reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja:) Madzia mogę Ci rączkę podać, bo mam podobny nastrój. Młody dalej charczy, ale już jest o niebo lepiej, za to ma chyba już dość leków i jak wcześniej nie było problemów z podaniem , tak teraz po-oboje z M. jesteśmy spoceni, nie wspomnę jak Kuba jest wykończony wrzaskiem... Echh do tego już tydzień siedzimy w domku, a ja tak marzę o długim spacerze....

reklama
My juz po spacerze,tak myslałam ze jak pójde to ten kurier przyjedzie:crazy:
Bylismy 25 min i juz mi sie nie chce małego ubierac bo za godzine jade do miasta bo pampki sie koncza ,proszek małego,deserki i takie tam.No i mam wizyte u ginki,kurcze szkoda mi kasy wizyta 80 zł a recepta na 2 miechy drugie 80 zł,ale jakos boje sie bez antykoncepcji hormonalnej,na drugie dzidzi chcem ze dwa lata poczekac i miec jakies zatrudnienie najpierw zeby zus był.
JUSTYS a jak tam u ciebie doczekałas sie tego kuriera.
Madzia spacerek napewno dobrze ci zrobi:tak:
DZiołchy jak was czytam jak chudniecie to zazdrosc mnie zrzera,ja też tak chce:dry:
Niestety narazie nie moge pozwolic sobie na ta wasza dietke,bo dalej karmie małego i nabiału mi nie wolno.Ale jak tylko cyc pójdzie w odstawke to musze koniecznie wypróbowac to na sobie.:tak:

Justynko, 7kilo schudłam od listopada , a teraz to tylko 1,5 na Dukanie, ale powiem Wam szczerze,ze ta dieta chyba nie dla mnie, bo mi strasznie słabo, i w ogóle nie mogę patrzeć na nabiał, dlatego zrezygnowałam z niej, jem więcej warzyw, pełnoziarniste pieczywo, bo tego mi najbardziej brakowało, ja nie umiem jeść szynki bez chleba, albo jajka, bleeeeee

Tak wiec teraz moja waga pewnie wzrośnie, no trudno, w każdym razie potrzeba mi więcej ruchu.

Asiu, dobrze,że z Kubusiem lepiej, no i przykro,ze musisz sie kisic w domku, ale jeszcze troszke i bedzie dobrze

Kamilko i co wybrałaś sie do mamy? Dobrze,ze masz samochód , to chociaz mozesz soboe pojechac od tej Jędzy

Mialam isc na spacer, ale Filip usnal,
Maz dzis pozno wraca bo pojechal gdzies pod Wałbrzych:-:)-(A chciałabym sie mu wypłakac, on mnie umie podniesc na duchu:tak:

Wczoraj bylismy u tesciowej i odziwo było ok. Filip sie usmiechal do wszystkich, sam sie bawil koparka, za kuzynami ganial na czworakach, oczywiscie Tesiowa nie byłaby soba gdyby mnie czyms nie wkurzyla. Najpierw gdy robilam Filipkowi kaszke i dodalam do niej bananka, powiedziala,ze mam mu nie dawac lepiej bananów, BO JAKAS CIOCIA dostała zapalenia opon mózgowych od banana:szok::szok::szok::szok: ja nie jestem lekarzem, ale wydaje mi sie to NIEPRAWDOPODOBNE :baffled: to było jakis 30 lat temu, i oni akurat wiedzieli,ze to od banana.......

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj, Maylaszku - ale sie usmiałam z tego zapalenia opon od banana:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mój mąż wcale dzis z pracy nie wraca- ma słuzbe na noc:-( Więc możemy smucic się obie.

Któras z Was pisała, ze ma sklerozę, a ja juz nie pamietam która:baffled:- ja to dopiero mam skleroze. Czasem piszac do Was, mam zamiar odpisać wszystkim, ale najczęsciej kompletnie nie pamietam co która pisała i tak głupio mi z tego powodu, ze pisze tylko o sobie...Wybaczcie sklerotyczce.

Beatko- ja mam dla Zosi wózek turkusowy, a ostatnio kupiłam jej turkusową kurteczke i teściowa uszyła spodenki i kapelusik w tym kolorze. Powiem Ci szczerze, ze ja mma juz troche po dziurki w nosie różu i czerwieni.
P1090769.jpg

Właśnie wróciłysmy ze spacerku:-) 4 godzinnego- na dworku ładnie, ze hej!
Miłego dnia Wam zycze!

Załączniki

• P1090669.JPG
    P1090669.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 20378.jpg
    20378.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 30
Aniu, Ty chociaz sie smucisz to i tak zawsze wesoła jestes przynajmniej na piśmie:-p

Moje dziecko nadal spi, hmmm normalnie mnie zadziwia ostatnio na plus

A Aniu nie jestes sama, mój M. dzwonił,ze chyba nie wróci na noc, bo on jechał ciezarówką i mu tachograf czy jak to sie nazywa nie pozwala, a poza tym jutro rano i tak miał byc w okolicy Wroclawia,wiec chyba bedzie spał w motelu:-:)-:)-:)-:)-( i komu ja sie wyplacze?????

Beatko82, dobrze ze z Alankiem juz lepiej, biedny sie namęczy przez te pyłki..... Duzo zdrówka

Magda użyczę Ci swojego rękawa ;) Tylko bardzo nie smarkaj się :p

Ania ja uwielbiam turkusowy kolor:) i bardzo lubię go w zestawieniu z ciemnym brązem:) Co do aniołków to ja jestem zainteresowana, daj tylko znać czy potrzebne Ci będzie jakieś foto moich rodziców, czy coś innego.

witajcie moje drogie koleżanki :-):-)

u nas pogoda cudna, spacerek zaliczony, ja teraz w pracy a Julcia po ibiadku na spacer z teściową idzie.

Wiecie co może ja nie jestem patriotką, ale wczoraj zamiast siedzieć przed tv i ogladać uroczystości pogrzebowe wolałam iść na spacer z Julą i M. Także prawie cały dzień na dworze byliśmy.

Lenka wwszystkiego naj dla Ciebie kochana !!!:happy::happy::happy:

Zosia bosko wyglada w tym kapelusiku i jak widać dziewczynki w niebieskim/turkusowym pięknie wyglądają !:-)

BeciaZ, ja bym wzięła ten rutkusowy wózeczke, jest cudny, taki kolo mi się baaardzo podoba. Ale jak mi mój skradli to nie miałam czasu żeby czekać aż doślą w tym kolorze więc mamy czarno szaro czerwony. Na szczęście czerwieni tyle co kot napłakał więc dl achłopca też będzie mogł w razie co być. A swoją drogą to Marissa tak ślicznie na plaży wygląda, normalnie mam chęć wprosić Ci się na wakacje !!!:rofl2:

Dla reszty maluszków DUŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOO ZDRÓOOOOOOOOOWWWWWWWKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

a na dietę chyba przejdę, ale nie wiem czy dam radę wytrzymać, ja tak lubię słodkości.

juz zarezerwowalam ten niebieski wozeczek, odbiore go po 4:-)
Beacia to zapraszam, tu jest duzo slicznych miejsc.... a w wakacje to juz wogole tylko caly dzien na dworzu
Nie mam czasu was dobrze poczytac
Maylah oby humorek wrocil szybciutko
Beacia zdrowka dla Alanka
Wszystkiego naj dla malych solenizantow
a ja musze siedziec w domu bo kolesie od wody maja przyjsc...
a taka ladna pogoda
Mari po wczorajszych szalenstwach na plazy piasek miala nawet w pampersie, nie wiem jakim cudem:-D

Załączniki

• 180420101502.jpg
    180420101502.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 34
  • 180420101498.jpg
    180420101498.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Madziu i ja czasem miewam mega doła i wtedy nie jestem wesoła:tak: Ae dzis nie jest jeszcze tak tragicznie- w koncu mężuś już jutro wróci, no nie?

Tralala a na kiedy potrzebujesz anioły?;-) Na lipiec? Dobrez zapamiętałam? Zdjecie rodziców przydałoby sie o tyle, ze mogłabym zobaczyc jakie mają fryzury bo w sumie to tylko to jest charakterystyczne w wyglądzie aniołów, noi możesz sobie zazyczyć jakis specjalny strój, albo gadżety, które będą trzymac anioły. Wieczorem wkleje zdjecie tych, co robiłam na sobotni slub.

Do góry