja na mieście z Małą 4 godz byłam, padam poprostu. Teraz ona oczywiście śpi, a ja za sprzątanie sie biorę, a na obiad będą naleśniki z serem.

Stopi ja byłam jeszcze chwile i też poszłam spać

adddaaa ja ostatnio kupiłam Małej samochodzik taki mały z wadera, to teraz robi brrrrrum w wannie :-D

niuta3 miłej zabawy życzę, ja też jutro jadę na wesele :tak: Chyba też będzie tak upalnie :baffled:

U nas samochody to najwspanialsza zabawka, dlatego mamy kilka. Ale nic dziwnego- Zosia miała byc Jasiem:-D

A mnie jutro stuknie 27latek. Jak ten czas leci;-)

Iwtajcie kobitki :)

Przepraszam za nieobecność, ale cieżko mi ostatnio, trochę Was podczytuje, ale czasu brak na pisanie..... dobrze ze dzis piątek, a i w przyszłym tyg bede miec wiecej czasu dla Was, bo szefo mi dał nowe stanowisko pracy, które mi sie bardzo podoba , bede sie zajmowała Zarządzaniem Zasobami Ludzkimi- , tylko,że szef teraz wyjezdza i nie bedzie miał jak przeszkolić, więc dał mi trochę wolnego :-) dobrze się składa, bo we wtorek albo w środę mamy szczepienie:baffled:

jejku, muszę Was poczytać, bo nie wiem co komu napisać:szok::baffled:

widziałyście to ? Tatuś roku II - Joe Monster :szok::szok::szok::szok::szok::szok: masakra co za poj... tatuś :wściekła/y:

Kurcze hardcore..ale az dziwne,ze to dziecko nie placze... nie wiem moze ten facet zna sie na rzeczy, bo dziecko zadowolone... moze to akas cyrkowa rodzina ??? Kurcze przeciez jak wezmie sie tak malucha za jedna reke i pomacha sie nim to dziecko sie drze... a ten nic... tylko banan na buzi!!

hej dziewczyny

stopi niekoniecznie - my nie robimy takiego hardcoru, ale mlody byl juz podnoszony za jedna reke i ropbiony mlynek za obie i tez mu sie podoba...

reklama
Do góry