reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
a my dzis wstalismy o 8 :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: a co :-) he dobrze sie nam spalo razem
dzis wraca moj P z delegacji :-)
maly czuje sie lepiej a sloneczko swieci - super pogoda na spacerek ;-) od razu psa do fryzjera zaprowadzimy :-)
wiec pewnie dopiero wieczorkem was poczytam :-)
MILEGO DZIONKA

A ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam, że po kliknięciu +Odp na ten temat pojawia mi się na dole okienko szybkiej odpowiedzi... ja jak durna czekam, aż mi się otworzy nowe okno :/

Dziewczyny czy u Was też śnieg pada? u nas co chwilę świeci słońce i pada śnieg na zmianę... porażka... dzisiaj ze spaceru chyba też nici :/

Aniu byłam przed chwilą zobaczyć, czy może nie usłyszałam jak pani listonosz dzwoniła, ale nie ma żadnego awizo... chyba, że teściu wziął wcześniej :? a może przez tą pogodę pani listonosz ma jakieś opóźnienie...

witajcie, ale u nas pogoda, raz słońce raz śnieg i wieje :wściekła/y:

nikuś ja nie miałam na myśli innego fora typu mamacafe czy coś tylko nasze BB i wątki różne, o ile pamiętam miałaś cukrzycę ciążową i na tym wątku pisałyśmy razem. Albo już faktycznie Ciebie z kimś mylę:baffled:

Zostawiałam rano włącząną rozmowę skype z moim pracowniczym skypem. Wiecie co, dobrze zrobiłam, widziałam co robi moja teściowa z mąłą. Tzn jak ją przebiera. Masakra. Skonczyły się chusteczki na komodzie i zamiast wziąć nowe to wytarła Julce pupcie tym uwalonym papmkiem, wybrudziła sobie w kupce ręce i dalej przewijała. A krem prosto z tubki na pupe zamiast na palec wyciska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jule zostawiła w łóżeczku żeby rece umyc. Mała się super sama bawi a ta przylazła i ją na ręce i łaziła po chacie w ta i z powrotem. I po kiego ch.. ją nosi. A ja potem się zastanawiam czemu jak wracam z pracy dziecko mi z rąk nie chce zejść. Dostanie zrype kobieta:crazy::crazy:

ja mam dzis podly humor:no::no: mam nadzieje ze cos zmieni pozniej
moja Mari uciela se drzemke tuz przed 2 sniadaniem, no ale powoli sie juz wybudza wiec za chwilke kaszka i zabawa
Beacia czasem lepiej nie wiedziec o wszystkim, jak bylam w polsce to czasem zostawialam Mari na 2-3 godz z moja mama, slyszalam opowiastki jak to ona wielka kupcie zrobila itd potem sprawdzam pampka a tak te rzepki normalnie prawie jeden na drugi przypiete tak ciasno:szok: herbatka jej byla cos podejzanie slodka i takie tam ale mamie nic nie mowilam bo wiem ze byloby jej przykro, starala sie. U ciebie jest troche inaczej bo ona jest z Julka caly czas wiec masz racje zeby jej zwrocic uwage bo ciagle bedzie tak robic.

A ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam, że po kliknięciu +Odp na ten temat pojawia mi się na dole okienko szybkiej odpowiedzi... ja jak durna czekam, aż mi się otworzy nowe okno :/

Ewa a mnie sie wlasnie uruchamia nowe okno:confused:
wiecie co mi się zdaje, że jak się kliknie raz na +Odp na ten temat to się uruchamia małe okienko na dole, ale jak się dwa razy kliknie to wtedy przechodzi się od razu do edycji zaawansowanej, może mi isę tylko tak wydaje, ale właśnie takie miałam odczucie
witajcie, ale u nas pogoda, raz słońce raz śnieg i wieje :wściekła/y:
Zostawiałam rano włącząną rozmowę skype z moim pracowniczym skypem. Wiecie co, dobrze zrobiłam, widziałam co robi moja teściowa z mąłą. Tzn jak ją przebiera. Masakra. Skonczyły się chusteczki na komodzie i zamiast wziąć nowe to wytarła Julce pupcie tym uwalonym papmkiem, wybrudziła sobie w kupce ręce i dalej przewijała. A krem prosto z tubki na pupe zamiast na palec wyciska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jule zostawiła w łóżeczku żeby rece umyc. Mała się super sama bawi a ta przylazła i ją na ręce i łaziła po chacie w ta i z powrotem. I po kiego ch.. ją nosi. A ja potem się zastanawiam czemu jak wracam z pracy dziecko mi z rąk nie chce zejść. Dostanie zrype kobieta:crazy::crazy:
Beato u mnie pogoda dokładnie taka sama, raz świeci, raz pada śnieg, raz wieje, już miałam prawie małą na spacer ubraną, ale tak wieje, i właśnie pruszy śnieg więc chyba sobie darujemy, no chyba, ze później się ociepli to może babcia wnusie na dwór wyciągnie, a jeżeli chodzi o sytuację u ciebie to ja bym chyba dała delikatnie do zrozumienia, że coś źle robi, albo po prostu nie po twojej myśli, i żeby nie nosiła ci tyle dziecka na rękach bo ty też masz później z tym problem

Wlasnie wrocilam z hurtowni..

Za spacerowke graco chcieli prawaie 1500 zl... a za chicco ktory sobie juz upatrzylam na ich stronie i na allegro byl za ponad 1000 (na stronie 450 zl a na allegro 350)
I to ma byc hurtownia..dziekuje bardzo.. nawet taniej pajacyki w smyku sa tansze niz tam..
I o co tu chodzi..

:confused:

reklama
cholerka!! pisalam pisalam i mi wszystko zgaslo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

teraz za to w skrocie... pogoda-swiecilo sloneczko a teraz snieg pruszy!! oby nie dlugo bo deprechy dostane...

FOTELIK juz tez kupilismy nowy...sa takie ze mozna je w kilku pozycjach ustawiac ...od lezacej do siedzacej.nasz maluch jezdzi na wpol lezaco tak jak w tamtym ale ma wiecej miejsca no i...wszystko widzi jak jedzie...uwielbia jazdy od tej pory :tak::tak:

http://cgi.ebay.de/Osann-Nania-Driv...mQQptZLH_DefaultDomain_77?hash=item5ad79c8f11 cos takiego kupilismy i tez z testem...jestem zadowolona

A teraz sobie wspominam stare dobre czasy i nie zgadniecie jaka muze sobie puscilam :szok::szok:
Pamietacie Backstreet Boys?? hahahhaha ale bylam zakochana :-D:-D:-D:-D fajnie sobie posluchac starych piosenek:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry