reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dzięki dziewczyny za życzenia
jubilat śpi, ja padam z nóg ale imprezka fajna :-D
w sumie nie za długo, ale za to fajnie intensywnie i wesoło
Artur troszkę nie wiedział o co chodzi, ale i tak było super

ano ada - też pamiętam... ale u mnie po tych tabsach na podtrzymanie to w sumie do przewidzenia było, że nie będzie chciał wyleźć...

reklama
Witam wieczorkowo! Nie wiem czy się cieszycie , ale postanowiłam coś napisać , chociaż już sama nie widzę dobrze klawiatury! M ma na 18.00 więc mam dostęp do kompa!Chyba następnym zakupem będzie drugi laptop , bo ostatnio zgroza! Ja mam więcej czasu dopiero wieczorkiem , bo w dzień wpadam tylko na chwilkę gdzie nie gdzie jak Maks śpi , bo on mały informatyk się robi! No ale jak M jest w domu to wojna jest!
Maks śpi już od 20.30 i ostatni daje się wyspać , bo śpi aż do 7.00 normalnie szok!
Tyle ,że on nie usiedzi na 2 minuty, nawet jak je to łazi tam i z powrotem!

Arturkowi życzymy sto lat
Ps. i pomyśleć ,że mój krzykacz w sobotę skończy już 14 miesięcy!
A zapomniałabym w sobotę idziemy na wesele do kuzynki M więc będzie syrena jakich mało , także jak coś usłyszycie to pewnie mój Maks! Wytnie się ,że to nasza rocznica ślubu!

witam się kochane i ja po weekendzie :-)
weekend minął za szybko, a to dlatego, ze w sobotę jeszcze byłam w pracy, niedziela już w domku spędzona, nawet chcieliśmy się z małą przejechać gdzieś do lasu na spacerek i już byliśmy w samochodzie, ale niestety po 10 min drogi taki deszcz u nas spadł i musieliśmy zawrócić,
a dziś musiałam trochę w domku ogarnąć, i tak to jakoś zeszło,

beatko ja tez się z twojej opowieści uśmiałam

Dla Arturka wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pierwszego roczku

miło, że powracają do nas kolejne mamuśki,

miałam jeszcze coś napisać i już nie pamiętam :-(

miłego wieczorku życzę i jutrzejszego dnia, bo pewnie dopiero po południu do was zajrzę :-)

Witam! Chciałabym dołączyć do Was i Waszych ciekawych tematów. Mój synek też jest urodzony w lipcu 2009. Za kilka dni jedziemy na wakacje... samolotem... Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie, jak to jest z takim maluchem w samolocie?

czesc Axa :-)
o lataniu z maluszkiem samolotem, to chyba stopi mogła by tu coś najwięcej powiedzieć, ja na pewno nie pomogę, jeszcze sama nigdy nie leciałam samolotem :-(

a gdzie się wybieracie?? no i przede wszystkim udanego wyjazdu życzę,

Beato dopiero teraz doczytałam, ze byłaś u drugiego lekarza z nóżkami Mariski, super, że okazało się że ten pierwszy się pomylił, tylko bez sensu się tylko zdenerwowałaś

a tak w ogóle Kamlotka a ty czemu się nie odzywasz?? czyżbym miała jakąś dziurę w pamięci, i nie pamiętam że miałaś gdzieś wyjeżdzać??

no i tak ostatnio pomyślałam, że bardzo długo już się vercik do nas nie odzywała, moze weźmie przykład z ostatnich starych-nowych mamusiek i też się zacznie ponownie udzielać

miałam już ponad godzinę temu iść się spać położyć i jakoś nie mogę od laptopa odejść, a jutro o 5.45 znowu pobudka, ach to uzależnienie od internetu :-( :-/

Ostatnia edycja:
Lecimy do Bułgarii - w sumie lot tylko 2 h i to w nocy, ale troszka martwie się jak to będzie. Sama zawsze denerwuję się przy startach i lądowaniach, mam nadzieję, że Maluch nie wyczuje tego, najlepiej dam go mężowi, dla niego latanie, to jak jechanie autobusem...

Hej babeczki.
Znowu poniedziałek i trzeba pracować :(
Może któraś się zamieni na troszkę i popracuje za mnie a ja posiedze z Karoliną???? :)
Głowa boli, kręgosłup od jazdy autem też i ogólnie chyba się sypiemy;)
Spokojnej nocki kobietki.Zameldowałam, że żyję więc- Dobranoc :)

reklama
A ja mówię DZIEŃ DOBRY:-)

mYŚLAŁAM ZE COS WIECEJ wAM SKROBNE, BO MOJE DZIECKO JESZCZE PRZED CHWILA SPAŁO, ALE JUZ jest u mnie na kolanach:sorry:

U nas dzis szaleństwo bedzie bo do Zosi przychodza dwaj koledzy kapac sie w baseniku na balkonie:tak:
No i na wspomniany festyn charytatywny bede lepic małe anioły i takie tam- w kazdym razie masa roboty:tak:

Oj, no i sie naklikałam...:sorry:moze póxniej jeszcze uda sie do Was zajrzec:tak:

Do góry