reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No w końcu Ewa się pojawiłaś, bo bardzo mało Cię u nas ostatnio...:)
no mało mało... a Ewcia jak tam z tym twoim biznesem?? bo o ile pamiętam to chodziłaś już na jakieś rozmowy??
... laba... długa wieczorna laba!!! może jakis drineczek... albo Baileysik :tak::-D to chyba już jest mój nałóg :-p
ojj ja tez bymsię czegoś napiła:-p:-p to moze jak mała pojdzie spac to wypije sobie lampke swojego ulubionego martini:tak::tak:

reklama
hej dziewczyny

u nas nie ciekawie....
mi juz katar przechodzi ale Adulek mój chory cieknie z nosa i zalega flegma w pluckach,lekarz wypisal antyb.klacid a ciezko co kolwiek podac bo mala ma juz dosc.... i syropow i wycierania nosa..........noce sa tragiczne.2 razy zarzygala i mnie i meza ze chyba calodniowe mleczko zwrocila,nie chce ani obiadku ani owoców.... oj co tu gadac kicha i tyle.....

pozdrawiam

Witam się na chwilkę, cały dzionek mnie nie było, bo biegałam po urzędach i udało mi się załatwić ten zasiłek wychowawczy:tak::tak: no i jeszcze byłam z FiFim na mega spacerk:tak:u i wogóle potem byłam w szkole i znowu mi sie grupa powiekszyła, jakis chłopak taki dziwny :eek:dołączył i trochę nam się atmosfera popsuła, bo on taki ważniak,:nerd: a my sobie zartujemy czesto :):-D:-D:-D
Mały nocke miał spoko, w ogole pogoda taka piękna,:-D:tak::-D ja chce zeby juz tak zostało, nie chcę sniegu, deszczu i pluchy, chce słonca, az mi sie zyc chce!!!!!!
A teraz ide zrobic kolacje, potem do was zajrze, buziaki kochane moje:sorry::sorry::sorry:

Ale szybko nadrobiłam, co jest Dziewczyny? Weny brak? Czy Wy już weekendowo żyjecie?
A ja czekam na wiosne, poczeka któraś ze mną? :sorry::rofl2: Bo już mam dosc tego śniegu, błota i wogóle ta pogoda jest przygnębiająca :no::no::no:

Beata26 ale sie uśmiałam z tego Gargamela, ale jakby nie patrzec on też może miec sobowtóra, ale myśle że ma ich conajmniej dwóch ;-);-):-D

Daisy zdrówka życzę dla Adulki, pewnie się męczy bidulka :-( Niech już te choróbska odejdą razem z tą zimą:wściekła/y: A to dla niej na pocieszenie

Wszystkim małym solenizantom ,życzymy wszystkiego dobrego!
Rano bylismy na długim spacerku ,Maks mi zasnął i spał ponad 2 godziny, więc tak sobie z nim spacerowałam, potem pobawił się z 2 godzinki i znowu spał ponad godzinkę! Popołudniu mieliśmy awarie prądu , jak było jasno to półbiedy , ale potem chociaż świeczniki w całym mieszkaniu porozstawiane , to mały tak się darł ,ze nie szło wytrzymać , darł się przez 3 godziny ,aż włączyli prąd i wtedy zasnął! I co wy na to powiecie! Klaustrofobia czy co?

hello,
teścik.... ehhh, nie zrobiłam. Czułam się całą noc jakbym miała dostać @ i stwierdziłam, że nie warto, bo i tak zaraz dostanę.... A tu dalej nic:szok: I już sama nie wiem. Chyba poczekam do rana. Bo nie minęło jeszcze 14 dni i stężenie tego hormonu może być zbyt małe o tej godzinie. Jak myślicie?

A my po dłuuugim spacerku, z przerwą na kaszkę u prababci i pradziadka. Kapucha i pieczarki na krokieciki się gotują. Jak mały zaśnie, to zrobię naleśniki. Mój brzdąc dzisiaj cały czas chce być na rękach. Chyba przez chorobę do tego się przyzwyczaił. :-( No i nic nie mogę zrobić.
a ja dzis wlasnie dostalam okres juz sie minimalnie balam:-Da test najlepiej robic rano, ponoc najlepszy jest quick vue;-)ja robilam przed okresem i na wieczor i byly dwie kreski;-)

tak to ja, ale to moje panieńskie nazwisko, a w sumie to też je trochę przekręciłaś, ale każdy je mylił więc spoko.
wątkach
PRZEPRASZAM NA SZYBKO PRZEPISYWALAM, MAM NADZIEJE ZE SIE NIE GNIEWASZ:zawstydzona/y:, moje nazwisko tez wszyscy mi przekrecali.

hej dziewczyny

u nas nie ciekawie....
mi juz katar przechodzi ale Adulek mój chory cieknie z nosa i zalega flegma w pluckach,lekarz wypisal antyb.klacid a ciezko co kolwiek podac bo mala ma juz dosc.... i syropow i wycierania nosa..........noce sa tragiczne.2 razy zarzygala i mnie i meza ze chyba calodniowe mleczko zwrocila,nie chce ani obiadku ani owoców.... oj co tu gadac kicha i tyle.....

pozdrawiam
ojjj wiem dobrze co to znaczy my jutro na szczescie konczymy antybiotyk, i mam nadzieje ze te glupie syropy tez, duzo zdrowka dla Adusi! u nas na katar najlepszy nasivin;-)polecam, bo fajnie sie go tez podaje jakos.i maly nawet go lubi,o dziwo.

Witam się na chwilkę, cały dzionek mnie nie było, bo biegałam po urzędach i udało mi się załatwić ten zasiłek wychowawczy:tak::tak: no i jeszcze byłam z FiFim na mega spacerk:tak:u i wogóle potem byłam w szkole i znowu mi sie grupa powiekszyła, jakis chłopak taki dziwny :eek:dołączył i trochę nam się atmosfera popsuła, bo on taki ważniak,:nerd: a my sobie zartujemy czesto :):-D:-D:-D
:sorry::sorry:
Fajnie ze sobie to zalatwilas wlasciwie kazda mama na wychowawczym powinna dostawacz przynajmniej z tysiac złotych, mi to nie przysługuje niestety.a co do szkoly pewnie fajnie bylo by zostac Twoją uczenicą :-Djuz to widze a może zrobimy tu wirtualne lekcje francuskiego:-D
a co do spacerku my tez dzis bylismy bo jakos nie wytrzymalam w domu, i kurde maly mi wył w wózku niewiem czemu, musialam go na rekach niesć bo wstyd normalnie:-D

A my dziś bylismy w realu, duzo art. dla niemowlat jest, n.p wielka paka pampersow 165sztuk za 95zł, wiec jak sie przeliczy to sie oplaca, i n.p fajne pajace, mysmy malemu kupili dzis tez nocnik zapachowy i grajacy(za 9zł) od razu go posadzilam, dawalam pic i zaraz siku bylo:-D:-D:-D:-Dkupilismy juz 2 szczotke silikonowa do zebow bo ostatnio gdzies zgubilam i maly tak ja gryz, ale podoba mu sie takie mycie:tak:
no to troche mysle ze zapchalam Wam strone:-p

Witam sie wieczornie ale tylko na momencik, bo padam.

Verciku ja po domku w chusci enie nosze, tylko n abiodrze, no ale moja Zosia leciutka jest i łatwiej mi ja nosic.

Stopi ja u nas widziałam tylko jogurty dla niemowląt, niestety.

Dobrej nocki, Kochane. Jutro raniutko będe pisać. A teraz korzystajac z tego, ze mała spi, zmykam do łóżeczk ai do mężusia mojego:tak:
Pa

Spokojnie dziś. Moje dziecko dopiero usnęło, ale mnie denerwował wieczorem grrrrr...Dzionek minął spokojnie, siedziałam cały dzień w domku, M. był na spacerze z juniorem. Pogoda robi się ładna i oby taka pozostała...
daisy życzę Wam szybkiego powrotu do zdrówka, biedna Aduśka:(
kamlotka czekam z Tobą, w grupie raźniej:)
niutka a może Mały bał się świeczek??
maylah fajnie że Ci się udało z zasiłkiem, kasa to chyba nie jest zbyt duża co??

Czesc laski..

Moj rojber jeszcze nie spi..bo tatus rozbawil po kapieli i taki jest final..zaraz go wysle do niego za kare, to moze sie w koncu nauczy, ze wieczor nie jest od zabaw!!!

Dmuchawcu no to fakt masz latwiej bo moj to juz ponad 9 kg wazy:confused2:

Ale dzisiaj pustki, praktycznie nic sie nie dzieje..nawet nie ma co nadrabiac..chyba wczoraj naprodukowalysmy za dzisiaj:laugh2:

reklama
DAISY zdrowka dla corci!!

DMUCHAWIEC przelecialam strony z polskimi sloiczkami i faktycznie nie ma :-( To jest dokladnie serek (smietankowy) z owocami.

Za to ja bede miec inny problem, bo mala uwielbia hiszpanskie sloiczki. w Polsce wielu rzeczy nie ma - takich jak anansy, mandarynki, wlasnie te serki:-( Pomarancze chyba sa, ale soku nie ma... Dzis skosztowala watrobke i mniam , ale nie wiem czy w Polsce jest sloiczkowe danie z nia:confused2: Dania sloiczkowe bardzo pomidorowe sa co jej akurat bardzo pasuje, mam nadzieje,ze polskie tez sa takie... Zreszta te sloiki sa zupelnie inne, maja bardzo intensywny smak, tak, ze lubie je podjadac malej :tak: I jak patrze to co u nas jest od 9msc tu od 6msc, a niektore od 4msc....

VERCIK oj 9kg to juz niezle przy noszeniu na rekach czuc :laugh2:

TRALALALA dzieki za info o foteliku ;-)

NIUTA moze faktycznie swieczek sie wystraszyl..

Do góry