reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No u mnie jedwab juz nie pomaga...maska też...a nie chcę obcinać...bo niedawno ciełam...chce troszkę podhodować...:sorry2:

Beatka...gratulejszyn z okazji wejścia w 2000stronkę :)))

reklama
ŻEBYŚ wiedziała GUSTLICZKO !!
a tu ani jedni ,ani drugie!!ehhhhhh...

Ja się nie gniewam ,nie jestem obrażalskodupa!!:tak::tak::no::no:

Iwon zaraz na mnie gwałt moralny zrobi,że edycji nie użyłam!!!:szok::szok::szok::szok::-:)baffled::baffled::baffled::baffled:

Gusti To nie wiem!!
Witaminy jakieś i końce podetnij chociaż!!
Olej na pewno Ci zatłuści heehee.....
Wiem ,wiem to nie śmieszne ..

No i Beatka zrobiła stronę Milenijną!!!

Ostatnia edycja:
kurcze dziewczyny dopiero teraz zauwazylam ze otworzylam stronke 2000:)))
Gustlicek ja tez mam taki problem i najdrozsze odzywki i duperele nie pomagaja, do tego wychodza mi gorzej niz kiedykolwiek, maskra, ale witamin jeszcze nie probowalam, chyba jest jakis capivit?

A ja wczoraj wypiłam 1,5 piwa i byłam ubzdryngolona, a potem ubzykana :-D:-D:-D:-D:-D
Żart oczywiście ;-);-)

Tym co chorują :-:)-( zdrówka zdrówka zdrówka:tak:

Też miałam tak z włosami, wkurzyłam się i pofarbowałam (pomyślałam-niech się dzieje co chce :wściekła/y:), bo po tym zawsze wosy miałam takie miękkie i lekkie, no i jest dużo lepiej. Też Wam się wydaje że włosy są lepsze po farbie? Ale tego sposobu nie polecam, bo może nie zadziałac jak u mnie. A wypadac też przestały, jak się nie mylę to mniej więcej wtedy jak przestawałam karmic

Witam wieczorowo, wpadam na chwilkę, bo dopiero co Stasiu zasnął i chce jeszcze posprzątać! Maks śpi od siódmej co jest niebywałe!
Ada nie masz pojęcia jak ja cię rozumie, nam pomógł wyjazd na tydzień do sanatorium w Istebnej , porobili tam wszystkie badania i testy i powiem ci ,że od tego czasu jest dużo lepiej!
Fajnie ,że wam się podoba moja kuchenka, a miałam tyle stresu z nią ,że szkoda słów!
Jeszcze komuś miałam coś napisać ale znowu zapomniałam, w każdym razie dzięki ,że jesteście!

Witam wieczorowo, wpadam na chwilkę, bo dopiero co Stasiu zasnął i chce jeszcze posprzątać! Maks śpi od siódmej co jest niebywałe!
Ada nie masz pojęcia jak ja cię rozumie, nam pomógł wyjazd na tydzień do sanatorium w Istebnej , porobili tam wszystkie badania i testy i powiem ci ,że od tego czasu jest dużo lepiej!
Fajnie ,że wam się podoba moja kuchenka, a miałam tyle stresu z nią ,że szkoda słów!
Jeszcze komuś miałam coś napisać ale znowu zapomniałam, w każdym razie dzięki ,że jesteście!

Nie ma za co !!!:tak::tak::tak:;-):-);-);-)

Wiecie co ja nie chce nic mówić ,ale mnie teraz coś pęcherz zaczął kłuć!!
No i w brzuchu mnie cosik kreci !!!
Chyba bedzie jakaś erupcja!!! :/

Jakiś babyboomowe wirusowo :/;/:/

Ostatnia edycja:
Mały usnął. Normalnie jakis ma problem ostatnio z piciem mleka co chwile sie podnosi, wlasnie zauwazyłam, ze on juz sam potrafi usiąść, jakos to chyba przeoczyłam.
Batko gratulacje z okazji otwarcia 2000 strony!!!!
Justynko, normalnie bez Twoich tekstów, to forum nie byłoby takie same, nie ma to jak sie ubzykac, a potem miec erupcje,
No jesteś BOSKA

Madzinko, mi tez włoski wypadały, a teraz same jakos przestały ,podcięłam troszkę koncówki. A teraz marzy mi sie zmiana fryzury, moze koloru, musze coś odmienic w sobie.Moze mi pomozecie, co?

JUż jestem!

Wymoczyłam dolne drogi oddechowe w ciepłej wodzie może pomoże!!:-)
I włocha też umyłam ,bo jutro może być powtórka z rozrywki ,czyli rączki bo nadal gorączka.

Kurde musze antywirusa zmienić bo coś nawala,łapie jakieś bakcyle od WAS!!:-p:-p:-p:-p:-p

Madzia ja też bym fryz zmieniła ,ale ścinać nie chce już ,mąż też nie bo kwiczy jak zetnę krócej.
i za bardzo farby nie bo bym do naturkich chciała przejść ,może pasemka .ale znowu kasy szkoda.
I weź takiej dogódź!!!:baffled:

Gustliczek a może warto spróbować kosmetyków profesjonalnych do mycia i pielęgnacji włosów. Ja zaopatruję się w hurtowni fryzjerskiej w szampony, odżywki i farbę do włosów firmy Artego i bardzo sobie chwalę.
Madzia jak nastrój? Lepiej już...?
Justyś o matko, boję się tych Twoich erupcji..:D
Beatka gratuluję otwarcia 2000 strony.

reklama
Oj cięzko dogodzić kobiecie.
Mój M. tez mnie woli w długich włosach, ale ja najbardziej siebie lubię w takich do ramion, a teraz to mam już do łopatek, i mnie denerwują troszkę.:baffled:
Justyś my kupimy klocuszki,a Ty za działania marketingowe zrobisz sobie pasemka, co?:tak::-p

Do góry