reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Madzia nie było aż tak źle..zresztą ja do smarków i ślinienia przyzwyczajona jestem...:p
Moje dziecko już śpi (wczoraj jak spał namierzyłam drugą wyrzynającą się górną trójkę), ja nie wiem jak mam usiąść bo tak mnie boli, wzięłam dzisiaj nawet ketonal forte a i tak mi nie ulżyło :(
Jutro na poprawę nastroju umówiłam się do kosmetyczki i fryzjera, muszę brwi zrobić i trochę włosy podciąć, bo już nie układają mi się. A i jutro ma przyjść moja paka dla chłopaka 80-86-92 / 12-24 MEGA PAKA Chłopczyk ponad 40 s (990676294) - Aukcje internetowe Allegro Mam nadzieję, ze ubranka będą na żywo tak dobrze się prezentować jak na foto :)

Justyś a wiesz, że moje dziecię bawi się klockami;) Myślałam, że nie będzie zainteresowany, a tutaj niespodzianka:)

Ania Ty musisz być strasznie związana z mężem, że tak trudno Ci rozłąkę przeżyć. Ja czasem lubię zostać sama na chociaż jeden dzień, mam chwilę na złapanie oddechu, co nie znaczy że nie tęsknię:) Przed nami sezon pracy M. więc rozłąki będzie dużo :(

Madziu mój Kuba też miał coś podobnego do trądziku, paskudne krostki, ale samo zeszło :)

reklama
Aniu anioły są rewelacyjne i ja składam zamówienie :) Szczegóły ustalimy na gg albo telefonicznie :)

Aaaa i będę potrzebowała jeszcze kartkę -pamiątkę chrztu świętego:)

Asiu ale super ciuszki !!!! A ta turkusowa bluzeczka- miodzio i te spodnie.Ale z Kubusia będzie elegancik:-):-):-)
U mnie tez allegro kroluje:-D
ciesze,sie,ze Cie nie zasmarkałam zabradzo,
i juz mam humor lepszy, :-D:tak::-p
A Ty kochana może lepiej idz do lekarza, jak Ci ketonal nie pomaga, on jest b. silny, mi po cesarce go dawali i od razu ból przechodził

Madzia ja też się zakochałam w kolorach z tej aukcji. Staram się nie kupować ubranek w takich pakach, tylko szukać pojedynczych okazji, ale w tym przypadku nie mogłam się oprzeć :) W sumie za ubranko wyszło ok. 12 zł, więc myślę że to normalna cena (przynajmniej w szczecińskich lumpkach:)
Mnie też martwią te bóle, ja mam zaraz czarne wizje, guzy itp... i trochę się boję...

Magda a Ty przypadkiem nie jesteś też fanką turkusu? Gdzieś chyba widziałam u Ciebie na fotkach-pościel albo tapeta?? :)

Asiu ciesze sie z zamówienia:tak:
A do męza jestem straaaaaaaaaaasznie przywiązana!!!!!!! Kocham go nad zycie, nie umiem bez niego zasnąć i zawsze mi bardzo zimno w nocy, choc do zmarźlaków nie należę. Normalnie jak jutro wróci to go zaprzytulam na smierć, nie puszcze, przykleje sie do niego silikonem szklarskim:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ciuszki rzeczywiście super!
Ja tez poszłabym do lekarza na Twoim miejscu.

hehehe ale spostrzegawcza jesteś :-)
Mam takie turkusowe kwiaty na tapecie i zielone, bo to moje ulubione kolorki , no i fiolet:-)
Posciel tez mam z turkusowymi elementami:-p

Witam nocnie.......

tralalala1 ciuszki naprawdę super, same praktyczne rzeczy

Stopi włosy mam do pasa, a może i dłuższe już :eek:

dmuchawiec Jeszcze raz dzięki za podpowiedz z tym Murzasichle :tak: Musiałam znależc coś innego, ale Twoja podpowiedz bardzo mo pomogła :tak: Murzasichle Ośrodek Wypoczynkowy U Chowańca oferuje noclegi z wyżywieniem Także wekeend majowy mamy tam zaklepane :tak: Tylko najgorsze jest to że Małą zostawiamy :-:)-( Taką podjęliśmy decyzje, ale bardzo mi ona nie odpowiada :no::no::-:)-(

reklama
Do góry