reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Adamo mi coś popłakuje... cały dzień był (jak na niego) marudny... lewa górna dwójka mu idzie... chyba nurofen mu dam... bo jak się rozbudzi to potem nie zaśnie...
ehhhh... dzieci dzieci...

Dobranoc!

Że ja wczoraj ostatnia? A taka Ciekawa dyskusja się zaczęła jak szłam spać :-)
Zaraz wkleję na kulinarnym zdjęcia biszkoptu.
Dzieci już po śniadaniu. Męża przywiozłam z miasta o 5. Oczy mi się kleją - SPAĆ!!!!!!!!!!

To jestem i ja i sie witam

Mała śpi jeszcze, a ja jakoś nie mogę tak długo spac. Dzisiaj chyba tak gorąco nie będzie, a wczoraj łaziłam już z rana po targu i mieście i se ramiona opaliłąm i dekolt, ale na szczęście nie są spalone.

No nic, narazie to tyle :-D

A wczoraj jak się ciekawie zaczęło tak zaraz skończyło, mnie bół głowy wygonił od kompa, M przywiózł tabletki i poszłąm spac

Kamlociu nie słyszałam o tym ale zapytam męża siostry która jest kosmetyczka i przekuwała małej uszka dam znac co i jak :) ale na razie lezy bidulka i na 19,06 ma termin porodu wiec nie bede jej glowy zawracac niech urodzi swoja córeczke i zobaczymy pozdrawiam

Ja też sie witam!!
U nas też ciekawie niewyglada ,wczoraj padało pozniej przestało i znowu burza,przez całą noc też padało chyba bo kałuże i teraz wisza ciemne chmury.
Mąż mi pojechał :-(.

Maluchy od rana powstawali i nie dadza poleżeć ,jesc ,pic , srac ,sikac ,bajke itd.
Teraz trzeba b sie ubrac ,ale nie moge dojsc do siebie.....
Śniło mi sie ,że zdradziłam męża:szok::szok::szok::szok::szok:
A takie to było realne ,że sie przebudziłam.
ale z kim ...z przystojnym młodym pułkowniekiem do spraw wodno wojskowych:-D.
Pózniej do mnie pisał ms,i wysłał mi jakis wykres ,że jestem z nim w ciąży i mam sie z nim żenić.
ALe gupkowaty sen,a pan wojskowy był podobny do meża:-D,chyba tak dobrze mi w nocy było ,żE pozniej ALA MĄŻ mi sie przysnił.

A rano mówie Tomkowi ,że go zdradziłam ,a oN ten jeden raz w śnie Ci wybacze!:tak::-D

KAMILA co do kolczyków to mi sie wydaje ,żę to bzdura.
Mysmy wszystkie miały przebijane uszy i o takim czyms nie słyszałam.
Z leczniczych przemienia sie pozniej na zwykłe.:eek:

reklama
witamm
u nas noc nie ciekawa kacper co chwile poplakiwal... chyba zabek mu idzie.Ja w nocy prawie nic nie spalam za to mój w najlepsze, zadnej pomocy z jego strony, on ostatnio doprowadza mnie do d bialej goraczki.. przez niego jestem kłebkiem nerwów juz mam tego dość.Teraz pojechal na jakies zaleczenie wiec mam od niego spokoj. Teraz wlasnie zamiast mnie wspierac i dbac o spokoj to doprowadza mnie co chwile do łez. A jak ja się wkurze i powiem mu coś to zaczyna ubierac kacpra i grozic mi ze go nie zobacze juz. Ja juz nie mam siły.w ogole do czego on doprowadza Kacpra on sie go boi. Niewiem o co mu chodzi, wiem ze mam juz dość.Kiedy on sie tak zmienil, on nigdy taki nie był.

Do góry