reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Gratuleszyn dla Zosinki:-):-):-) Ale z niej zdolniacha!!!!!!

Justynko, no mam nadzieje,ze uda Wam sie jak najszybciej zdobyc , to pozwolenia.
A tam gdzie my mamy mieszkac, jak uda nam sie z ta działką jest aż: dwa sklepy, mały kościół, szkoła 1-6 i przedszkole i to wszystko, hehehheheeh

reklama
Zosia spała 2 godziny w wózku, obudziła sie i myslałam, ze juz spac nie bedzie wiec ja wziełam, a ona przytuliła sie i kima dalej na moim ramieniu:tak:

Czy ja sie chwalilam, ze moje dziecko robi siku i kupę na nocnik? Sadzam ja co godzina i zawsze nasika:tak: W ten sposób zuzywa tylko 2,3 pieluchy w ciagu dnia. Ale oszczędnośc, nie?

Normalnie mam lenia.
A tu trzeba obiad gotowac i do slepu wyskoczyc.

ANIU nie chwalilaś sie,to SUPEROWO.
my tez spróbujemy ,kipiłam taki fajny malutki nocnik w IKEI dupcia nie bedzie mu wpadać do srodka czekamy a tate bo został w aucie ,a tatus do pracy autem naszym pojechał.

Tak mi sie nic nie chce,jakąś zupe trzeba ugotować,i pranie poprasować,a tak wogóle to ma 4 pralki prania ,ciekawe gdzie to wysusze:sorry2::dry::wściekła/y:.

Witajcie dziewczyny. My też dzis zaspaliśmy. Mały wstał o 10h :szok: aż wystraszyłam sie czy z nim wszystko w porządku... To pierwszy raz tak! A teraz drzemkujemy, tzn. mały drzemkuje a mamusia sprząta i prasuje :tak:
Dmuchawiec, tylko pozazdrość Dawid nawet nie chce o nocniczku słyszeć, jest beeee i koniec.
Maylah tu masz link po polsku Teamwork Revolution Power System - gdzie nikt nie zostanie pominięty naprawdę fajnie tłumaczą na czym to polega. Jest to system partnerski umożliwiający zarabinie z tworzenia kilku poziomów. Jeśli ja polecę klienta do systemu, to on krzystając z produktów jest w mojej strukturze i mam prowizję od niego, a także on pozyskując kolejnych klientów do systemu, znowu ma prowizję od swoich i tak w kółko. Każdy na tym zarabia... w razie dodatkowych pytań tu mój nr.gg 13381492

Załączniki

• DSC03229.jpg
    DSC03229.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 27
Willsonka cieszymy się, że już w domku! Daj znać jak tam badania i jak córcia bez Ciebie wytrzymała i ty bez niej?!

Witam Lipcówki :-)

Annie22 mam jeszcze 3 pucharki jakby co, także zapraszam ;-) A pizze dorobie, żaden problem :tak:
Justysia fajnie że weekend się udał, takie wypady są fajne, my juz dawno nigdzie nie byliśmy :no:
willsonka jak tylko znajdziesz chwilkę to daj znac co u Was
maylah zdolniacha ten mój zięciunio :tak:
Ja moją małą Kozę nauczyłam smarkac, z tym że jeszcze nie zawsze chce to robic, ale pracuję nad tym, bo nam sie katar przyplątał.
dmuchawiec Jasieńka życzę :tak:

No i co by Wam tu jeszcze mapisac? Poza tym że dzisiaj miałam taką jazdę z teścową że szkoda gadac :szok::eek::wściekła/y::no: Mam tego dośc!!!!!! Gdyby mój tata był w domu to spakowałabym się i jechała do rodziców, takie miałam nerwy! :wściekła/y: jeszcze się trzęsę. M juz wrócił z pracy, między nami ok, co prawda wdzoraj spędziliśmy niedzielę osobno, bo każdy chciał jechac gdzie indziej ale najważniejsze że jest dobrze. On jechał przywitac pielgrzymkę, mama, siostra i bratowa szły, a ja wolałam do mojej mamy jechac, tym bardziej że ciocia przyjechał, a mamę widuje tylko w weekendy bo u babci siedzi. Ale mój M mnie zadziwił bo kupił córci balon z helem, ładniutkie serducho czerwone :tak:

Mam jeszcze pytanko, bo chcę wkońcu wywołac zdjęcia Oliwii, narazie wybrałąm ok 200, szukam jakiegoś fajnego albumu albo pomysłu gdzie możnaby je umieścic. Jak widziałyście coś fajnego, albo już macie jakieś albumy to doradzcie. Z góry dzieki

Załączniki

• oli.JPG
    oli.JPG
    72,1 KB · Wyświetleń: 30
  • oli (1).JPG
    oli (1).JPG
    73,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Witam,
bardzo dawno mnie nie było mam nadzieje,że w ogole mnie pamietacie.

Odkad komp zepsuty to mało siedze, tzn poddczytuje Was ale zeby odpisac musze wchodzic na stacjonarny a zeby sie do niego dostac to ....

Poza tym mialam chyba swego rodzaju depresje,bo.. mały caly czas choruje, jak nie uszy to gardlo, w maju mial tylko 7 dni przerwy przy antybiotyku, zmieniam co chwile lekarzy, tyle kasy idzie, ja juz sama niewiem czy to ja cos robie :( ehh
gdyby nie pomoc rodziny to bysmy niewiem z czego zyli, bo co chwile nowe leki, to za pielegniarke trzeba placic, a przeciez to jest nfz.. teraz maly mial po 14 dniach od poprzedniego antybiotyku zostac zaszczepiony przeciw pneumokokom, tylko w tym, czasie zlapal zapalenia gardla.. jutro idziemy do nowego laryngologa. Maly ma juz powiekszony trzeci migdał.. mi sie plakac chce....

Jeszcze caly czas sie kłociłam z moim, na szczescie bardzo duzo sobie wyjasnilismy i jest super, mam nadzieje ze bedzie tak zawsze.
Jeszcze troszke i czeka nas przeprowadzka.. ohh
Nic mam zanmiar sie czessciej udzielac.Pozdrawiam WAs serdecznie.

Witam mamuśki, u nas pogoda tak jak wszędzie , zalewa Racibórz i mniejsze wsie! Masakra!
Maks maruda , bo na dworze od dwóch dni nie był i po prostu wyje pod drzwiami jak ktoś wychodzi !
Adddaaa kochaniutka trzymaj się mocno , ty masz takie same przeboje jak ja ze Stasiem miałam , dla pocieszenia u nas jest co raz lepiej! Nie wiem czy znasz , ale w Gliwicach jest bardzo dobry laryngolog dr. Kopacz, on nam bardzo pomógł! Staś po usunięciu migdałka jest w coraz lepszej kondycji zdrowotnej!

Czołem Lipcu!!!

Maylah trzymam kciuki zeby w pracy męza wszystko się dobrze ułożyło.
Niutka skąd ja znam ten pęd do podwórka.... I sceny półgodzinne pod drzwiami jak wrócimy z dworu nie po jej myśli. Takie podwórkowe dziecko.
Beacia w końcu i dla Was słonko zaświeci.
Nie no Justysia o tej godzinie jeszcze w pizamce????
Dmuchawcu gratki dla zdolnej dziewczynki:-)
Adaaa zdrówka

No i to chyba na tyle. Trzymajcie się kobitki i te na południu mieszkające trzymajcie się.

reklama
Witam dziewczynki:-)

Dziś mój malec troszku lepszy miał humorek,co prawda głodówki ciąg dalszy ale chyba mniej mu te zębiska dokuczały bo był o wiele pogodniejszy:-)
FEMME dzięki kochana za info.Jutro sobie poczytam bo dzis już czasu zabrakło przy tej mojej psocie:tak:
MAYLAH ja pracy bedę szukac bo starą miałam tylko do dnia porodu.Tylko ze w tej dziurze to nie takie łatwe znalesc cos w miare.A do wawy nie chcę jeżdzic bo do centrum mam jakies 40 km wiec dalekawo.Chciałabym coś do 20 km.bo tu na miejscu zeby złapac cokolwiek to mogę pomażyc.No i najlepiej na nie pełny etat zeby mama mi z Alanem nie osiwiała.Zaczynam sie powoli rozgladac ale pewnie zaczne prace za jakies dwa trzy miechy.Mama sie jeszcze boi z nim zostac,wolałaby zeby chodził bo ona z rękami do noszenia nie bardzo.No i jeszcze w dzien cycamy przed drzemkami.Chyba ze mi sie jakas fajna robotka trafi to pójde wczesniej.
Co do alergii to raz lepiej raz gorzej.Byłam u alergologa ale mnie wpienił tylko i nasza pediatre tez swymi mądrosciami,teraz czekamy w kolejce do innego ale termin na lipca a miesiac temu sie zapisywałam,ach te terminy:dry:Ostatnio mały był w niezłej kondyci i po konsuktaci z lekarką odstawiłam mu wziewy i ograniczyłam zyrtec nom ale tylko na dwa dni,bo katarzysko go zaatakował,kaszelek i juz zaczoł pochrapywac wiec niestety bedę musiała pewie całe pylenia inchalowac.A wysypki tez po nowych
jedzonkach jeszcze sie zdarzaja.Mam tylko nadzieje ze wkoncu z tego wyrosnie.
DMUCHAWCU życze Ci kochana Jasieńka z całego serducha:tak:A jak tam Zosience wysypka nie wróciła?Gratki dla malenkiej,zdolna bestyjka:tak:
KAMLOCIA och ta twoja teściowa :wściekła/y:dawno babsko chyba w pyska nie dostało.A swoja drogą to pewnie by sie niezle zdziwiła jak by od ciebie takiego strzała dostała.:cool2:
WILSONKA i jak tam twoje wyniki ? Oj napewno wytęskniłas sie za córcią:tak:
NIUTA ja jak wózkiem wjeżdzam do domu to zawsze jest ryk.A jak zobaczy drzwi otwarte to pedzi do nich jak szalony zeby zdążyc zanim mu ktos zamknie.
GABIAZKU witaj:-)Twoja Córa też zdolna bestia.
Justys fajnie ze juz wkrótce bedziecie mogli rozpoczac budowe.:-)
Całuski dla wszystkich lipcóweczek i ich dzieciątek.Miłych i spokojnych snów:-)

Do góry