reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dżastina chyba zabładziłam,ciemno jakos w tym twoim lesie,kurcze i zasieg trace,Justa czy w tym lesie mieszkaja wilki bo cos tu wyje i gryzie mnie za tyłek.Jak juz dzis nie napisze to mnie rano poszukaj,dobra?

reklama
Justys wyżłopałam piwsko:) A teraz raczę sie Żywcem niegazowanym. Mój M. jedynie zerka na mnie podejrzliwie jak się uśmiecham do monitora i twierdzi że on sprawdzi o czym my tak piszemy. A teraz przedrzeźnia moją uśmiechniętą facjatę :)

Dżastina chyba zabładziłam,ciemno jakos w tym twoim lesie,kurcze i zasieg trace,Justa czy w tym lesie mieszkaja wilki bo cos tu wyje i gryzie mnie za tyłek.Jak juz dzis nie napisze to mnie rano poszukaj,dobra?

NIE wilków nie ma .
Kuropatwy i lisy ,ale one raczej nie wyją.
A może to sąsiad po moim lesie chodzi.
Ten co podał szwagra do sądu ,że mu jego kury tynk ze ściany wydziobują!!HEEHE
sprawa na cały powiat głośna:-D:-D:-D:-D

Maylah Ty masz bliżej pojedziesz szukać koło Turku BEACI!!!oki????:tak::tak::tak:

Ej ,a może są bo ja tam noca nie byłam !!:eek:

Muszę zmykać dziewczyny , bo teraz druga wsza łazi po mieszkaniu i nie umie zasnąć!
Co za dzieciaki !
Dobranoc

Justys wyżłopałam piwsko:) A teraz raczę sie Żywcem niegazowanym. Mój M. jedynie zerka na mnie podejrzliwie jak się uśmiecham do monitora i twierdzi że on sprawdzi o czym my tak piszemy. A teraz przedrzeźnia moją uśmiechniętą facjatę :)

To dalej wołaj go!!
Popiszemy z TRALALEM!!!:tak::tak::tak::-)

Maylah ja tez sie namęczyłam ,za pierwszym oblał mnie koło MC donalda na swiatłach ,bo ponoc wymusiałam.
A drugim zdałam:tak::tak:.
Ale woził mnie całe45min.:angry:
Taki z twarzy był nie teges nawet nie słuchał co opowiadałam o aucie ,on nikogo niesłuchał ,jeszcze sobie wyszedł .Taki siwy starszawy,
Jak szedł tam pod wiate to prosiłam oby nie on bo napewno nie zdam ,a zdałam!!!:-D

reklama
Jasne,że zajmę się poszukiwaniami:-)
A swoją drogą to niezłego masz sąsiada :szok::-D
Beatko uważaj ,bo nocą po lesie, uuuu,:szok::tak::-D:-p ja bym sama nie weszła, w ogóle zawsze jak sama jade samochodem ciemną porą przez las, to się modlę żeby mi nikt nie wyskoczył tam, taka strachliwa jestem
:sorry:
Dobranoc Beatko i Niutko:happy::happy::happy:

Do góry