reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Madzia to straszne a myslalam ze ta dziewczynka wyjdzie z tego:-:)-:)-:)-( ja tez tego nie rozumie to odchodza dzieciaczki ktore cale zycie maja przed soba a taki co nie sznuje zycia dozyje 90, ale co zrobic takie zycie jest niesprawiedliwe. Ja nie moge sluchac o takich nieszczesciach bo nie moge tego pojac, tylko plakac. U nas w miescie obok babka zaglodzila 3 latke na smierc:szok: u nich lodowka byla pelna zarcia ale mama nie dawala malej jesc, kuchnie zamknela i juz, normalnie wlasnymi rekami bym utlukla, w glowie sie nie miesci:angry::angry::angry:
asiu wpadaj, wypijemy kawke i ciacho zjemy:-D:tak:od poniedzialku jestes u siebie w domku? jak dlugo bedziesz u mamy?

reklama
Tralala ja się czuje w miare ok tylko niestety mam stanowczo za malo snu. A o moim samopoczuciu narazie nie pisze bo probuje zapomniec ... chociaż na chwile...

Maylah no straszna ta historia ... Niestety to jest Polska ;/ ludzie dobrzy mają przekichane a Ci źli żyją sobie jak królowie ;/ wrrr .....

Beatko jesli o ząbki chodzi - to ja juz nie mam wszystkich, niestety:baffled::-D Na szczęście gdzieś tam z tyłu i nie widać:tak:
A jeśli o narzeczonego chodzi to ok- bic sie nie bede, bo mi jescze jakiegoś zeba z przodu wybijesz i jak ja bede wygladać?:crazy:

Nikuś fajna ta karteczka:tak:

Ja sie właśnie przymierzam do sprzedawania kartek ślubnych i z okazji urodzenia dziecka, chrzcin itd. Może na allegro? Co Wy na to?

Aniu dobry pomyśl ;) Ja napewno będe pierwszą klientką :D juz kartki potrzebuje na 21 marca :D:) dało by się coś zrobić? :D
Na chrzciny :))

A i mam do Was pytanko. Rodzice chcą Jasiowi coś kupić za 100zl tylko nie wiem co. Chodzi o jakaś zabawke albo coś takiego.

Musialam wejsc bo normalnie chwile mnie nie ma i tu sie takie rzeczy dzieja!

Dmuchawcu chcialam zakomunikowac ze za chwile my strzelimy focha, normalnie jakies ciacho sie pojawi na horyzoncie a wy co? To ze jestesmy daleko to nic nie zmienia, a np Lena by to zrozumiala bo sama podrozniczka jest :tak: Tak o! :-D:-)

nikus witamy sliczny ten twoj synek, konkurencja wielka jak widac :-D

Maylah strszne to z ta dziewczynka... Ale to byl wypadek, ale jak BeatkaZ pisala o zaglodzieniu... ogolnie to jestem pacyfistka ale jakbym taka dorwala :angry::wściekła/y:

Alusia Jak moi nei mają pomysłu, bo pełne pudła zabawek to kupują ciuch, który jest potrzebny. A jak ciuch żadnego nei brakuje to kupują drobiazg za 20 zł, a resztę dają w kopercie na pampki, słoiki, kosmetyki lub to co będzie potrzebne. Mi takie rozwiązanie pasuje, bo sama nie muszę się głowić co im powiedzieć. Tym bardziej jak pisałaś, że krucho z kasą, to zamiast kolejnej zabawki mogą kupić słoiki dla małego. 100zł to będzie miał obiadków na miesiąc!

Hej Dziewczyny!
Melduje sie dopiero teraz, bo wczesniej cosik mi net szwankowal i jak napisalam do Was wiadomosc to przy wysyłaniu jej zrywalo sie lacze i wszystko diabli wzieli....po 3 podejsciach szlag mnie trafil i muszialam odczekac i ochlonąc...:dry:

Adddaaa trzymaj sie kobieto!!! jestesmy z toba!!!
Nikuś witaj na forum i pisz często.

Wczoraj za waszą radą podałam malej do kaszki jedną lyżkę kaszki pszenno-mlecznej i...dzwoniłam już do meza z pytaniem jak kukpa i jest git!!!!:-) Zadnej sraczki nie ma:-):-D Wiec watpie aby mała była bezglutenowa. Jutro tez jej dorzuce pszennej kaszki:tak:

A tu chciałabym wam sie pochwalić fotelikiem, który zamówiłam i powinien przyjść w poniedziałek

fotelik..jpg

No udało sie, a już miałam czarne mysli jak na moment komp mi zamulił...

Annie no juz sie nie gniewajcie:-):-):-) Niedawno to Wy nas chcieliscie zdradzić:tak: Ale teraz juz rozejm. Trzeba młodym dobry przykład dawać. Wierność przede wszystkim:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
kurcze blade moje dziecie spi juz 3 godz na dworzu:szok: ja jestem w szoku!
a ja tylko jem i jem ,zjadlam z 3 paczki chrupek marchewkowych i puszke ananasow i cos mi niedobrze...

Ostatnia edycja:
Do góry