reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Twarda jesteś Beacia. Zmykaj spać, Jakbym miała jutro do pracy iść to pewnie spałabym już od 21 razem z synem:) A jeśli już mówimy o pracujących mamach-ciekawe jak tam Gustlik i daisy dają sobie radę:)

No ja podziwiam wszystkie pracujące na etacie mamy. Ale z jednej strony , to tez im zazdroszczę, bo trochę mi brakuje pracy, kontaktu z ludźmi, tej adrenalinki, nawet tego stresu,
A ty Asiu, kim jestes z zawodu, bo nie wie mczy pisałas a mi umknęło;-)

Ja NK jakos od pocztaku nie lubie..cos mi w niej nie pasuej.. Zagladam tak jak ktos mi powie, ze mi zostawil tam jakos widomosc...

Co do TV to ja jestem zdana na Eurosport i nawet tu na Majorce po niemiecku tylko jest:wściekła/y: Dobrze ze sa IO to jest troche emocji.

Ehh Wy tu o piwku....... oj napila bym sie....:tak::tak::tak:

.

Stopi- baaardzo smieszne!:p

:-D:-D:-DFelciu no jakbym ja mogla Cie nie pamietac :-D:-D:-D:-D

Poczytałam, ale pisać już nie mam siły:eek: Jutro do pracy, więc pewnie zajrzę dopiero wieczorkiem...
Dobrej nocki!!!!:-)

maylah jestem z zawodu pracownikiem socjalnym i pracowałam w ośrodku pomocy. Obecnie na urlopie jeszcze wypoczynkowym, niedługo wychowawczym. Prowadzę też dziaalność gospodarczą:)
stopii jak ja Ci zazdraszczam tej Majorki!!!

Hallo jest tu kots jeszcze..
moj przyszly malz opanowal lapka i przed chwila dopiero poszedl spac :confused2:za to ja przy filmie opracowalam pol buteli wina...heh:-D
Tak przejrzalam co pisalyscie ale jestem juz w takim stanie upojenia, ze zaczyanaja mmi sie oczy kleic..
Jutro doczytam was do konca jak maly pojdzie na pierwsza drzemke

reklama
Do góry