Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Dżastina chyba zabładziłam,ciemno jakos w tym twoim lesie,kurcze i zasieg trace,Justa czy w tym lesie mieszkaja wilki bo cos tu wyje i gryzie mnie za tyłek.Jak juz dzis nie napisze to mnie rano poszukaj,dobra?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dżastina chyba zabładziłam,ciemno jakos w tym twoim lesie,kurcze i zasieg trace,Justa czy w tym lesie mieszkaja wilki bo cos tu wyje i gryzie mnie za tyłek.Jak juz dzis nie napisze to mnie rano poszukaj,dobra?
to tak jak mójMój M. tez jest o Was zazdrosny![]()
Justys wyżłopałam piwskoA teraz raczę sie Żywcem niegazowanym. Mój M. jedynie zerka na mnie podejrzliwie jak się uśmiecham do monitora i twierdzi że on sprawdzi o czym my tak piszemy. A teraz przedrzeźnia moją uśmiechniętą facjatę
![]()