reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
aaaaa, no tak:tak:;-):tak:
Mi kiedyś Tomek w łóżku powiedział,ze Peugoty tanieją, a miał oczy otwarte:szok::-D i nie wiedział,że to powiedział;-)
czasem też coś w nocy gada, a ja się go pytaam , to mi odpowiada, ale jeszcze mi sie nc nie udało dowiedzieć szczególnego

Bo oni o szczegółach gadają jak my twardo śpimy :-D:-D
Tańsze jak tańsze, ale raczej chyba darmowe, a ta co dzwoniła to z Niemiec jest i z tego co wiem to na brak kasy nie narzeka, więc niech nie skąpi paru groszy i zadzwoni o 19

Dziewczynki Wy tu jeszcze pogadajcie, ja jutro poczytam a teraz juz na mnie pora, dobrej nocy, choc powiem że w nocy fajnie sie pisze bo spokój i cisza w domu.....
Dobranoc
Jka się rozmyśle to dam znac

Ostatnia edycja:
Kamilko

miłej nocki :-)
Ja chyba też pójdę spać, bo coraz mocniej grzmi:no: i już leje:-( to już druga dziś burzaa ponoć jutro ma być słońce, mam nadzieje.....

papapatki

Dziewczyny może Wy wiecie, co się dzieje z daisy26??
Loguje się ale milczy....
Zresztą widzę bardzo wiele nieobecnych Mamusiek!!!

Cześć dziewczyny!

Wstałam, a tu słonko za oknem i juz 17 stopni - o 6.30 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D No to mamy lato:tak::tak::tak:
Pęcherz juz mniej więcej ok.
Zaraz włosy myje i na dworek, więc dziś chy:tak:ba mnie raczej nie bedzie.

Wam tez zycze cudnej pogody i miłego, cieplutkiego dnia!

Witamy i my!

U nas też słoneczko powoli wychodzi zza chmurek, mam nadzieję że wkońcu wyjdzie :tak:
Jak Mała zasnęła drugi raz po 23, to obudziła się o 4, potem o 8.10, także luzik.
Dzisiaj mąż chce nas zabrac do Sopot, ma coś do załatwienia, więc może juz dzisiaj wczesnym popołudniem zaczniemy weekend :-D Bo w pracy ma byc krócej :tak:

Narazie uciekam sie ubierac i Małą też i jakieś śniadanko trzeba wykombinowac

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka

U nas też dziś jakoś jaśniej :-)

Tomi wstał o 8. Adamo też nie za wcześnie bo Wojtek po niego poszedł o 7:10.

Adamo wczoraj nabił sobie guza. Klęczał sobie w okolicy stolika i sie bawił... w pewnej chwili stwierdził, że wstanie sobie przy stoliku, a że nie chciało mu sie podejść bliżej, to wyciągnął rączki w kierunku stołu, podniósł dupcię... i okazało się, że nie dosięgnie i padł czołem w kant nogi. Pionowa krecha na pół czoła. Szybko go podniosłam i do kuchni. Jakąś mrożonkę wyciągnęłam i do czoła... a on jeszcze bardziej w ryk, no ale musiałąm mu to przyłożyć... potem zaczęliśmy spacerować z tym zimnym, ale dalej troszkę płakał, bo mu nei pasowała mieszanka warzyw na czole. Guziol był przeokrutny. Przypomniałąm sobie jak koleżanka mówiłą, żeby posmarować surowym białkiem jaja kurzego, no to dawaj jajecznice na czoło :tak:... potem wyczytałam, że masłem trzeba posmarować... więc jak jajo wyschło nałożyłam masełko (jajecznica na masełku - mniam mniam :-p)... Dziś rano obudził się z siniakiem, ale bez jakiegoś wielgachnego guza... leciutka opuchlizna jest - ale bywały gorsze guzy. Może faktycznie te jajo i masło coś daje :dry::confused:

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Ja się jeszcze nie wybrałam:rolleyes2:
Jeszcze rumianeczek wypije i spadam. W piatki w Grajewie jest targ to pójdę zobaczę czy warzywek nienawożonych nie sprzedają dla mojej Zosi.

A poza tym dziwnie się czuję. Boli mnie podbrzusze:-( Bardzo bym chciała drugiego dzidziusia ale tez strasznie się boję, ze się to poronienie powtórzy. Wiedziałam, ze tak będzie...Wszelkie odczucia pochodzące z dolnej części brzucha interpretuję jako złe oznaki:-(

Zosia znów ma jakieś krostki malutkie na policzkach:-( Mam nadzieje, ze to nie powrót wysypki:sorry: Pije mleko modyfikowane juz 10dzień bodajże i dotad było ok.

Biedny Adasio...Całuska, mu mamusiu- Ewo daj od cioci i od Zosi drugiego. Pomoze lepiej niz jajo i masło.

Ostatnia edycja:
Do góry