reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ja też bym nie umiała uzyć fridy :)

Wracam do prasowania - taka góra mi się uzbierała, że szok!
Mężulo z Tomim myja auto.
Adamo sie zbudził - kupy jeszcze nie było :/ chyba ten kleik ryżowy go na serio zakleił.

reklama
Witam Mamuśki i Maluszki....

Pusteczki tu u nas :-(
Wczoraj zajrzałam i jak zobaczyłam kilka postów to aż weny zabrakło :no:

U nas ok, dzisiaj pogoda nawet ładna, ale nie mam wózka bo przyjechałam z rodzicami do nich, także troszkę posiedzimy na ławce jak się Mała wyśpi.

U mnie takie nudy, że nie mam o czym pisać :no: Ale lepiej nudy niż kłótnie :tak:

Nie macie o czym pisac więc rzucam temat- CZY ROBICIE ROCZEK DLA DZIECKA??? Bo ja nie zamierzałam ale mama była zdziwiona. Jak to u Was wygląda?

EWA psiknelam sobie ta woda morska dla nowordkow i dzieci i nawet nic nie poczulam :-) p.s. Tylko mi chodzi caly czas o wodzie morskiej specjalnej dla noworodkow, niemowlat :-) ona ma inna koncowke niz ta dla doroslych

Witamy się wieczorową porą!
I przepraszam że tak długo mnie nie było, zrzucam to na karb ładnej pogody, długich spacerów i przygotowań do egzamnów.
Podnoszę temat roczku!! W rodzinie mojego męża urodziny są hucznie obchodzone, zwłaszcza dzieci, a w mojej rodzinie Bartek jest pierwszym małym dzieckie od dawna i jest oczkiem w głowie każdego. Myślę że każdy tylko czeka na 1 lipca (urodziny Bartusia) Każdego zapraszam na kawę i ciacho, może nawet kolację ;-) z okazji uczczenia urodzin mojego synusia. Fakt! nie wyprawiam ogromnej imprezy gdzieś w lokalu.
A co do roztworu wody morskiej to w naszym przypadku sprawdza się w 100% Sterimar Baby, idealny w dozowaniu, oczyszcza nosek, szybko udrażnia zatkane dziurki. Polecony przez naszą pediatrę, mam do niej bardzo duże zaufanie!
Pozdrawiam

Witamy nocną porą!

aga_stanczyk to u nas urodzinki dzień wcześniej niż u Was :tak: które oczywiście obchodzimy, to pierwsze, więc dla nas bardzo ważne :tak:

Witajcie
Muszę sie pochwalic

MAMY DWA PIERWSZE ZĄBKI:-D:-D:-D:-D:-D
tzn. jeszcze ich nie widac, ale dwie igiełki wystają z dziąsełek i jak dotknęłam łyżeczką , to pięknie stuka:-):-):-):-):-):-)

My dzis po imienianach wuja Stanisława,poza tym bylismy w Poznaniu kupić fotele do moejgo auta, bo mi się zarwaly jakis czas temu:baffled::baffled::baffled:
Odwiedziliśmy tez krewnych w Poznaniu i og,ólnie Filip do wszytskich idzie z uśmiechem, choć ich pierwszy raz widział:tak:

Co do roczku, to u nas chyba na ogrodzie coś zrobimy, zamawiam pogodę na 14 lipca:-D:-D:-D bo w domu się nie pomieścimy, a będzą tylko teściowie, rodzeństwo mojego M. z rodziną( 12 osób z dziecmi) plus moja mama i brat, to z nami 19 osób:szok::szok::szok:

Witam

A myślałam że mnie oczy mylą, że tu nikogo nie było. My dziś po całym dniu odwiedzin, dzień minął miło, a do tego sprzedaliśmy wkońcu mój samochód :tak: Dosyc długo wystawialiśmy go na OtoMoto, ale wkońcu się udało.

Maylah gratki dla Filipka, teraz zięciunio już nie będzie szczerbaty :-D

ogólnie wszystko ok, pozdrawiam i życzę spokojnej nocy Maluchom i Mamusiom :tak:

Łomatko dzisiaj tylko jeden wpis- to ja druga:tak:

Willsonka ja chce zrobić roczek z chrzcinami- taki plan mam, ale się okaże czy wypali. Jak chrzciny nie wypalą to będzie impreza roczkowa, ale już nie taka jakby była łączona:-D

Dobranoc

reklama
gabiaz dobrze że się pojawiłaś, bo w przeciwnym razie czułabym sie samotna na forum ;-)

Tyle miałam czytania od wczoraj, że już nie pamiętam co komu jeszcze odpisac ;-)

Do góry