reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Wow jakie zmiany, jakoś dziwnie mi się czyta, pewnie to kwestia przyzwyczajenia, ale jakoś poprzednia wersja bardziej mi odpowiadała,
tak w ogóle to Dzień Dobry niedzielnie, jak na razie zapowiada się śłiczny słoneczny dzień, wczoraj tez tak było, na początku dnia było pochmurno i szaro, ale później temp była 10st a za oknem prześliczne słoneczko, mam nadzieję, że dziś też tak fajnie będzie,

Beata - 2 godziny bawiła sie sama:szok: o matko, Ty masz złote dziecko!!!:szok:

Adudz, a próbowałas robic cwiczenia na ten kregosłup? Mnie tez bolał kilka lat temu, a w badaniach wychodziło, ze jest ok. W koncu trafiłam na studiach na taka rehabilitantke znajoma, która mi zaleciła cwiczenia - po tygodniu nic mnie nie bolało. Odtad codziennie rano robie krótka rozgrzeweczke, a wieczorami kilka "kocich grzbietów":laugh2: i nic nie boli.
moja Monia ostatnio nie chce się bawić sama, tzn sama może się i pobawi, ale musi widzieć, że ktoś koło niej jest, towarzyska z niej babeczka nie lubi samotnośći:-):-):-)
Aniu a co do kręgosłupa to robiłam różne ćwiczenia, nawet chodziłam na zabiegi rehabilitacyjne, ale to pomagało na 2-3 tyg a potem wszystko wracało do normy - czyli do bólu.:-:)-:)-( a moze masz jakieś specjalne ćwiczenia, skoro masz znajomą rehabilitntkę??

Maylaszku kupiłam tez fajny papier z perłowym połyskiem do tej kartki slubnej:tak: Tylko teraz nie wiem jaka bys chciała- jaki format itd. Moze po prostu zrobie kilka, cykne zdjecia i wybierzesz któraś, ok? Ja tez mam kilka slubów w tym roku , to reszta sie przyda:tak:. To jak? Moze tak byc?
Aniu jak będziesz miała jakieś katki ślubne gotowe, to ja z miłą chęcią je zobacze, bo mi tez się jedna przyda, moja siostra bierze ślub w tym roku, co prawda dopiero w październiku, ale może i ja bym u ciebie karteczkę dla niej zamówiła:-):-):-)
. Zwykle narzekam, ze nie mam do kogo geby otworzyc, ale jak ktos przyjdzie, chciałabym, zeby sobie poszedł. I kto tu zrozumie kobiete?
ja też tak czasami mam, ale wczoraj akurat cieszyłam się,że ktoś nas odwiedził, przyszła siostra mojego M z rodzinką, i posiedzieliśmy sobie wieczorkiem dlatego nie mialam czasu aby do was zajrzeć

Agnieszka witaj, i nie denerwuj się na męża, bo to tylko pieniądze. Trzeba się cieszyć że nic poważnego się nie stało :)
Agnieszko najważniejsze, że nic się nie stało twojemu mężowi

Echh a ze mnie takie beztalencie. Chociaż mój M. twierdzi, że na nerwach potrafię ładnie grać, więc jednak mam talent! :)
ja też jestem antytalencie plastyczne:-:)-:)-(niestety

Śniedania jeszcze nie jadłam, zaraz muszę sobie zrobić i kawusię wypić. Ktoś się przyłączy?
Aniu pewnie kawkę już wypiłaś, ja też już kończę, teraz wybieram się do kościółka, a potem się do was odezwę,

a co do medali to prócz złota Justynki zdobyliśmy jeszcze brąz w łyżwiarstwie szybkim :tak::tak::tak:

reklama
Ewa karteczki oczywiście wstawie, ale nawet jedna nie jest jeszcze skończona, bo ja robie ta, ze najpierw wszystkie elementy wycinam, a potem to wszystko dopiero łączę.

Agnieszko po prostu u każdej kobiety jest inaczej. U Ciebie w takim razie ten sluz rozciągliwy na 5cm był sluzem najlepszym- czyli tego dnia, lub nastepnego , lub poprzedniego była owulacja. Czyli gdybyscie przytulali sie dzień wcześniej byłyby wieksze szanse na dzidzię:tak:A czy pamiętasz datę kiedy miałaś ten śluz na 5cm?

Adudz ja tej kawki jednak jeszcze nie piłam- kartki robie:sorry: Jak zrobie te ślubne, to wstawie też. Ale najpierw świąteczne:tak:bo ich ma być ok 80szt:tak:Dlatego juz zaczynam bo to dużo roboty:tak:

czesc Lipcoweczki

Kurcze musze sie przyzwyczaic do nowego forum... ja to jaks sentymentalna jestem, bo juz mi brakuje starego.... ehhh i chyba tamtych kolorkow :tak::tak::tak: zielen + róz moj ulubiony zestaw kolorow dla dziecka. Swoj kacik mala ma wlasnie zrobiony w tych kolorach....

Zmykam poczytac co u Was :-)

Buziaki

Hej laski
nocka spoko, chyba teraz wypada tak na zmiane...jedna dobrze a druga do niczego..

Wogole nie moge sie polapac w tym nowym forum..
Jak chce odpowiedziec to uruchamia mi sie tylko szybka odp....

ja tez jestem za poprzednia wersja jakos tamta byla przyjemniejsza ale moze sie przyzwyczaje z czasem.
U nas noc ciezka była - maly placze cos w nocy,budzi sie :/
wypilam kawke z rana a glowa dalej boli eh
u nas pogoda sie poprawila,sloneczko wyszlo i niebo takie jasniutkie - idziemy dzis na dlugi spacer :)

ja tez się Wiatm

I tez jakoś tak dziwnie sie czuje, jakby nie u siebie:sorry:
Dziś jedziemy z Filipkiem na basen, na nauke pływania dla niemowląt na 15 , opowiem Wam co i jak ale wieczorkiem, bo potem jeszcze przyjezdzaja do nas znajomi na kawk e:-D\
tez tak mam Aniu, jak Ty ze czasem to bym chciała spedzic dzien bez nikogo tylko z mezem i Filipem, a tu non stop ktos do nas przyjezdza:-p

Buziaki
Miłej Niedzieli :-):-)

hej kobitki, kurcze ja wolę stare forum, ciężko mi się w tym połapać. Choć pewnie się przyzwyczaję .
U nas nocka taka sobie, Jula zrobiłą sobie pobudkę o 24:30 potem o 3 do 5 na zabawę. Ale pogoda jest ładna więc mamusia po obiadku weźmie córcię na spacerek. Tatus był do południa.

Wogóle jakie dziś miałąm szczęście. Miksowałam zupkę małej, zawsze wlewam wrzątek i jest ok. Dziś chyba za dużo wlałam i mi wyleciało wszystko w powietrze. Mam poparzoną dłoń a kuchnia, ehhhh było szorowania. A to zupka szpinakowa więc ściana koło okna zielona:angry:

Vercik, błagam nie strasz zimą, bo ja już czuję wiosne:-(

Aguś, w końcu się odezwałaś. Ja miałam na poczatku śluz biały a raczej nie śluz tylko taką jakąś wydzelinę gęstą. I tak do końca 3 mca. Potem była przeźroczysta ale dużo. Także masz szansę kochana:-)

Ania, ja też mam kartki w proszku. Papier pocięty, szablony zaczęłam wycinać. Ale nie mam kiedy poprzyklejać. Może w pracy porobię, skoro mi szef już nie płaci za okładki drań:crazy:

Jula właśnie się siłuje co by wstać na nóżki proste w łóżeczku i się wkurza bo wciaż na klęczkach ląduje:-D

witam sie i ja
kurcze ale dziwnie tu:szok: troszke nie moge sie polapac, ale to pewnie kwestia czasu.
nawet nie mam czasu was poczytac bo co wejde na bb to maz wola albo do Mari musze isc.
Dzis konczymy 7 miesiecy!:-)
mam nadzieje ze znajde chwilke by zorientowac sie co u was,
ja wlasnie wyjelam muffinki bananowe z piekanika i ide (dopiero) jesc sniadanie
buziaki dla was i maluszkow
Milej niedzieli zycze

reklama
Beatko 26 - to Twoje kartki ja też bym chciała zobaczyc jak już skończysz. Ja robie 4 wzory w tym roku. Jednego wyszło 13 kartecze, które juz mam kończone. Zaraz fotki cykne i wstawię:tak:.

P1090242..jpg P1090243..jpg P1090244..jpg P1090241..jpg P1090240..jpg

Do góry