reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Aniu, ja przez przypadek tego murzynka złapałam:-):-):-)PYCHA
Moja mama wzięła Filipa na spacer, ufff moge w koncu posprzątac, bo bałagan, a jak kja widze ten syf, to plakac mi sie chce, jeszcze dzis slonca nie ma.:-(
Ale pocieszam sie ze jutro ide na basen, choc ma @, ale to co musze troche sie wyżyc, a ostatnio mojemu M. mówiłam,zeby mo worek trningowy kupił, to sobie w garazu bede boksowac, ale on myslal ze to zart:sorry::crazy:

Vercik, zdolny Twój Robercik:-)

reklama
Madzia ja tez musze posprzatac, ugotowac obiad, ale narazie czekam az sie mala obudzi to bedziemy razem w kuchni buszowac:-D
Niuta ja tez rzucilam swoj kawalek ciasta do ciebie, mam nadzieje ze dolecial
Vercik kurcze jak on to zrobil??

vERcik mi ostatnio kacper wyrwał alt ale to sie da nałozyc , ja sie meczylam chyba pol h ale jest normalnie:tak:teraz zrobilam sobie kawe zbozowa :zawstydzona/y:zwyklej nie lubie ale nie ma tu co czytac:-pmaly znowu spi bo juz marudzil jak:wściekła/y:
mi dzis wszystko pachnie truskawkami juz nie moge ja chce truskawki, :-(

Ada u nas sa truskawki:-) ale takie jakies sztuczne:-(Mari tez spi, juz od 2 godz, az dziwne i pruta caly czas albo cos grubszego laduje w pampka:-D

u nas te sztuczne tez sie znajda ale to nie jest to:-(
aa Mari pewnie fasolki się objadła co:-p
ja pamietam jak Kacper jeszcze w szpitalu pierdnał pierwszyy raz ja bylam w szoku ze takie male dzieci a takie odglosy daja:-D:-D:-D

no wlasnie, pachna jak truskawki, wygladaja jak truskawki a smakuja jak ....nie truskawki:-D i cena:szok:
ada kup sobie lody truskawkowe:tak:
co do piardkow to ja nadal nie moge sie przyzwyczaic jak ona walnie takiego smrodka:szok:
ada a w ktore miejsce kacperek dostaje zastrzyki?

Prowizorycznie naprawilam..teraz bede sie meczyc zeby to naprawic dokladnie...no i musze posprztac...bo robert wlasnie zasypia

Beata a zrobil to tak, ze na skypie rozmawialam z mama i chcial koniecznie do niej cos napisac no i jak jej napisala to chyba paznokcie zachaczyl (a wczoraj mial obcinane) no i wyrwal..a teraz ja musialam szybko naprawic dobrze ze P sie nie skumal i mam jeszcze troche czasu na to zeby to naprawic tak jak powienno byc

Ostatnia edycja:
A moje dziecko to jest mega niecierpliwe, po mamusi, próbuje raczkowac i nózki przesuwa a rączek nie umie, pokazywałam mu, ale jakos nie czai , no i zaraz robi podkuwkę i marudzi,że mu nie wychodzi
Ale dziąsła, to go strasznie musza bolec, bo normalnie tak jeszcze nie miał,żeby wszytsko pchac do buzi, nawet szczotke do włosów- jego, musze mu chyba dzis kupic taka szczoteczke do masowania dzioaseł,bo juz zadne syropki, ani zele nie pomagają, a slina to ciurkiem leci,

Beatko, a co to jest co mi na fb przesłałaś?

hihi to ja pamiętam jak jeszcze w szpitalu byłam, jak Mania rąbnęła tak głośnego pruka (akurat trzymałam ją na rękach), że wszystkie kobitki na sali myślały, że to ja...Jak mówiłam, że to mania, to śmiały sie, zebym na biedne maleństwo nie zwalała winy...hihi

reklama
Mój maluszek tez spi,pranie sie kreci,a ja juz obiado wciagnełam i zjadam dzem morelowy:-)przydałoby sie posprzatac ale okrutnie mi sie nie chce,chyba sobie oleje i jutro pobiegam ze sciera chyba ze mi len sie z tyłka wyprowadzi to posprzatam jeszcze.
A mi mały wczoraj wyrwał literke P ledwo złapał za lapka i juz P nie było.
Tez bym pozarła truskawek,ale i tak bardziej kocham czeresnie moge je jesc az do bólu brzucha:zawstydzona/y:
:wściekła/y:niedobre pranie własnie sie skonczyło krecic i musze dupsko ruszyc zeby rozwiesic zanim mały wstanie,:crazy:
O mały sie budzi

Do góry