reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Dmuchawiec No u nas karmienie wychodzi rano i już później jak ją odbiorę to się wiesza co jakiś czas. Może źle robię ale jeszcze do roczku chcę na pewno pokarmić. No nic, zobaczymy. Jeszcze ten tydzień w systemie bez odwiedzin i jak nic się nie zmieni to ze trzy dni spróbuje do niej podejść.
Maylaszku widzisz tak bywa czasami. Może jestem przemęczona i taka niemoc umysłowa mnie dopadła:) Ale nie mogę narzekać. Inni mają gorzej, a ja z młodą damy radę:-D

czyżbym znowu miała rano sama kawkę pić ??

maylaszku pudełeczka rano nie znalazłam, a ponadto jak spojrzałam na termometr i zobaczyłam 0st to już całkowicie się załamałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
0st co to za temperatura:baffled::baffled::baffled:
idę bo dziecko mi marudzi, zamiast wyspać się w nocy to wstała przed 6.00 a teraz już zmęczona jest, idę się do niej przytulić może jeszcze przyśnie i się drzemnie
miłego dzionka

Dzień dobry!
Przyłączam się do porannej kawki i mam jeszcze spore kawałki tortu i serniczka na zimno do podziału, także zapraszam :tak:
Bartek dalej zasmarkany i kaszle :no: całe szczęście widać poprawę!!
Adudz nasze dzieci to ranne ptaszki :-) mój bobo też od 6 grasuje i wcale nie czuje się zmęczony wręcz przeciwnie jest pełen życia :-D
Dmuchawcu gratuluję decyzji drugiej dzidzi też chciałabym mieć taką mozliwość...
To zmykam na śniadanko póki Bartek grzecznie bawi się w kojcu :-)

Czesc Kochane!
Od godzinki nie spimy i czekamy na tatę:tak:
Zosia jest w wyśmienitym humorze:-D, a ja zaraz tez bede- jak tylko do meza sie przytulę:-D.
Miłego dzionka Wam zyczymy! Buziak!

moja Mała przysnęła więc też mam chwilkę na śniadanie, tylko gorzej bo ochoty na jedzenie nie mam, Aguś smacznego życzę

hej dziewczyny

Moja Adulka zasneła pewnie jak zwykle na 1.5h a pózniej dopiero na wieczór zaśnie....
jesli chodzi o 2 dzidziel lub dzidzia to ja tez mam juz w planach ale dopiero tak na kwiecien 2011 mam zamiar sie starac wiec najwczesniej wyszlo by na styczen... luty 2012 adulka by miala 2.5 roczku i od wrzesnia 2011 poszla by do przedszkola(majac 2.2miesiace)aby byla wmiare samodzielna to babciunia ja przypilnuje w przedszkolu :)
U nas katarku juz nie ma ale jednak to prawda ze u niemowlaka katar leczony czy nie trwa 2 tyg. :(
w pracy roboty kupa.... w domu roboty kupa ale Adulka niegrzeczna taka że nawet nie mam jak posprzatac :(paranoja
a moj maz tylko siłownia painballl i internet i ma pretensje ze dom zaniedbany ale wez tu cos posprzataj jak on wroci i nawet cora sie nie zajmie a rano o 6 boje sie ze mi z łóżka spadnie wiec tez tylko nasłu****e .........

oj

Adziula kawunia juz wypita dzieki za zaproszenie :)

buziolki milego dnia:)

Witamy i my!
Mała śpi więc ja szybko muszę coś w domu porobic, żeby pózniej wyjśc na dwórek, zaraz wstawiam obiadek dla Małej i pranie.

Nocka ok, wyspałabym się bardziej gdybym szybciej spac chodziła ;-);-) Nie śpie od 6.30, Niuńka ma jakieś dziwne pory wtawania, próbowałam jeszcze ją utulic, ale za nic się nie dało

No nic, kawki nie wypije, bo nie mam czasu, poza tym piję ją bardzo żadko, raczej tylko do towarzystwa.

Miłego dnia życzę!

reklama
Witajcie :-)

Ja sie dzis nie wyspałam, Filip od 8 fikał już, wkładał mi paluszki do oczu, myslałam,ze mi soczewki wyciągnie...
A w ogóle, znowu był cały posikany, u nas pieluszki Happy sie nie sprawdzaja, juz druga noc z rzędu, całe boki mokre, dzis musze pampersy kupić/.

Aniu, Ty to masz fajniue,ze Mezus zaraz bedzie, mój dopiero o 17 a wtedy to ja bede w pracy, a potem mam korki do 21 prawie, wiec utule go dopiero pożno:-(

Adudz, bidulko moze rozejrzyj sie jeszcze za tym pudełkiem:tak:
U nas od rana swieci słonce, przesyłam słoneczko dla WAS

Ja tez dołączam sie do kawki...
Lecę zaraz jak dam rade przygotowac lekcje, a potem na spacerek....

Buziak

Do góry