reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dzieki dziewczyny za rady, podoba mi sie Twoj pomysl Aniu, to napewno by ozywilo ten ponury wystroj ale poradzcie jak w to wszystko wkomponowac te sofy? dodam ze w salonie w ktorym beda staly tez jest biala sciana i granatowa wykladzina i dalej przechodzi sie do jadalni. wiec mysle ze czerwony odpada wiec jaki kolor mogla bym dodac na tej scianie w nece by tez pasowala do kanap i oczywiscie jakies fajne dodatki bym musiala w tym kolorze do salonu by wszystko jakos wspolgralo...oj teraz ja zanudzam.

Załączniki

• P1100565..jpg
    P1100565..jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Beata do tej pory tylko ja zanudzałam ;) więc teraz nie czuję się samotna... osobiście poszłabym w ten fiolet. Sofy nie mają jakiejś agresywnej barwy, więc będą pasować... a jak położysz na nich kilka fioletowych poduch to będą się ładnie komponować... a co na to dmuchawiec?

Beata do tej pory tylko ja zanudzałam ;) więc teraz nie czuję się samotna... osobiście poszłabym w ten fiolet. Sofy nie mają jakiejś agresywnej barwy, więc będą pasować... a jak położysz na nich kilka fioletowych poduch to będą się ładnie komponować... a co na to dmuchawiec?

Pewnie! :tak: Te sofy jak najbardziej beda pasować:tak: I pomysł z poduchami jest bomba!

dzieki dziewczyny jestescie kochane!:-) osobiscie bardzo lubie fiolet:) pewnie bede sie jeszcze radzic jak bede to wszystko realizowac :-D

Jakoś tu puściutko dziś..

My juz wykąpane (obie). Właśnie cycamy. Zosia mam nadzieję pójdzie zaraz spać, a ja bede kontynuować karteczkowe szaleństwo:tak: A potem czytać :tak:

A jak tam Wasze plany na wieczór? Warta nocna dzis bedzie?:-)

Moje chłopaki też już wykąpane... Wojtek jeszcze czyta... dzisiaj wszystko troszkę później, bo Tomek do 19 miał szkołę muzyczną i zanim wrócił, zanim zjadł kolację to troszkę nam zeszło...

Planów na wieczór jeszcze nie mamy. Jak Wojtek zejdzie na dół, to pomyślimy o jakiejś kolacji, omówimy plan dnia na jutro, kąpiel i spanko :)

reklama
Do góry