reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
DZieki Dżastina własnie zbieram u ciebie w lesie chrust:-D
A ja bym wciagneła serniczek ale na zimno,albo snicersa ,ostatnio piekłam go na chrzciny i oczywiscie nie jadłam:crazy:

Dziewczyny oglądałyście ostatnio coś fajnego-jakiś film, dokument, coś ciekawego??Obejrzałabym coś interesującego :)
no właśnie ja w tv ostatnio nic ciekawego znaleźć nie mogę dlatego u mnie ostatnio ulubionym kanałem jest POLSAT SPORT bo tam leci najwięcej siatkówki :-p:tak::-p no i teraz trochę na bierząco oglądamy igrzysko olimpijsie

Dziewczyny u mnie stoi prawie całe pudełko ptasiego i rurki nadziewane,a ze ja jestem na diecie dla skazanców to chetnie wam oddam przynajmniej w oczy mnie nie bedzie kuło i smaka robiło,mi jak sie chce słodkiego to garsc rodzynek albo otwieram brzoskwinie w puszce.
Tralalala ja filmiku dawno żadnego nie ogladałam to nic nie polece

BEACIA TO DAWAJ ,DAWAJ !!
JA BYM NIE WYTRZYMAŁA!!!:no::no::no::no:
Zbieraj,zbieraj ile potrzebujesz.

Witam na nocnych pogaduchach, ledwo tu wlazłam to już mi ślinka cieknie , zaraz coś poszukam do zjedzenia , bo wy mi tylko na smak robicie!
Maks dopiero przed chwilka zasnął, wsza mała ostatnio nie chce spać!

Ja też Beatko oddaję pokłony, normalnie pełen podziw.:tak::tak:

NOM SZACUN jak TRALALA!!!

a co do TRALALI to ostatni film jaki oglądałam był animowany ,czyli TOY STORY2,leci u mnie jakieś 2-3razy dziennie.
A jak dobrze pujdzie to i wiecej!!:-D:angry::angry::angry:
A PIWO JUŻ WYŻŁOPAŁAŚ??

Ja musze wlot o łóżka robić .Małż mnie już 2 raz szturcha ,że mam sie kłaść.
Niech mu bedzie ,dzisiaj go posłucham!!!;-):-)
Choć mi sie jeszcze nie widzi ssppaćććć!!!:crazy:

reklama
siosssssioooo, niech już zejdzie to z Maksia, ale na Filipa tez juz niech nie włazi:-D

Justyś, posiedź jeszcze z nami
Mój M. tez jest o Was zazdrosny:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry