reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Aniu ja tak szybko ,nie mam czsu tłumaczyc
Z tą sprzedaża na allegro nie jest tak ,myśmy też chcieli wystawiać klocki,ale zrezygnowaliśmy bo nie mamy działalnosci gospodarczej założonej.
Poszperaliśmy w necie i wklejam Ci linka poczytaj sobie.

Konsekwencje sprzedaży na Allegro bez działalności gospodarczej

Co innego jak masz działalność zarejestrowaną!!

Rosołek pyszny już wsunęłam.:-)
Mam kupe prasowania ,a moje dziecko marudzi.

Ewa dobry pomysl, ja bym chciala dodac troche koloru w tym mieszkaniu ale nie mam pojecia co bedzie pasowalo do tego ciemnego granatu i bieli? wogole to mam bezowe dodatki i nie wiem czy beda tam pasowac:/ moja mala spi juz 4.5 godz:szok: ide ja budzic!

Justysia ale skoro Ania pracuje (urlop wychowawczy) to wydaje mi się, że ma do opłacenia w ZUSie jedynie składkę zdrowotną. Aniu jeżeli faktycznie chcesz sprzedawać swoje wyroby faktycznie musiałabyś się zorientować jak to wygląda od strony ZUSu. PRzez pierwsze 2 lata jest ZUS preferencyjny więc jakbyś szukała info na necie to zwróć na to uwagę. Do tego do kosztów każdej kartki będziesz musiała doliczyć podatek dochodowy 18% i VAT 22% no i swój zysk... no i wtedy wyjdzie, że jedna kartka będzie kosztować 15 zł ;P

Czesc:) meldujemy sie ze zyjemy :tak::tak:

Dzisiaj nie siedze z wami bo Dan ma wolne i sobie razem spedzamy czas
:tak::tak:Bylismy z Jonim u lekarza i ma lekkie zapalenie uszka i gardelka ale bez goraczki to tyle dobrze...

A teraz najwazniejesze!!!! Dostalam @ !!!!!!!!!!! W KONCU!

HIHIHIHIHI... teraz tylko obserwowac sluz i moze niedlugo pochwale sie nowa fasolka :tak::tak::tak:

wpadne potem jeszcze do was a teraz ide was poczytac troszke bo nadrukowalyscie troche tego
:-):-)

Buziole-Cmokole dla was
:-D:-D

PS. nowe fotki z jonim i jego nowa zabawka od tatusia :)

Załączniki

• jonusiek..jpg
    jonusiek..jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 57
  • jonus..jpg
    jonus..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 60
Beatko:-D

2938.jpg (image)
do granatu i bieli:tak:

Nakleiłabym pasek takiej tapety przy stole i wycięła z resztek takie pojedyncze kwiatki i je gdzies umieściła na białej scianie:-D By było wesoło na pewno:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam właśnie pisać ,że czerwony EWA mnie wyprzedziła.
W zasadzie to są kolory uniwersalne co każdy pasuje.

Ewo ten zasrany podatek trzeba niestety płacić i jak piszesz kartka by tyle musiał kosztować ,dlatego myśle ,że dużo ludzi rezygnuje z allegro i piszą nawet ,że tam sprzedaż jest im nie opłacalna.
Dobrze mówisz ,że ANIA może ta składke płacić ,ale ten podatek do tego też musi zapłać.
Ale namieszałam:-p

Beatko DMUCHAWIEC ma świetny pomysł z tymi kwiatami ,albo samemu namalować są też gotowe szablony albo naklejki :tak::-)

AGA gratuluje MAŁPIATKI !!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry