reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ale noc, milion pobudek, a ja nie wiem czemu. Najedzona, przebrana, brzuszek miekki, ząbkow nie widać. Może to że nie ma zmian skórnych po kaszce mlecznej nie oznacza ze skaza mineła i moze brzuszek jej dokucza? Od 4 dni jest maruda ze szok, spać nie daje, w dzien cieżko, wciaz chce stać, stać i stać. Nawet na rękach wyje. Źle się z tym czuje bo dodatkowo u teściowej wtula sie w nią a do mnie nie. Chce mi sie wyć nawet nie wiecie jak bardzo:baffled:

dla Was kobietki dużo usmiechu w Nasze święto :tak:

reklama
ja ostatnio beatka przechodzilam to samo - przez 4 dni milion pobudek,maly budzil sie z placzem i wył do rana tylko u mnie po tyg okazalo sie ze to zabek mu wychodzil. Musisz byc dzielna ja tez mialam chwile kiedy chcialo mi sie wyc bo czulam sie bezradna - niewiedzialam jak mu pomuc i co mu dolega ale szybko mi ta zlosc przechodzila :)

witam sie z rana - maz pojechal w delegacje :) zostalismy znow sami :/
biegne robic kawke bo woda juz paruje :)

Beatko to wszystko minie... uwierz mi :tak: moje dziecię (Tomek) tak strasznie się cieszy jak przychodzą babcie, lub inni goście, a jak mnie zobaczy to wraca do tego co robił zanim przyszłam.... ale jak tylko coś się dzieje, w coś się uderzy, to mama jest niezastąpiona ;-):tak::-)
Taki okres w życiu naszych maluchów, że one same nie wiedzą czego chcą :no: chcą stać, siedzieć i przemieszczać się na raz, a to takie trudne i czasem boli jak się upadnie na pupę, więc daj jej troszkę czasu i zobaczysz, że wszystko się unormuje :tak:

No cześć moje Wy kochane, ulubione, naj, naj!:-D

Wiem, wiem, jestem wyrodnym dmuchawcem bo tak Was porzuciłam na cała niedziele, ale mój mezuś zrobił mi niespodzianke i wrócil juz w sobote. Wkrecał mnie cały czas, zebym sie nie domysliła - dzwonił, opowiadajac co tam robi u rodziców itd:wściekła/y::-D Kłamczuch. A ja wykapałam Zosie, wychodze z łazienki i słysze pukanie. Wystraszyłam sie nie na zarty, no bo do nas nikt o tej porze nie zachodzi , a ja w domu sama, no wiecie. W dodatku wygladam przez wizjer, a tam nic nie widac, za wyjatkiem czegos czerwonego. A to rózyczka była!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Więc byłam bardzo szczęśliwa:tak:

No i cycek wrócił do łask po dwóch dniach przerwy:tak:

W niedziele robilismy kartki, maz wymyslił swój wzór:-D i było fajnie, ze nie wiem!:tak:

Dzis za oknem piekne słonko. Obiadek mam. O 11tej na spacerek sobie pójdziemy za pewne:tak:

Ewa czekaj na listonosza:tak:

Miłego Dnia Kobiet!

Witam w piękny, zimny ale słoneczny dzień.
Mała właśnie ma drzemkę więc ja mam czas na śniadanie. Dziś mamy gości, przyhodzi do nas o 3 tyg młodszy od Małgorzatki-Oskar.

Moja Małgosia jeszcze się nie dźwiga do stania, nawet gdy jest w łóżeczku. Jedyne co robi to z każdej pozycji przekręca się na brzuch...i nie raczkuje a pełza, podciąga się na ramionach. Eh

Hej hej kochane!

Beatka przylaczam sie do udanej nocki, u nas podobnie... Ale chyba gorne dwojki sa w drodze, a to pewnie potrwa... Pewnie u was podobny powod, bo czasem to duzo wczesniej dzieciaczki boli

Zaraz ide kawke na obudzenie robic, do tego mam szarlotke wczoraj upieczona wiec juz przejdziona, wpadac :tak:

dmuchawcu wybaczamy, taka niespodzianka romantyczna nie zdarza sie codzien :tak:

Moj mezus dal mi sie wczoraj wyspac, dzieki temu zyje mimo tej nocki

Adudz specjalne mentalne pozdrowionka dla rannej kawiorki :-D

willsonka wiem ze latwo mi sie pisze ale to naprwade rzecz temperamentu... Poprostu twoja Malgosia to spokojna dziewczynka, a zaskoczy cie z dnia na dzien zobaczysz i nie bedziesz juz miala wiecej spokoju, pozatym u nas od pelzania do raczkowania to byla kwestia tygodnia- dwoch wiec szykuj sie :)

Dzisiaj swietujemy co kobietki? :-D

Ewca-ech dlatego, bo małej nawet pampersa ciężko zmienić co chwilkę ten tyłek mi przekręca aby być na brzuszku. I strasznie się kłóci jak ją przytrzymuje. Hehe. Śmieszna jest. taka mała złośnica a uparta:-DPrzynajmniej wiem że to moje dziecko (hehe ja taka jestem):tak:

reklama
Pewnie, ze swietujemy!:tak:

Zaraz ide do sklepu i kupie sobie dwa kremiki na dzien i na noc, bo mi sie skończyły:tak: A co!

Zosia cycuje własnie- moze zaśnie, przynajmniej bym sie ubrała spokojnie, bo ona teraz nie usiedzi w wózku:no: A jak ja puszcze na podłoge, to zaraz jes na korytarzu na terakocie uparłasie na ta terakote a ona jest wściekle zimna:baffled: I co ja kurde mam zrobic?:confused:

Do góry