reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Co do chrapania czy zgrzytania , to Maks zgrzyta, a Stasiu nam w tym wieku zaczął chrapać, potem okazało się ,że ma trzeci migdał, jak miał 3 latka to musiał go mieć usunięty, ale to nie jest konieczne chyba ,ze są jakieś predyspozycje do tego!
Małej Zosi gratulujemy zębola

Mini solenizanta życzymy sto lat

o matko jak moj maly zgrzyta zebami - a mnie to tak denerwuje he
zastanawialam sie czy to normalne ze tak zgrzyta

vercik
_86 wszystkiego najlepszego , STO LAT STO LAT STO LAT

a u nas tez chorubsko zawitalo wiec daisy26 wiem co czujesz,tylko ze ja jestem sama,maz do konca tygodnia w suwalkach a ja 22 godziny na nogach,maly przez ten katar w nocy nie spi prawie,non stop go nosze zeby mu lepiej sie oddychalo nawet w dzien zeby do kibla skoczyc to niemam czasu hehe

reklama
witam dziewczyny pisze tylko zeby powiedziec ze kacper jest w szpitalu :(((((((((
dzis mojma warte nocną bo ja po wczoraj jestem nie przytomna po prostu, spalam na podlodze, |(zimne kafelki) tzn nie spalam tylko czuwalam,
bylismy w czoraj w-przychodni bo maly mial straszne bieguny, lekarz zapisal leki, ale maly nie chgcial nic pic do tego zaczal wymiotowac, wiec pojechalismy na izbe i tam tez nie bylo za dobrzem wiec wzieli nas na oddzaial na kroplowke, oczywiscie zakaladnie venflona u niego to byla masakra,szukali zyl ale bylo tak ciezko ze dopeiro w nozce znaleazli, maly byl wystarszony nie chcial spac, bał sie, dopiero zasypial mi na rekach a jak chcialam go wlozyc do lozka bo mi rece odpadaly to sie budzil, dopiero nad ranem sie polzyl a ja lezalam na ziemi, do tego inne dzieci plakaly budzily kacpra
MASAKRA!!! WYLAM JAK BOBR TAM RAZEM Z KACPERM.
Teraz wrocilam napisalam wiadomosc siostrze, i Wam, aaa zapapomialam i okazalo sie ze to jest ROTAWIRUS, maly zlapal go w przychodni, bo przeciez ostattnio bylismy tam codziennie, przez te oskrzela...... powiem wam ze jestem zalamana, brak slow, mam nadzieje ze m sobie poradzi, mam okropne wyrzuty sumienia ze ich zostawilam ale musze troszke pospac,
bo jutro m po pracy idzie spac, wiec bede caly dzien z nim, bez zmiany, poza tym jest juz z nim nieco lepiej i co 2 dni wyjdziemy
dziewczyny trzymajcie kciuki za nas, i pomodlcie sie
dobranoc,
p.s nawet nie czytalam co naprodukowalyscie, niestety nie mam glowy

Ada trzymamy kciuki mocno zaciśnięte! a ty wypocznij bo jutro znów ciężki dzień. Może napij się jakiejś meliski, albo czegoś innego na dobry sen... bo pewnie pomimo zmęczenia będzie ci ciężko zasnąć, bo myślami będziesz cały czas przy Kacperku...

nie umie spac nie zasne chyba chocciaz moje chlopaki juz spia, ohh
Boze ile w tych szpitalach dzieci cierpi...... jaka to jest menczarnia,

dobra ide, siostra juz tez poszla 3majcie sie odezwe sie jak wrocimy

Adddaaa -wspólczuje Ci, Słoneczko Nasze Kochane... Dobrze, ze jest juz lepiej. Biedny Kacperek, na pewno musiał byc przerażony:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Trzymajcie sie cieplutko i dzielnie. Dużo sił dla Ciebie i męża. A ja obiecuję Zdrowaśkę codziennie az do powotu Kacperka do domku:tak:

Dobranoc, Mamuski!

reklama
Vercik fajnie ze lot ok i ze juz jestes z nami
Ada trzymam kciuki za Kacperka i myslami jestem z wami, duzo zdrowka, bedzie dobrze, bo musi, Caluski dla Niego! Ja tez sie za was pomodle
Niutka u nas te podkrazone oczy pojawily sie jak mala miala 3 dniowke i ciagle sa:confused: nie wiem czy to cos oznacza, mala je normalnie, widac ze przybiera na wadze, kurcze mozliwe ze ma anemie?
Ewcia mebelki super

Do góry