reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ojj Dmuchawcu to weź moze sobie coś przeciwgrypowego tak na wszelki wypadek, aby faktycznie uchronić się od jakiegoś przeziębienia,;-);-)

moja Monia już też oczka trze, ale jakoś bidulka zasnąć nie może i się męczy i też marudna jest:-:)-:)-(
Aguś witamy na porannej kawce, im większe towarzystwo tym ciekawiej :tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej dziewuszki!!!
Witam się piatkowao:) Coz za piekny dzien, piateczek, roboty w pracy wlasciwie nie ma, sloneczko za onkem, kawusia na biurku i funfele z bb :)

Adddaaa trzymaj sie dzielnie, zobaczysz, ze dzis juz bedzie o niebo lepiej. I ja cos tak czuje, ze weekend to spedzicie juz w domku!!! Wiem co mowie, wrożka Marta prawdę Ci powie:)

Hej, wczoraj wysłałam Wam fotkę fotelika jaki kupiłam....i nikt nic nie napisał...nie podoba wam sie??:(

Marcia mnie sie bardzo podobał:tak::-D Miałampisac, ale jakos mi umkneło:tak: Tez pewnie bede myslec o kupnie, bo w tym małym Zosi jest niewygodnie i w ogóle niezbyt to był udany zakup, niestety.

Adudz przeciwgrypowy to ja mam tylko rutinoscorbin:-D, poza tym karmie i nie wiem co jeszcze moge wziac prócz paracetamolu w razie czego...

Witam , u nas zimniuteńko , ale słońce świeci tak pięknie ,że żyć się chce, ja dzisiaj biorę się za pieczenie ciast, bo jutro znowu goście !

Adudz , ja później ci napisze jak rozszyfruje składniki , w każdym razie znikł z dnia na dzień, ale on bez tej maści troszeczkę nam się samoistnie wcześniej zmniejszył , maść przyśpieszyła ten proces!
A u was jest tej samej wielkości?

Ostatnia edycja:
My już wstaliśmy, dzieci po sniadaniu, teraz ja wcinam :)

U nas też słonezko za oknami i też -6st. :/ Wojtek wraca dopiero wieczorem :/ więc sama cały dzień z dzieciakami... do tego zabrał lapka więc jakbym nie dziś pisała tzn. że wyrzuciłam kompa przez okno :)

Aniu zdrówka dla Ciebie i Zosi!

Zaraz się przyłączam do kawusi! :)

dmuchawiec no my tez własnie zmuszeni bylismy kupic nowy fotelik, bo ten pierwszy (dostalismy od szwagierki) byl tylko mniej wiecej do 8 kg...Mania teraz waży ponad 9 i już sie nie mieści.... Ten nowy fotelik jest od 9 do 36 kg i rosnie razem z dzieckiem :) także posłuży nam kilka lat :) Kupiłam go na allegro i kosztował 130 zł :p nowy z atestami i piecopunktowymi pasami. Mam nadzieje, ze bedzie git :)

:-D:eek::-D:eek: hahahahaha wiecie co zrobiłam hihihi przez pomyłkę weszłam na dzieci urodzone w lipcu 2008....:baffled: i zastanawiałam sie, gdzie do jasnej ciasnej jest mój post i co to za "dziwne" dziewczyny tu piszą i wogóle o co chodzi :eek::baffled::dry:
ja to na prawde zaskakuje czasami sama siebie....
pierdoła jestem i tyle :sorry2:

Marcia ja na Twoim miejscu nie przesadzałabym jeszcze do tego fotelika, który zakupiłaś. Wytrzymaj jak najdłużej w tym nosidełku. Nasze pociechy mają jeszcze tak słabe mięśnie kręgosłupa (głównie karku i szyi) że wystarczy ostrzejsze hamowanie i może stać się krzywda. Jeżeli głowa jeszcze nie wystaje za bardzo wystaje to się wstrzymaj. Nogi mogą wystawać.

reklama
Ewa85 tak zaraz nie bedziemy mani przesadzać do tego fotelika....z resztą poki co to mało z nia jezdzimy samochodem :) ale chce już miec w domku wiekszy fotelik, lepiej sie czuje psychicznie ze swiadomoscia, ze w kazdej chwili moge zamienic foteliki. Tak planuje, najpier przesadzic ja do spacerówki (planuje to zrobic w przyszły weekend) troszkę ja przyzwyczaic do "poruszania sie" w pozycji siedzacej i zobaczenia jak sie bedzie zachowywać...a pozniej w duzy fotelik przesadzic :)

Do góry