reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Justynko

Dobrze że sie odezwałaś, bo się zaczynałam martwić :-)

A co z zebem? Dentysta potrzebny? wez nurofen extra forte czy cos, w miare pomaga,

A ten oilan to drogi? Wiesz ja sie ciesze ze to jednak nie od mleka, tylko taka kontaktowa alergia, bo z ta chyba łatwiej życ, ja tez mam na nikiel uczulenie, i jest ok. I p. doktor powiedziała,zeby w sodzie oczyszczonej małego wykąpać raz na jakis czas, na ten tradzik niemowlęcy. Bede musiala nastepnym razem wypróbowac, choc policzki i tak juz ładne w porównaniu z tym co było, pomaga taka masc robiona cynkowa, no a teraz ze zeby ida, to dodatkowo slina powoduje wypryski na brodzie:baffled:

My mielismy isc na spacer ,a le Filip usnal, spi juz godzine, pranie wywiesiłam na podwórku i zauwazyłam ze nie zeszły mi plamy z poscieli od kropelek Filipka, Cebion to jest wit C, a robiłąm vanishem, czym jeszcze moge spróbowac?

A wlasnie czy moge isc na chiwile z małym na dwór jak ma katar i kaszelek??? bo zastanawiam sie teraz:baffled::baffled::baffled:

reklama
Wiesz tabletki biore, a na dentyste póki co kasy nie ma .Bo to kanał jak byk i ponad 200 szykowac musze.
Teraz wydatków wiecej niż włosów na głowie.

Ja myśle ,że na dworek możesz wyjść bo to alergiczne,ale lepiej jakby Filipo posiedział z 2 dni w domu chociaż.

hej dziewczyny
ja tylko na chwile bo pakuje sie. jutro sie przeprowadzamy, cieszylam sie ale teraz za duzo stresu, normalnie wysiadam:wściekła/y:
Mari ida zabki, jest straszna, ja nie daje rady pakowac i nosic ja na rekach.
Nareszcie sama siedzi:) oj dlugo czekalam...tylko nudne siedziec i sie bawic, woli wlazic wszedzie tam gdzie nie powinna.
Jutro odcinaja nam internet i dopiero za tydzien przyjdzie facet podlaczyc netka do tego nowego mieszkania, wiec mnie nie bedzie. i jeszcze za podlaczenie musze zaplacic 125 £ bo tam nie ma lini tel z tej firmy co ja mam.
swieta ok, choc liczylam ze brat mnie zaprosi w jeden dzien do siebie na obiad a tu lipa:crazy:
najlepiej przyjsc do siostry i miec wszystko w d... oczywiscie maz nazapraszal kolegow bez mojej wiedzy i w poniedzialek juz nie bylo co jesc :szok:
Mari dostala koszyczek jajeczek czekoladowych i pianek od nas, nawet jedno jajo zjadla. Jakas byla spokojna jak tatus byl w domku, jak ja z nia jestem sama caly dzien to da mi popalic.

Hej dziewczyny.

nam święta minęły miło, w jeden dzień u jednych rodziców a drugi dzień u drugich. Także nie narobiłam się zbytnio, i święta były przyjemnością.
Mała w święta miała skok rozwojowy bo zaczęła mówić tata i zaczęłą wstawać w łóżeczku, przy meblach, na krzesełku do karmienia o zgrozo!!!Jest jej pełno, otwiera mi wszystkie szuflady, wyciąga ubrania, a nawet próbowała włożyć rączki do kontaktu, bo mam strasznie nisko. Zamówiłam zabezpieczenia i czekam aż przyjdą. A ja przy tej małej to już rady ni daje. Taka grzeczna była a teraz to taki mały rozwydrzeniec, wszystko chce dostać i takie fochy przy tym robi, że klękajcie narody.

Kamlota-śliczny pierścionek. Mąż się postarał. My zajączka nie obchodzimy. No ale mój ma teraz pod koniec kwietnia urodziny i muszę mu coś zafundować. Jest fanem WWE więc muszę coś fajnego wymyślić:-)

Cześć dziewuszki :)
Fajnie, że się pojawiłyście, od razu mi lepiej:) U nas wariacki dzień, byłam w swojej pracy, ale tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że nie chcę tam wracać po urlopie wychowawczym, bo jest taka masakra. Pozostaje mi szukać pomysłu na pracę :) Byliśmy dzisiaj na zakupach i kupiliśmy Młodemu buciki z Bartka i kapciuszki Befado. Dziewczyny jest taaaaaki wybór butków, że kupiłabym wszystkie, są śliczne i naprawdę bardzo ciężko jest dokonać wyboru.

Justyś dobrze że się odezwałaś, bo zaczęłam się martwić. Zrobię za chwilę przelew za klocki

Madzia piszę się na wartę nocną :) I wcale się nie dziwię, że się zakochałaś :)
Kamila pierścionek śliczny, mam nadzieję że będzie między wami coraz lepiej.
Weronika zdrowiej i wracaj do nas!
Wilsonko widzę, że nie tylko ja mam problem z małym szantażystą i krzykaczem :) Musimy to przetrzymać:)

A co do tematu teściowych-nie będę się denerwowała...jedziemy do mojej w przyszłym tygodniu i będziemy chyba z 2 tygodnie :/ Pięknie tam jest, bo to Kotlina Kłodzka, blisko Polanicy Zd., ale te 2 tygodnie to mnie przerażają...no nic dużo będziemy spacerować i znajomych odwiedzać ;)))

Witam mamuśki po świętach , mam nadzieje ,ze chociaż troszkę za mną potęskniłyście! U nas święta minęły w spokoju, co prawda Maks był troszke maruda , ale po za tym wszystko ok!
Naszemu maluchowi , chyba kolejne zębole idą , bo się ślini tak ,że muszę mu co chwilkę bluzki przebierać, no i gryzie wszystkich! Dobra to chyba na tyle , jakoś dzisiaj brak mi weny do pisania!

Hej Dziewczynki, a gdzie straż nocna???
Ja chwilkę posiedzę , bo na allegro troche poszukam

Dzięki dziewczynki.....;-) U nas wmiarę dobrze, teściowa się troche uspokoiła, bo postawiłam sprawę jasno-powiedziałam że odejdę i albo mąż pójdzie ze mną albo nie!

Maylah u synówki ok, rozrabia, broi i fochy strzela :-D:-D:-D No ale myślę że to chwilowe i kiedyś minie i wiem że Ty będziesz lepszą teściową dla niej niż moja dla mnie :-D No i już nie wspomne że ja będę cudowną (ha ha ha) :-D;-):tak:

tralalala1 a kiedy kończysz urlop? Mam nadzieję że z tą pracą jakoś się ułoży :tak:

willsonka no to też masz małą rozrabiarę ;-);-);-) Trzeba miec oczy wszędzie. U nas przed wczoraj zaczęło wychodzic tatatatata, a dzisiaj mamamama

BeataZ oby przeprowadzka poszła szybko i sprawnie, jeszcze troszkę i będziecie na nowym :tak: U nas jest tak samo, jak jestem sama z Małą to wymiękam, ani na chwilę nie chce sama zostac :no::no:

justysia85 dentysta to drogi interes, mój tata ostatnio zapłacił 200 za kanał :szok:

Kamlotko będziemy najlepszymi teściowymi na świecie , heheheh:-p:-p:-p:-)
Fajnie,ze poprawiły się stosunki z teściową i wogóle.... :tak:
A moja synowa ukochana rojbruje tak jak Twój zięciu:-D:-D:-D od rana do wieczora, no ale tfu, tfu łądnie of 21 spi:tak:

A co szukasz na allegro?

reklama
ja jestem, wlasnie wróciłam z basenu, ale jestem padnieta:happy::happy::happy::happy:

JA też ,awet gaci nie miałam siły ubrać!
Teraz stwierdziłam ,że na przebranie bede brać piżame bo zaraz i tak trzeba ze szmatek sie przebrać:baffled:.
Ledwo Was czytam , musze zaraz zobaczyc na te konto może co dojże jeszcze:-D;-).

Kamilko ja też po KAROLKU robiłam kanał i poszło 220 zł chyba taraz namber tu jest !
A pamietam jak na kase chorych robiłam to bez znieczulenia i myślałam ,że tam odlece !!:wściekła/y::no::no::szok:

ASIU nie bedziesz miała czasu patrzec na tesciową jak takie okolice!!:tak:
A co WY tak jezdzicie ?Takim to dobrze !!
a jak ceny butów ?

Do góry