reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:angry::angry::angry::angry: moj P wlasnie doprowadzil mnie do szalu boZE JAK JA GO CZASAMI NIENAWIDZE
kazal wyprac mi tapicerke z wozka i wypralam a teraz siedzial godzine bo nie umial zalozyc jej spowrotem :eek: przy tym oczywiscie na wszystkich sie wyrzywal :crazy:
dlatego czasem ciesze sie ze jezdzi w tygodniu w delegacje
takze ja tez jestem z tych co w domu zostaja same z dzieckiem i z psem :-)
meza mam na weekend i wystarczy:-p

dobra babeczki ja lece ogladac justysie kowalczyk bo juz zaczela biec :-)

reklama
Asiu to tyle dobrego, ze bedziesz z rodzinką.

Adddaaa tez słyszałam duzo dobrego o oleju z rekina dla niemowlat- szczególnie o preparacie Prevenyic czy jakkos tak.

Orsi to daj znac jak pobiegła bo ja nie mam telewizora, a jestem ciekawa:tak:

A co do Alusi, to napisała do mnie na gg. Wyprowadziła sie do rodziców i szuka sobie mieszkania.
Prosiła, zeby Wam przekazac- cytuję:
"przepraszam żę się nie odzywam ale mam duzo spraw. Jasiek jest chory (zapalenie gardła i gorączka praktycznie 40) więc nonc stop na rękach ... Jak tylko wszystko się uloży to dam znać. Przekaż na forum prosze że Ewelinka ma jakieś zwapnienie w serduszku ale to się zarośnie najpóźniej do miesiaca jej życia wiec jest dobrze. Ja jestem psychicznie rozbita ale musze być silna bo mam dla kogo. Teraz dopiero zrozumialam pare spraw i podziękuj wszystkim za rady. Ostatnio byłam zła na dziewczyny ale to dlatego że dla mnie to bylo stanowczo za dużo. Mam nadzieje że w miare napisalam to mądrze ale mam Jasia na rece"
"Aniu dziekuje Wam za wszystko. Teraz musze jeszcze bardziej zmądrzeć i sobie poradzić
20:47:39
Przekaż dziewczynom, że naprawde jesteście wspaniale :)"

Alusia to dzielna dziwczyna postapiła słusznie życze jej jak najlepiej,teraz potzreba jej duzo sił i wsparcia kogoś bliskiego 3 mam za nia kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a justynka biegnie pierwsza o juz druga

Witajcie :tak:

No to dupa , dzis nie będziemy Asiu trzymać strazy nocnej :-:)-:)-(
Ja tez sie na mojego M. zdenerwowałam, bo miałam całą chatkę posprzątaną a on przyjechał z lasu i nabłocił, robocze ciuchy rzucił w altanie, nie posprzatał, zaczał robić zuoelnie coś innego, wrrrrr no a ja wszytsko mu wyrzuciłam na schody, na dworze, i umyłam podłogę, a teraz strasznie mnie boli głowa.:cool:

Filip ma dziś swietny humor, ciągle się smieje i gaworzy, mam nadzieje, ze równie swietna bedzie noc, zaraz zaczynamy przygotowania do spania, wiec pewnie jak zasnie, to bB nie bedzie juz chodzic, wiec zyczę Wam wszystkim Pięknej Nocki, i cudownych snów:tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny!!
Ja znow sie witam !! Dziekuje wam ze sie o mnie pytalyscie :tak::tak: milo z waszej strony :tak::tak:
Juz sie tlumacze dlaczego mnie tak dawno nie bylo(jakis miesiac)
przyjechala do mnie moja siostra na 3 tygodnie a teraz jestem w polsce we wroclawiu u mojej drugiej siostry.jestem tu z Jonathanem a wczoraj przyjechal po nas juz daniel i jedziemy juz jutro do siebie...a do tego wczoraj przekichane...jak pech to na calego :-:)-(
juz opisuje...
bylysmy wczoraj z siostra w galerii i zadzwonilysmy do naszych mezulkow zeby do nas dolaczyli(byli w domu) i mielismy zjesc na miescie...czekamy,czekamy a tu telefon-nie dolaczymy do was bo mielismy wypadek :szok::szok::szok:
myslalam ze zawalu dostane!! daniel oczywiscie prowadzil i wjechal w jakas wysepke i na znak.niby sie nic takiego nbie stalo ale odpadlo kolo i cos sie tam zerwalo.przyjechla laweta i juz dzisiaj bylo auto zrobione.ale rachunek 1000 zl!!:szok::szok::szok::szok: myslalam ze zabije daniela bo to bylo DEFINITYWNIE z jego winy...
ale kurcze co sie z milosci nie wybaczy :cool::cool:;-);-)
czytalam was prawie regularnie ale nie mialam czasu nawet odpisac.od tej pory sie poprawie i znow bede u was codziennie:tak::tak:

i musze sie pochwalic bo Jonathanowi wyszly dwa kolejne zebolki na gorze(2 naraz) i juz sa w drodze dwojki na dole :tak::tak:
robilam dzisiaj test ciazawy bo od miesiaca nie mam @ a tu nic :-:)-( musze gienia zaliczyc i to sprawdzic...

Widzę, ze dzisiaj każda ma nerwy na swoje połówki....
Agnieszka witaj, i nie denerwuj się na męża, bo to tylko pieniądze. Trzeba się cieszyć że nic poważnego się nie stało :)

O j Aguś, jak dobrze,że się odezwałaś, bo się martwiłam.
Dobrze że męzowi nic sie nie stało, czasem takie rzeczy się zdarzają niestety.
UCAŁUJ ODE MNIE MÓJ UKOCHANY WROCŁAW
No i Joniego:tak::tak::tak:

Agnieszka! Super, ze jesteś!!!!!!!!:-)
Dobrze,ze Danielowi sie nic nie stało.
Ciekawa byłam właśnie czy jesteś w ciąży:tak:

Co do drugich połówek, to chyba cos w tym jest, bo ja sie z Danielem tez posprzeczałam przez telefon dzisiaj. Ale ja sie nie umiem na niego gniewac i nigdy dotąd nie zdarzyło nam sie podnieść na siebie głosu. Moze takie po prostu mamy charaktery.

Maylah Tobie tez życzymy dobrej, przespanej nocki:tak:

Wiedziałam, ze któraś juz cos pisała o Wrocławiu. Mój brat tam mieszka. Pracuje w barze muzycznym o nazwie Liverpool. Jest kelnerem, a poza tym koncertuje w tym barze- gra na perkuskji i spiewa. Może byłyście tam?

reklama
Aniu to Ty pochodzisz z wyjątkowo uzdolnionej rodziny, Ty masz talent plastyczny, brat muzykalny. Echh a ze mnie takie beztalencie. Chociaż mój M. twierdzi, że na nerwach potrafię ładnie grać, więc jednak mam talent! :)

Do góry