reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

i jak tu sie na takiego nie wkurzyc, u mnie tez na wozku wszystko lezy, michala ubrania sa wszedzie, obok szafy na fotelach, krzeslach, lozku,ziemi tylko nie w szafie, a by ktoras z Was otworzyla jego szafe kogiel mogiel, normalnie tak jak sie wyciaga ubrania z pralki,
i jeszcze musze go wielce prosic co by sie pan ogolil bo patrzec na niego sie nie da,, wyglada jak dziecko wojny
Nie mogę twój Michał się nazywa , no to już wszystko jasne , mój tez Michał:laugh2:

reklama
Adddaaa u mnie jest podobnie tylko, ze sie rozbiera i kladzie kurtke i bluze na wozek bo przeciezon od tego jest:confused2:
A mert dalej ma wieszak na ktorym wisza wszystkie kurtki..a to, ze kubki to norma..zwlaszcza przy kompie...

Skarpetki na podlodze to norma, a jeszcze przed sciagnieciem je zawsze wacha.. sie smieje ze sie narkotyzuje na noc co by lepiej spac

VErcik ,ale się uśmiałam z tych skarpet ,aż mąż mnie zapytał co znowu.
Ja mu przeczytałam ,a On ''jak to przed ściagnieciem:szok::szok::szok:,to wygimnastykowany jest'':-D:-D:-D.
Ja mowie,że tez umie tak noge podnieść no ,a mój Tomek stwierdził ,że ja to bliżej małpy , a on jest do d..y!!:-D:-D:-D

I pyta sie mnie czy dzis też bede tak długo siedziała.
Ja mowie zapytaj JUlka ,bo bym sie już położyła
A TOMEK do JULKA''mama kazała CI nie spać'':szok::-).

A co do wiosny to u nas pełna parą ,nawet ja słychać jak kociska sie gonią.Znowu ich jak mrówków bedzie !!
I na o2czytałam ,że ptaszki do kraju wracają!!

ahh te Michały,
:-D:-D
moj jaki obrazony lezy do mnie plecami, podepptalam mu ubrania, urazilam jego dume:rofl2:
kacper gada przez sen ło matko :-Dmyslalam ze wstał a ten normalnie grucha i cieszy sie przez sen:laugh2:

a wiecie co zrobiło moje dziecko???
Maz oglada mecz na polsacie, a Filip na łózku naszym usypiał, ale cos nie mogł, zaczał fikołki robić:-D i Tomek dał mu pilota, a ten wyłączył telewizor za chwile, nie wiem jakim cudem wlaczył od razu na swój ulubiony kanał MINIMINI gdzie chrapie jego ulubiona rybka
ROZWALIŁ MNIE:-D:-D:-D:-D

JUstys bo to jest test czy sie nadaja jeszcze na nastepny dzien do pracy...hehe
Ja mu mowie, ze jest oblesny, a on na to, ze w tym nic oblesnego nie ma. A ja sie robie odrazu taka zielona:eek:

znalazlam na demotywatorach:-D

Załączniki

• 1266933938_by_arctixx_500.jpg
    1266933938_by_arctixx_500.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 36
Tak użalam się nad sobą bo tego dzisiaj potrzebowalam :no:Tak chce żeby forum kręcilo się wokól mnie ... :no:
Dziekuje za wszystkie porady ... Nie będe pisać już nic bo i tak przecież są jakieś sprzeczności w tym co pisze i wogole...
Użalam się nad sobą i wogole jestem do dupy
Nie zycze żadnej z Was takiej sytuacji ale czy wtedy od razu podejmowałyście by takie czy inne kroki ? Nie ... dzisiaj poprostu potrzebowałam rozmowy. Potrzebowalam żeby ktoś mnie pocieszył ..

Dziękuje za pomoc ale narazie sobie forum naprawde odpuszcze.

reklama
Do góry