reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
A ja własnie myslałam,że zawału dostanę, jak pisałam ostatniego posta, mowie do meza patrz na Filipka, bo siedział na łózku, a ten sie zagapił na TV i Filip wyladował na podłodze:szok:, płakał bidulek, na szczescie nie długo, ale jejku, no mówiłam mu...................wrrrr coś cały entuzjazm poranny ze mnie odpynął, ehhh i głowa nadal boli, i forum nam zaraz zamykają dziś

Super ,ze mamy złoto!!!! Justynka jest THE BEST.:tak::tak::tak:

Maylah u nas też już pierwszy zaliczony. Karolina skakała na główkę za kotem.
Dmuchawcu już na świeta te kartki?? Ja idę na łatwiznę, moja siora ma firmę i robi takie rzeczy;-)

No u mnie dzionek też do D... no i się okazało, że dostałam jakąś pseudo@

Agniesia dobrze się odezwałaś :tak: cieszymy się, że u Was "w miarę" ok ;-)

Madzia teraz guzów coraz więcej będzie... pamiętam, że co Tomkowi jakiś znikał to zaraz pojawiał się nowy... po prostu zawsze musiał mieć jakiegoś guziola :tak::-D

Dmuchawcu a jakież to kartki będziesz robić? już za świąteczne się zabierasz?

Brat z przyszłą bratową juz wyszli... lasagna wyszła pyszniutka :tak: w końcu męska część towarzystwa nie poszła grać w piłkę, bo nei zebrały się drużyny... pooglądaliśmy Kowalczyk i pojechali do domku, bo jakoś tak sennie dziś było.
Widzę, że czeka nas forumowa zmiana - ciekawe jakie będzie nowe forum...

No nic... kładę się do łózia, bo oczka się kleją! miłej nocki - niestety dziś bez straży i nocnych marków.

dobry wieczor :-)

w sumie nie taki dobry...
Wyobrazcie sobie, ze szykujecie sie caly wieczor na 'domowke' ze znajommi. Cieszycie sie, ze w koncu gdzies wychodzicie. Macie caly wieczor dla siebie. Kupujecie dobre wino i cos na zab ;-). Jestescie juz na miejscu, nie zdazylyscie zdjac kurtki a tu telefon... w oddali slychac donosny placz waszego dziecka i glos babci, ktora nie moze opanowac tego placzu.
ehhh....co robic? wsiadacie w samochod i jedziecie.
wchodzac do domu Wasze dziecko zaraz sie uspokaja i zachwile usmiecha sie pieknie :-)

ah... z dziecmi. coz... stesknione za bardzo :tak:

Wasze maluszki tez tak tesknia jak Was nie ma dluzej?
nie wiem, co Igorkowi sie stalo... codziennie przeciez spedza z babcia dwie godziny... i wiecej. :eek:

na tesknote i przyzwyczajenie nie ma lekarstwa pawda?

reklama
Trudno, dzisiejsza nocka bez strazy;-)
No ale widzę, że chyba ogólnie jakiś kiepski dzionek był, że wszyscy spać idą. Ja chyba też się dziś położę wcześniej bo jakaś niedorobiona jestem

Do góry