reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ale ja chyba nie wytrzymam ... :no:
A pare razy mnie uderzył jak nie bylo po jego myśli ... Ale teraz tego nie udowodnie ... :wściekła/y:

reklama
Kami, ale mi ochoty narobiłaś na te pincesskę, a dobra chociaz?
Alusia, ja pewnie bym dzis wszytsko powiedziała,bo bym nie wytrzymała,ale z drugiej strony jak chcesz go na goracym uczynku złapać, to mówie skopiuj to co on napisała ,wiesz jak sie robi print screen, ? i zaskocz go w
pt.

Maylah wiem wiem i już zrobiłam ... :no:
Przepraszam ze ja Was znowu zanudzam moimi problemami ale naprawde nie mam z kim o tym pogadać :no::no:

Alusia po to jesteśmy żeby słuchac, tylko szkoda że takie smutne wieści :no::no::zawstydzona/y:

Mayla mi tam smakuje, bo właściwie to mi wszystko smakuje co słodkie, niedawno była mowa o grześkach i innych słodkościach a ja czytałam i nic do przegryzienia nie miałam, a zapomniałam że czasami rzucacie jak się ładnie poprosi :-D:-D:-D

Alusia, nie przepraszaj, po to tu jestesmy. Na pewno dasz sobie radę, jesteś silną kobietą, młodą , wiele jeszcze z życiu przed Tobą, ja rozumiem,że w życiu kazdy moze sie podtknąc, popelnić błąd, ale dwa razy ten sam bez żadnych konsekwencji, to już chyba niewybaczalne,

Alusia tak mi przykro:-(Przytulam Cie Kochana mocno...Jestes taka młodziutka-nie marnuj sobie zycia... zostaw tego faceta. To juz troche za wiele. Szczerze- to wolałabym odejsc na jakis czas do ojca niz zostac z takim kims. Wszystko sie pomału ułozy. Cokolwiek zrobisz, bedziemy z Toba.

Alu.... najwazniejsze, aby czlowiek siebie szanowal.
Zdradzal Cie, bil, oklamywal, robil z Ciebie wariatke... i pewnie jeszcze inne zle rzecyz robil...
Pomysl... chcialabys, zeby dzieci mialy takiego ojca? chcialabys, zeby patrzaly jak on Cie traktuje?
Najwazniejsza jestes teraz Ty i TWOJE dzieci!
Go udup jak tylko sie mozna... on nie zasluguje na Was.
Zbierz jak najwiecej dowodow i udup.

Jak slysze, ze facet bije kobiete........ to krew mnie zalew. Nie mozesz dac sie tak traktowac!!
Przemysl wszystko dokladnie.. skad mozesz uzyskac pomoc.
Dzieczyny madre rady rzucaja, wiec skorzystaj.
Wez sie w garsc [wiem, latwo mi mowic] i pokaz mu jaka jestes silna. Przeciez jestes prawda? bo masz dla kogo.

___
Przepraszam, ze wtracilam... ale musialam. :happy:

Alusia nie daj sie!!! Postaraj się nie ujawniać, że wszystko wiesz... Co do przytulanek, to powiedz że źle sie czujesz ( w końcu w ciązy jesteś). W piątek idz i złap go na gorącym uczynku... A jeżeli Cie udeży to idz koniecznie na obdukcję i złóz doniesienie na policji!!!! NIE MOZESZ TEGO TAK ZOSTAWIĆ!!!!! Jeżeli raz się odważył podnieść na Ciebie rękę to nie licz na to, że mu przejdzie...Pamiętaj masz dwie cudowne kruszynki, którym musisz zapewnić SPOKOJNY I CIEPŁY DOM.
Trzymaj sie, jestem z Tobą!!!

reklama
Kurcze to nie ciekawie jak cie bije...i nie zanudzasz nas musisz z kims o tym pogadac...
To jak nie dasz rady i mu powiesz a on cie uderzy poszlabym do szpitala na obdukcje, zeby jeszcze bardziej go udupic:angry:
A jak by mnie przepraszal to bym miala togdzies..bo co to za facet...ja ich nazywam ninja house..niech seznajdzie przeciwnika godnego siebie

Do góry