reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
:-D Fajne jestescie:tak:

Maylah Zosia tez nie wiedziała, ze raczki trzeba przekładac. Ja jej pomogłam tak, ze łapałam ja za bioderka i unosiłam pupe do góry tak, zeby na samych raczkach sie opierała i kładłam cos fajnego i ona na tych raczkach "szła" sobie do tego i w ten sposób załapała:tak:

Dziewczynki, ja spadam do szkółki, będę wieczorkiem
Aniu próbowałam z Filipkiem, i jak narazie mu nie wyszło, ale sie nie poddajemy :-)
Buziaki:-)

Heloł dziewuszki. My niedawno wróciliśmy z zakupów. Kupiłam Młodemu w końcu to krzesełko do karmienia i już wypróbowaliśmy, jest fajne:) Poza tym oczywiście jest zabawka i ciuszek, bo inaczej być nie może:) Tatuś kupił dziecku body z napisem Prezes Junior i Szef Piaskownicy :) Rzucałyście ciastem, ale do mnie nie dotarło, ale to nic, kupiłam kawałek serniczka do kawy hihi.
Alusia co się dzieje? Mam nadzieję że z Małą wszystko ok?
AAaaaaaaa i zapomniałam Wam powiedzieć że MŁODY RACZKUJE!!! Właśnie zaczął po powrocie ze sklepu. Oczywiście zaliczył już kant nogi od ławy i wył. Wychodzi mu to tak nieporadnie jeszcze ale pocieszny jest:)

Tralala no to super, ze zaczal raczkowac..mojego musze juz pilnowac od miecha, bo juz kablami mi sie raz bawil i odlaczyl lampke od komtaktu..wiec nie moge wyjsc z pokoju jak nie spi...

A gdzie kupilas takie body..hehe dobre teksty..moj pewnie tez by sie porwal na takie..:-D
Teraz to my szukamy przebrania krolika na wielkanoc...bo mikolajem wszczyscy byli zachwyceni..

vercik zakupy robiliśmy w hurtowni z art. niemowlęcymi. Takich bodziaków i tekstów przeróżnych było setki :) Jak znajdziesz strój króliczka to pokaż :)

reklama
Witam się poniedziałkowo i już wieczorowo :-):-):-)
dopiero znalazłam chwilkę aby do was zajrzeć
lecę zobaczyć co tam od nocy naskrobałyście i co u was słychać, i później się jeszcze odezwę

Dla dzisiejszych minisolenizantów dużo zdrówka i uśmiechu:-p:-p:-p

Do góry