reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

KAMILO nie wiem .
ma meza nr. ,a on w pracy.
Wogóle mam nadzieje ,że przyjedzie ,wogóle ciekawe czy ci z ALLEGRO WYSŁALI ZDERZAK ??:crazy:

Faktycznie bo Twoja to by Cie pewnie na łyso obcięła.
Wcale Ci sie nie dziwie ,że nie Twoja tesciowa Ci włoski podcina.:-D

A miałam pytać jak tam po wizycie??

BEAciu przykro mi !!:-(

reklama
Justyś ale się uśmiałam! Po pierwszym zdaniu nie zakumałam do kogo to, ale pózniej już wiedziałąm :-D:-D:-D:-D:-D
Wizyta ok, ale i tak w kółko chodzi o to samo, o nią (czyt Jędzę) Pani psycholog dała nam zadanie domowe, mamy napisac co chcemy zmienic w naszym małżeństwie i osobno w naszej rodzinie, jakby to określic-niby proste, ale trudne :errr:

Wiecie co? Moja Mała od wczoraj strasznie zgrzyta zębami, poprostu słuchac tego nie mogę bo drażni mnie to strasznie

Uciekam na spacer bo teściowa wróciła od sąsiadki, do wieczorka może...

Idz ,idz ja też bym z baba jagą nie siedziała!!

My też pujdziemy za troszke teraz Karol rysuje,znaczy koloruje kurczaka na fioletowo czarno .
Nie da sobie powiedzieć niestety charaktek ma po mamie.
Czarny jak ten kurczak!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Beatko moja koleżanka ma dla swojej niuni spaceróweczke własnie w takich kolorkach i powiem ci ze nawet mi nie przyszło do głowy dlaczego jej kupili niebieska:-)
Ja mam niebieski wózeczek i jak bedzie nastepna dziewczynka to wcale nie zamierzam wymieniac na nowy:tak:
Mamy kupe:happy:lece ratowac dziecie i na dworek.
justys tez czekam na kuriera bo ma mi przywiezc dzis umowe z banku i tak sie czaje z tym spacerem

Tylko że mój mądry M nie przełożył mi wózka do mojego auta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jak mam iśc!!!!!!!! Ale zaraz ochrzan dostanie!!!!!!! To jadę do mojej mamy, ale bez wózka też to będzie kicha

Tylko że mój mądry M nie przełożył mi wózka do mojego auta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jak mam iśc!!!!!!!! Ale zaraz ochrzan dostanie!!!!!!! To jadę do mojej mamy, ale bez wózka też to będzie kicha

to przyjedz do mnie ja Ci pozycze jeden ,nawet mozesz sobie wybrac.No chyba ,ze Karol Ci nie pozwoli swojego to wyboru nie bedziesz miala,ale mam jeszcze taki rowerek wiec cos sie wymysli.:tak:;-)

dziewczyny wybaczcie ,ze nie pisze, ale załapałam doła, to chyba przez hormony,bo okres mi sie zbliza, ale ubrałam, dzis sukienke w któej miałąm isc na wesele,i wygladam a niej OKROPNIE GRUBO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie mam ani czasu ani kasy zeby kupic sobie nową, ehhh

Jeszcze dzis miałam isc do fryzjera, to fryzjerka przelozyla wizyte na srode, jak jeszcze moje pasemka mi nie wyjda, to nie pojde na to wesele,.......

przepraszam,ze tak smece,

ide na dwor , moze mnie sloneczko jakims optymizem zarazi

napisze pozniej.....

reklama
dziewczyny wybaczcie ,ze nie pisze, ale załapałam doła, to chyba przez hormony,bo okres mi sie zbliza, ale ubrałam, dzis sukienke w któej miałąm isc na wesele,i wygladam a niej OKROPNIE GRUBO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie mam ani czasu ani kasy zeby kupic sobie nową, ehhh

Jeszcze dzis miałam isc do fryzjera, to fryzjerka przelozyla wizyte na srode, jak jeszcze moje pasemka mi nie wyjda, to nie pojde na to wesele,.......

przepraszam,ze tak smece,

ide na dwor , moze mnie sloneczko jakims optymizem zarazi

napisze pozniej.....

Melaszek to przez okres!!
TY już 7kg prawie schudłaś ??:szok::szok::szok::szok:

Do góry