reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:no::no:Mąż znowuy mnie zdradza :no::no::no::no::no::no::no: teraz tego nie przeżyje ... nie chce mi się żyć :no::no: nie dam teraz sobie już rady ... wezne tabletki i zasnei więcej się nie obudze... :no::no::no:
NIENAWIDZE ŻYCIA...
Z kim mam o tym porozmawiać? Komu mam o tym powiedzieć? Dlaczego on mi to robi? :no::no::no:
Alusia co Ty mówisz? Masz pewność, że tak jest. Może masz hustawki nastrojów....ciąza, mały bobasek....Kochana nie załamuj się!!!

reklama
Właśnie.... Nie załamuj się bo to i zle dla Ciebie i dla Ewelinki i Jasio też to czuje. Wiem że łatwo mówic, ale dzieciaczki są najwżniejsze, on naprawdę nie jest tego wart skoro dobro dzieci nie jest dla niego najważniejsze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Umówił się z nią ... "No coz ide spac jutro pracuje na 6 do 14 wstaje przed5 tak ze ide spac szkoda ze nie sie spotkalism tu mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja porozmawiac oby jutro bo sie juz stesknilem:) nie unikam Cie celowo jakos tak dziwnie sie mijalismy ale jeszcze to nadrobimy:) czekam na wiadomosc kiedy bedziesz miala czas moze nawet na chwilke na spacer gdzies bysmy sie przeszli nawet mozemy z Natalka. Dziekuje za zdjecia jestes naprawde Aniołem:* caluje Cie i zycze Kolorowych snow Aniołku dobranoc:*" myslicie że to co jest ?
Ale ja nie mam po co żyć ... JA NIE CHCE JUŻ ŻYĆ :no::no: CO JA MAM ZROBIĆ ... NIE MOGE PATRZEĆ NA JASIA BO TO JEGO SYN :no::no: NIENAWIDZE SIEBIE .. JEGO .... NIENAWIDZE ŻYCIA

ALAA co ty mówisz przeciesz to też TWÓJ syn!!
Nie myśl tak,a to z telefonu??
Pokaż mu to i zapytaj jak on sobie wyobraza dalsze życie ?!!

Kurde jak bym mogła to bym przyjechała do CIEBIE!!ehhhh....

cO JA MAM ZORIBC? Z kim ma rozmawiać? Komu mam to powiedzieć? znowu dostane od******* że mu grzebie na różnych stronach .. .to znalzlam na FOTCE...

Alusia!!!!!!!!!!!!!!!

wez wreszcie ***** wałek i wybij tumanowi z głowy te głupoty albo niech spier.... nie potrafi szanowac to co ma to niech spier...... dasz sobie sama rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napewno jestes mloda i silna!!!!!!!!!!!!!!! a ten idiota niech spier............

Tak!!! To już przesada!!! Ewidentnie widac że szuka w necie dziewczyn, ja chyba mojego bym zabiła za takie coś! Jak on może nie doceniac tego co ma!!! A ma tak wiele a w jednej chwili może to stracic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc dziwczyny noc ok.
Alusia moze pogadaj z jego rodzicami, albo ze swoimi...
Na twoim mijescu to bym go spakowala i powiedziala zeby wypie.... do tej drugie skoro tak mu zle.... wygarnelabbym mu wszystko co o nim mysle....

A jasiu nie jest niczemu winien..wiem ze teraz jest trudno...to samo przechodzilam ze swoim...ale jak podjemal derastyczne kroki to mu sie juz odwidzialo...

reklama
Ale on znowu się wyprze wszystkiego albo powie czy on nie może mieć koleżanek ?:no::no:
Z jego rodzicami ? Co mam im powiedziec? Gdzie mam się wyprowadzić jeśli z moim ojcem nie potrafie się dogadać ... :no:
Co ja zrobie za 900zl miesiecznie... mieszkanie oplaty dziecko jak ? ;(

Do góry