reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
jak myślicie? powinnam wysłac już listę na zamknięty do administratora?? czy może poczekamy jeszcze aż ktoś się dopisze??
A gdzie się można do niej dopisać i gdzie znajduje się wątek zamknięty?
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Po tej informacji o trollach to ja jestem przewrazliwiona. Nie chce zeby ktos ogladal moj brzuchol itd. jesli nie jest mamusia, ktora rodzi w lipcu. To powinno byc tylko dla nas. A skoro tak, to kazda z tych osob powinna podac dane o sobie do listy lipcowek. Co prawda to tez nie jest zadna weryfikacja. bo mozna wymyslec sobie te daty... Kurcze! do glowy by mi wczesniej nie przyszlo, ze ktos dla zabawy moze podszywac sie pod kogos kim nie jest! Co za czasy!
nikolleczka
Lipcowe mamy'09
dziewczyny jezeli chodzi o liste to moze juz nie zawracajmy glowy mamusiM tylko moze jak juz kazda z nas bedzie wiedziala plec dziecka to moze wtedy ją poprawimy zeby nie poprawiac jej co troche?
matylda1405
Lipcowe mamy'09
catherinka Wszystko znajdziesz na naszej glownej stronie (lipcoweczek) - na liscie lipcowek juz jestes (tylko terminu usg nie podalas) a jesli chodzi o dzial zamkniety to wystarczy skopiowac wszystkie nicki i na koncu dopisac swoj.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
My na marcówkach wątek zamknięty zrobiłyśmy po jakimś czasie od tego jak w ogóle się "poznałyśmy" - po to właśnie, żeby już co nieco o sobie widzieć.
Dzięki za info matylda!
Dzięki za info matylda!
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
A gdzie się można do niej dopisać i gdzie znajduje się wątek zamknięty?
Jeszcze go nie ma. Dopiero tworzymy listę
https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2009-f271/dzial-zamkniety-lista-21545/
Matylda nie wydaje mi się, że ktoś próbuje ukryc swoje dane na listę a chce wcisnąc się do zamkniętego. Przecież na tej liście nie ma jakiś intymnych informacji:-) Może poprostu nie wiedzą jeszcze o utworzeniu listy, albo chwilowo nie mają czasu na odpisywanie:-)
matylda1405
Lipcowe mamy'09
nikolleczka To tez nie bedzie latwe, bo niektore dziewczyny juz w 16 tygodniu beda znaly plec a niektore dopiero w 22 a niektore to chyba przy porodzie tak na 100% Wiec jak ktoras juz bedzie znala plec i imie dla maluszka, to chyba powinna wyslac te informacje do mamusiM.
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Dziewczyny, a termin porodu wg USG to pozycja oznaczona na wydruku usg GA?