reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Maylah chciałam jakąś fajną kurtę Małej kupic, ale nie mogę nic znalezc, co by mi odpowiadało i w czym by się Filipkowi podobała. ;-)
Moja też śpi od 21, ale zazwyczaj pierwsza pobudka jest nadal ok 24, potem jeszcze z raz i pobudka o 7

Ostatnia edycja:
Justys,mnie najbardziej bolą ramiona od wywijania makaronami:tak:
a co do kanałów, to nigdy nie miałam,za to mam juz 4wyrwane 2 szóstki, siodemke i osemke:nerd:

Ja dzis pierwy raz robiłam makaronami wczesniej koło i hantelki.
Ale jakoś z tego wole te koła,a było tyle babek,że miejsca mało,a do tego brakło pasów ,ale ja i tak ćwicze bez niego.

Ja też jak go nie zrobie to pujdzie do wyrwania,i jeden korzen też mam do wyrwania narazie tyle.

Jutro już czwartek jakoś ten tydz. przez świeta mi uciekł ,jutro jedziemy kuchenke tescia na roczmice kupic juz upatrzona ,a w piatek na przyszłą budowe płyty zawiesc i drzewka poscinać póki nie maja lisci ,miejsce na fundament zrobić !
A nie chce mi sie ,Tomek mi dupe suszy ,że mam z nim jechać! :nerd:

Justyś ceny butków zabójcze-my daliśmy 150 zł, ale na to mi nie szkoda, zależy mi żeby Mały miał zdrowe stopki. A co do naszych wyjazdów-to my takie powsinogi jesteśmy, mamy duuużo czasu wolnego i trochę chęci i dlatego tak jeździmy. Nasz Młody już kilka tysięcy km przejechał, a w górach pierwszy raz był jak miał 2 tygodnie:)

Ostatnia edycja:
Kamilko cokolwiek Oliwka będzie miała za kurteczkę to Filipkowi sie na pewno spodoba;-):-);-)
Justynko, my zawsze z makaronami ciwczymy, hantle były tylko raz, a pasów wogóle nam nie dają, ale wiem,ze one tak wypychają , nie? A mi jeszcze tylko 3 baseny zostają i nam zamykają:-( i potem dopiero od wrzesnia bedzie:dry:

Asiu, no fakt, ceny zabójcze, zwłąszcza ze nózki naszych maluszków tak szybko rosną, ja kupiłam Filpkowi takie paputki w CCC, są mięciutkie, chyba walky, nie wiem, ostatnio Zawitkowski w DTV mówól ze dla dzieci najlepsze sa buty, któe można wykręcić jak szmatkę i takie tez kupilam, ale to tylko na dwór, bo domu biegamy w skarpetach z ABS albo w takich kapcioszkach miskach

Kamilko cokolwiek Oliwka będzie miała za kurteczkę to Filipkowi sie na pewno spodoba;-):-);-)
Justynko, my zawsze z makaronami ciwczymy, hantle były tylko raz, a pasów wogóle nam nie dają, ale wiem,ze one tak wypychają , nie? A mi jeszcze tylko 3 baseny zostają i nam zamykają:-( i potem dopiero od wrzesnia bedzie:dry:

Asiu, no fakt, ceny zabójcze, zwłąszcza ze nózki naszych maluszków tak szybko rosną, ja kupiłam Filpkowi takie paputki w CCC, są mięciutkie, chyba walky, nie wiem, ostatnio Zawitkowski w DTV mówól ze dla dzieci najlepsze sa buty, któe można wykręcić jak szmatkę i takie tez kupilam, ale to tylko na dwór, bo domu biegamy w skarpetach z ABS albo w takich kapcioszkach miskach

TAK One wypychają ,dzis mielismy pare nowych ćwiczen!
Ale jak otworza to bedziesz miała pełen wypas <lol>:-):-):-);-);-)!

Madzia my też zapylamy w domu w skarpetkach, z tym że my mamy wszędzie panele,więc twarde podłoże a czytałam ze to nie jest najlepsze. Wiesz ja mam już mętlik w głowie, bo ile ludzi tyle opinii, chyba trzeba zaufać swojemu instynktowi:)

A tak na marginesie-mój mąż chce mnie chyba dzisiaj upić:)

No Asiu masz rację, kazdy cos innego o tych buciakch mówi, i trudno podjąć deczyję, wiadomo,ze kazdy kupi takie na jakie go stać, bo ceny są różne:szok: niekażde na naszą kieszen,

Hmmm my też mamy panele, i się Filip trochę ślizga mimo skarpetek

No i stąd te dylematy :) Założyłam na chwilę w domu Małemu kapciuszki i bardzo szybko się ich pozbył :). Z bucikami będzie trochę trudniej. A ceny-cóż, pozostawiają wiele do życzenia..Pocieszam się że może do lata je ponosi, bo wg miarki kupiliśmy rozmiar 20.

reklama
Do góry