reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
My na marcówkach wątek zamknięty zrobiłyśmy po jakimś czasie od tego jak w ogóle się "poznałyśmy" - po to właśnie, żeby już co nieco o sobie widzieć.

Ale kiedy będzie ten odpowiedni czas?? Powiedzmy, że za kilka tygodni poznamy się wystarczająco dobrze ale do tego czasu dopiszą się kolejne dziewczyny i one też będą chciały dostęp:sorry2: i co wtedy???
Jak utworzymy sobie teraz to każdą nową osobę będziemy mogły razem konsultowac a jeśli ktoś nie będzie się udzielał to dostęp zostanie mu oebrany:tak:

U mnie też jest oznaczona EDD:-)

Niech mamusiaM decyduje o tym jak ta lista będzie wyglądała. Ona jest jedna a nas koło 30....;-) Zbierajmy pomysły i propozycje ale końcowy moment wykonania jest tylko w rekach mamusiM.:tak: Bądźmy wyrozumiałe dla siebie i innych, proszę.:happy:

Nie mam EDD :baffled: Na wydruku z pierwszego USG, ale tego wewnęrztnego. Może muszę poczekać do położniczego? Sorki, ale w poprzedniej ciąży operowałam tylko terminem wg OM.

ja tez pracuje i to na dwie zmiany...
najgorsze weekendy kiedy pracuje do 22.30 :-:)-(
tak samo jak ja, trochę męcząco, nie?

Ale kiedy będzie ten odpowiedni czas?? Powiedzmy, że za kilka tygodni poznamy się wystarczająco dobrze ale do tego czasu dopiszą się kolejne dziewczyny i one też będą chciały dostęp:sorry2: i co wtedy???
Jak utworzymy sobie teraz to każdą nową osobę będziemy mogły razem konsultowac a jeśli ktoś nie będzie się udzielał to dostęp zostanie mu oebrany:tak:

U mnie też jest oznaczona EDD:-)
Na styczniówkach mamy zamknięty i jak dochodzi do nas nowa osoba, to po jakimś czasie (gdy ładnie się udziela) zapraszamy ją na zamknięty i piszemy do admina o zapisanie jej na listę. Póki co nikt nie odpadł, te co żadko piszą, jednak co jakiś czas zaglądają.:tak:

tez mi sie wydaje ze ostateczne zdanie powinno nalezec do mamusiM. w koncu to ona podjela sie tego zadania i niech ona decyduje. mi szczerze mowiac nie zalezy jak bedzie wygladala lista lipcówek. czy alfabetycznie czy wedlug daty porodu.

Na styczniówkach miałyśmy według daty porodu, było chyba czytelniej, ale jak wolicie według alfabetu, to mnie obojętne.
Liste Dzieciaczków też mamy według daty narodzin.

Hej, my już po wypadzie. Był kulig, a potem gorący rosołek na rozgrzanie;-).

Kleo_mk mam nadzieję, że zus nie będzie Ci robić problemów. Ciekawi mnie jak taka komisja wygląda.

Co do ruchów to ja jeszcze nic nie czuję, ale u mnie trochę tłuszczyku jest, więc pewnie później poczuję.

Mnie też się podoba pomysł z ustawieniem nas na liście według daty porodu. Jak będzie bliżej będziemy kibicować sobie nawzajem.

Czytam tak o waszych zus-owych i cieszę się, że nie muszę leżeć od początku ciąży. Nie dość, że się denerwujecie ciążą, to jeszcze biurokracja:dry:.

Calla powodzenia w pracy.

reklama
Co do terminow porodow to najlepiej bedzie sugerowac sie tylko tym z OM to nie bedzie wtedy balaganu wkoncu dostaniem calkiem metliku w glowie :rofl:

Do góry