reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Melduję się i ja. Byłam na zakupach w Leroyu a potem zajechalismy jeszcze do Auchana i trochę się zeszło. Najważniejsze, że kupiłam wszystko co chciałam a nawet więcej:sorry:
Moje dziecko siedzi teraz w krzesełku i zajada się chrupkami. Czy Wasz dzieciaki też tak mruczą jak jedzą, mój takie odgłosy wydaje jakby nie wiem jaki rarytas pochłaniał :tak: Za chwilę idę go kąpać, bo jest taki oklejony że szok:)

Poczytałam Was i normalnie mam sklerozę jak Ania :), bo nie pamiętam co odpisać:)

reklama
Melduję się i ja. Byłam na zakupach w Leroyu a potem zajechalismy jeszcze do Auchana i trochę się zeszło. Najważniejsze, że kupiłam wszystko co chciałam a nawet więcej:sorry:
to cieszę się że zakupy miałaś udane :-):-):-)
No to chyba musisz poczytać nas jeszcze raz:-p:-p:-p
no chyba będę musiała czytać was i od razu odpisywać bo jak odpisuję po czasie to takie są efekty

ABUDZKU ja jestem taka brzydka ,że nic mi nie zaszkodzi.:tak::tak::tak:;-)
Justysia co ty gadasz???? żadna kobieta nie jest brzydka

Ostatnia edycja:
adudz ja coś o tym wiem... mój mąż zawsze powtarza, że nie ma brzydkich kobiet... tylko czasem za mało wina :-p

Moje dzieciaki już w łóżkach... dałam Tomkowi całą baterię lekarstw... Witaminka C, Nurofen, Wapno i Stodal :no: mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie znów dobra i że idzie ku lepszemu :tak:

Wszytskim chorowitkom zdróweczka życzę!

I my zyczymy zdrówka chorujacym:tak:

Zosia własnie przysypia. Daniela nie ma, a przydało by sie pójsc pod prysznic:confused2: Ale moje dziecko cos sobie ubzdurało i wybucha płaczem, jak tylko usłyszy szum wody w kabinie prysznicowej. Często się też budzi, gdy sie kapiemy.:confused2: Wiec za pewne ledwo pójde sie myć, ona sie przebudzi i bedzie wyć wniebogłosy , a ja zestresowana bede sie myć szybciorem, zeby pójść ja utulić:confused2: Co za los......

Tęskni mi sie za mężem...Mam nadzieję, że ktoś tu dziś będzie mi dotrzymywał towarzystwa, bo jak narazie, to puściutko coś...:-(

Ewa fajnie, ze powróciłas:tak:

Justysia - nie złość się na mężulka, pewnie nie chciał sprawic Ci przykrosci. Robiłam kiedys jak pracowałam takie klocki do segregacji kształtów- jakbys chciała to cykne fotke- moze i takie bedziecie robić? Oczywiście ja nie mam maszyn odpowiednich wiec moje sa takie sobie, ale Wasze zapewne byłyby super:tak:

Willsonka odzywaj się częsciej!

Tęskni mi sie za mężem...Mam nadzieję, że ktoś tu dziś będzie mi dotrzymywał towarzystwa, bo jak narazie, to puściutko coś...:-(
ojj puściutko, puściutko, aż dziwnie bo nie ma co czytac, a cały czas staram się podglądać, czy ktoś coś nowego nie naskrobał

ale mnie mój szef wkur...:crazy::wściekła/y::angry::crazy::wściekła/y::angry::crazy::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::crazy::wściekła/y::angry:
cham jeden, a tak go lubiałam. Obiecał mi rok temu już że na wychowawczym będę u niego dorabiać robiąc okładki na jego stronę internetową. Miał mi płacić 75gr za sztuke. A dziś mi kut.. mówi że mam to robić w ramach godzin pracy czyli ZA FREE!!!
Jeju tak mnie wkurzył ze Wam mówie, narobilam się jak debilka i teraz mi kasy za to nie zapłaci.
Szukam nowej roboty, pierdziele być kierownikiem księgarni za 1100zł pracować w zimnie, użerać się z ludźmi i z własnym szefem . A 5 lat u niego robię i zawsze było super. Po tym jak jedna dziewczyna ukradła mu z ksiegarni 5tys to myśli że każda z nas taka . Normalnie znienawidze tą pracę przez dzisiejszy dzień. Poryczałam sie już chyba z razy. Biedny M i Jula....
a takie plany mialam, kurde dziecku chciałam coś fajnego kupić, sobie jakiś ciuch żeby jak wypłoch jakiś nie wyglądać. Masakra:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Uuuuuuuu, Beatko to faktycznie zrobił Cię w bambuko:wściekła/y: Współczuję...

Tralala- pozostawie to bez komentarza...

Ostatnia edycja:
Oj weekend daje znać o sobie... cisza tutaj przeokrutna :no:

Mojego męzulka jeszcze nie ma... właśnie skończyłam Magdę M. na vod.onet.pl :tak:
Może zobaczę jeszcze te Usta usta...

I jak tam Aniu? wykąpana? Sofija śpi?

reklama
Do góry