reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny żyje ... Nic nie jest dobrze ale o tym nie chce mi się pisać ... może wieczorem albo jutro.
Dziękuje za zaintertesowanie

reklama
Oj , jakieś okruchy tylko doleciały , bo wiaterek lekki wieje , ale dziękuje :-)
Jak już będę maiła gdzie to cosik upiekę i wam tez rzucę!
Aluśko co się znowu dzieje?

Alusia - czekamy na wiesci;-)
3maj sie kobieto!
Beata - Maly dostaje zaszczyki domiesniowo czyli w tylek,
a lody to bym i zjadala ale chcialabym schudnac:-D:zawstydzona/y:

kurcze moja Mari jeszcze spi 2.5godz:szok: dla mnie to szok bo normalnie spi w dzien po pol godz, wczoraj tez spala w dzien 2 godz, cos jej sie poprzestawialo, no ale pewnie do wieczora juz nie usnie, tzn do 19 bo wtedy jest kapiel i lulu.
Madzia uszczypnelam cie zadziornie na fb:-D a zaakceptowalas?
ja nie daje malej dojsc do klawiatury bo ona tez wszedzie paluchy pcha i potem tak se pozadziera te paznokcie ze szok:szok: juz krotszych nie moze miec:sorry:
Alusia jak bedziesz chciala sie nam wyzalic to czekamy
Marcia mi sie raz zdarzylo zwalic prutniecie na Mari (przy mezu):-D:-D:-D:-D bo mamy podobny "zapach":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wstawilam juz zupke (ogorkowa) i luzik...nic innego nie robie
Ada kurcze to pewnie boli...ja nie mialam nigdy zastrzykow w tylek ale sobie wyobrazam co biedny Kacperek moze czuc..

Alusiu, co by się nie działo jesteśmy z Tobą , tzn z Wami.
Ale z Ewelinką wszystko dobrze?
Beatko, nie wie czy zaakceptowałam:sorry:, ja tam nie kumam wszytskiego, ale chyba Ci też coś wysłałam, Big hug czy to to?:-D
Ja na facebooku uprawiam moją wirtulaną farmę, trzba w koncu pracowac nie?:tak:
CO do prutków, to mój FIFI kiedys sadził mocno, a teraz o dziwo mniej, tylko jak robi kupke\
A mam jeszcze pytanko, a propos chrupek, ile moga dzieci jesc, bo moj głodomorek nigdy nie ma dosc, on sobie chyba nimi dzią
sła masuje

Beatko wpisz sobie farmVille w wyszukiwarce na fb, bo dzis :
We are currently unable to send gift, neighbor and invite requests until Feb 23 at 3pm PT. We apologize for the inconvenience.

reklama
Do góry