reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Maylah ja tez sie namęczyłam ,za pierwszym oblał mnie koło MC donalda na swiatłach ,bo ponoc wymusiałam.
A drugim zdałam:tak::tak:.
Ale woził mnie całe45min.:angry:

ja tez za pierwszym razem oblałam koło MC, :tak::tak::tak:bo głupia coś mi się ubzduralo, skręcałem w lewo i były dwa pasy i nie ten zajęłam i potem chciałam zmieniac i za późno, a juz bylismy blisko osrodka a zdałam dopiero za 6, az wstyd, ale ja miałam potem takiego strsa, ze z placu nie mogłam wyjchac:rofl2::rofl2::rofl2:
A zdałam tez z takim siwym , fajny gosiu był, przepuszczałam pieszych bo sie bałam ,że mi zahamuje, a on mi sie spytał czy zawsze taka uprzejma bede- narazie sie staram :-D:-D:-D

reklama
he,he a ja miałam nalewy zjechac !!!
Mi wyskoczył taki kolo żul na pasy specjalnie .
I sie wydar uwarzaj jak jezdzisz!!
Ja juz zdygana ,że nie obali nomanie.
Mówie Ci ,że leciał tak szybko ,żeby zdążyć mi wejsc pod koła!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A wiesz co słyszałam ,że ponoć egzaminatorzy takim płacą na wińsko i oni zdawajacym wylatują specjalnie.
Pare razy o tym słyszłam i cos musi być w tym.
A auta nie trudno rozpoznać bo widać gdzie egzamin jedzie ,wszystkie takie same są!!

LECE KOCHANE !!
bO Jak teraz mój TOMUŚ sie obudzi to bedzie lańsko!!!
Do dzis,nie jeszcze nie do juterka!!

PA PATKI....

:) Dziękuję maylah. Ja za kierownicą czuję się jak ryba w wodzie, tylko nie zimą i w śniegu:) Boję się, bo kiedyś miałam wypadek z rodzicami i lęk mi pozostał :(

Ja również życzę kolorowych snów wszystkim i też już po mału uciekam, bo pewnie nim zasnę to będzie 1.00 a o 5.45 znowu budzik zadzwoni
papatki do jutra

Słodkich snów DŻASTINKO:-D:tak::-D
Też słyszałam o tym,że płacą, więc kto wie, bo wielu moich znajomych nie zdalo, bo jakś trzęsący sie dziadek im wyskoczył nagle:wściekła/y:

DOBRANOC Adudz;-);-);-);-)
Bidulko dużo snu, to Ci nie zostało:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry