tralalala1
Fanka BB :)
alusia jak długo jesteście razem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale on znowu się wyprze wszystkiego albo powie czy on nie może mieć koleżanek ?![]()
Z jego rodzicami ? Co mam im powiedziec? Gdzie mam się wyprowadzić jeśli z moim ojcem nie potrafie się dogadać ...
Co ja zrobie za 900zl miesiecznie... mieszkanie oplaty dziecko jak ? ;(
Przypomniałao mi sie , ze ktos pytał o nk. Mnie sie ładuje i ładuje, a czasem sie wyłącza stronka
Dlatego prosiłam Was, zebyście wklejały swoje zdjęca czasami. Dobrze jest zobaczyć kogos, z kim sie codziennie rozmawia, no nie? A do tego super usłyszeć głos - Gustlicka, Beatki26 i Daisy juz słyszalam:-) na filmikach.
Willsonka gratuluje męza!
Jesli chodzi o katarek, to ja uzywam tego , co Daisy
Akcje ze sterimarem, kładzeniem i odciaganiem robiłam naprawde często w ciagu dnia i za kazdym razem smarowałam maścią majerankową pod noskiem. Na noc smarowałam maścią majerankową klatkę piersiowa i plecki a do noska nasivin.
- najpierw sterimar
- potem na brzuszek na 5 -10 minut
- potem odciagnąć frida to, co nie wyszło samo
- posmarowac maścia majerankową
- zakropic nasivin (2 razy dziennie)
- na grzejnik mokry recznik
- na pieluszke kropelki olbas i połozyć w łóżeczku
- wietrzyc pokoik przed snem
- i mozna nawilżać powietrze domowym sposobem- czajnik elektryczny postawic w pokoiku i odkryc pokrywke
Adddaaa gratuluje przespanej nockiMasz grzecznego facecika.
Justysia ja mam kiełbasę- chcesz? I dzieki za trzymanie kciukasów. Pszczółka spi teraz.
Stopi i Willsonka - mozecie mi napisac ile ważą i mierzą Wasze dziewczynki i ile jedzą? Bardzo, bardzo proszę!!!!