reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
helloooooo :-):-):-)

ale i dziś u nas pięknie i słonecznie. Zastanawiam się czy w tak ładny dzień (24st bez wiatru) można nasze maluszki bez czapeczki wozić ??? Co Wy na to?

Nocka, ok, Jula o dziwo (bo już daaaaaawno tak nie robiła ) wstała przed 3 głodna i zjadła 200 mleka :szok: Ale jej się nie dziwię bo na kolację ledwo 70 wciągnęła.

Spacerek zaliczony, teraz mamusia w pracy a Julka na drugim spacerku z teściową. Moja teściowa też ma odchyły. Wczoraj mi zwróciła uwagę żebym ZABRONIŁA Julce uderzać głową o szczebelki jak siedzi w łóżeczku lub o zagłówek w wózku bo inaczej będzie chodziła do szkoły specjalnej :-D:-D:-D Jakby widziała jak mała wali głową o szafki w kuchni i się chichra przy tym to już by pomyślała że Julka jest chora :confused::-D

Kaska za wakacje wysłana, czekam na odzew od faceta co nam będzie mieszkanie wynajmował. Jedyne czego się obawiam to to że nie trafimy na ładną pogodę ...

Olcia, fajnie że o sobie przypomniałaś.

Fakt, wiele dziewczyn się przestało odzywać, HEJJJJ PISAĆ BO TĘSKNO ZA WAMI !!!

Ania moja Jula super zdmu****e dmuchawce , liczę na to że da radę sama zdmuchnąć świeczkę z urodzinowego tortu :-)

aha, nie będzie mnie przez kilka dni bo padł mi lepek. Nie wiem co się z nim dzieje, ale poprostu nie można go włączyć:confused::eek::wściekła/y: Naprawa 50zł.

Do tego zepsuło mi się moje narzędzie do miksowania mięsa dla małej. Trzeba będzie ciąc lub rwać w rękach. Ja się pochorowałam, mam chyba anginę :-( Marek od poniedziałku nocki po 12h ( 18 - 6) , Jeszcze dziś kupiłam szczepionkę p. żółtaczce cena 28zł. Sprzedała mi jakiś zamiennik KOREAŃSKI bo tej co ja miałam na recepcie nie ma w hurtowniach od dawna :confused:oby ta koreańska mi krzywdy nie zrobiła. A dowiedziałam się że nowordki w szpitalach są szczepione własnie tą szczepionką. normalnie jakieś fatum wisi nad nami czy co?

beata Oskar juz od ponad 2 tygodni chodzi-jezdzi od czapki i nic mu nie jest ale u nas bylo to stopniowe,na poczatku na chwile i tak z dnia na dzien wydluzalam mu czas. no chyba ze mocno wieje wtedy mu czapke nakladam.
ja was caly czas pocztyuje ale zawsze cos w pracy a nie ma kiedy odpisac. a w domu moje "malenstwo" doslownie wszedzie jest,wiec naet nie mam czasu popisac cos

Jak w cieniu to po co czapka?? ja czapkę zakładam w dwóch sytuacjach -1 - jak wieje, 2 - jak grzeje :-D

a tak wogóle to wpadłam zaprosić Was na ciacho. Za 5 minut wyciągam drożdżowe z rabarbarem i kruszonką... potem tylko lukier i "palce lizać" :) Są chętne?

Hej

ja ostatnio w tutejszej gazecie wyczytalam ze jak jest powyzej 10 stopni i bezwietrzenej pogodzie mozna juz maluszki powyzej 6 miesiaca zycia bez czapki wozic.

a teraz lece bo moj maly ma dzisiaj wyjca

Dobry wieczór:)
Melduję się na nocnej warcie. Jest ktoś jeszcze???

My dzisiaj mieliśmy szalony dzień, najpierw odbierałam ubrania zamówione na allegro, potem pojechaliśmy do UM żeby złożyć wniosek o dowód dla Juniora, a potem kupiliśmy telewizor a po południu pojeździłam rowerkiem:) Muszę Wam się przyznać że oczywiście się wywróciłam, bo hamulce mam za mocne:) Na szczęście się nie obdarłam a jedynie rozbawiłam kierowców stojących na czerwonym świetle :)))

Moje dziecię dzisiaj po raz pierwszy kilka razy pokonało samodzielnie na własnych osobistych nóziach długość pokoju, wiec jakieś 5-6 metrów. Rozpiera mnie duma :)))

Ania foteczki cudne, a Zosia to śliczna panienka:) Po mamusi zresztą:)

Beatka
fajnie że już lepiej się czujesz. A jak Marisska-dalej ma biegunkę??

Beata26 zdrówka życzę, uważaj zeby Julka nic nie złapała od Ciebie

Dziewczyny ja Was podziwiam za nie zakładanie dzieciom czapki. Ja po ostatniej chorobie Kuby to normalnie trzęsę się i zakładam za każdym razem. Jak jest bardzo ciepło to cieniutką a jak chłodniej to grubszą, ale zawsze taką która zakrywa uszka. No i zawsze mam dylemat jak go ubrać :( Echh niby jedną warstwę więcej niż ja mam na sobie, ale zawsze mam obawy czy gdzieś go nie przewieje.

Ewa poproszę kawałek ciacha a ja poczęstuję Cię piwkiem, bo właśnie sączę :) Jakieś chętne na piwo Desperados????

Jestem i ja, ale zaraz spadam, bo padam....

Jednak M nie miał sprawy w Sopocie, tylko w tczewie. Także zabrał nas, a potem małe zakupy, byłam m.in w sklepie Wójcik i kupiłam super bluzeczkę z przeceny za 11zł. A potem zabraliśmy moją mamę od babci, także moja babcia miała okazje zobaczyc wnuczkę i prawnuczkę :tak:

tralalala1 dobrze że o piwku przypomniałaś :tak: bo otworzyłam i odłożyłam na parapet, ja piję Reedsa cytrusowego :-)

Boże, co za ryki mam za ścianą, chyba zaraz się tam pobiją, taka kłótnia, pewnie na pół bloku ich słychac

Ewa85 to rzuc i do mnie :tak:

reklama
Laluśka to kierwocy mieli na co popatrzec!;-):-D
i TY sie nie pytaj czy chce ktoś piwo tylko dawaj!:tak::-p;-)

A ja czekam na walke z mężem i nie wiem czy doczekam.

ja TEŻ pieklam placka ,sernik z rosą ,ale WAM nie dam bo to MAMY na KOMUNIE :-p:-p:-p:-p:-D!

Do góry