reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

A teraz napiję się zimnego piwka. Trochę prasowałam wieczorem i tak mi się chce pić, że hej!
tralala a moze podrzucić ci jeszcze moje prasowanie co?? :-p:-p:-p:-p:-p
czeka na mnie już cała sterta prasowania i jakoś od piątku nie mogę się za to zabrać:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: jeszcze jedno pranie i szafy nie będe mogła zamknąć tyle się tego nazbierało, a ja jakoś za tą czynnością nie przepadam:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
na szczescie maly bardzo dobrze te chorobska znosi, zachowuje sie normalnie, fajnie sie bawi itd, wiec z tym nie ma problemu
Maylah- dzieki za podsuniecie pomyslu ztym homeopata czytalam teraz o tym duzo, i znalazlam w moim miescie takiego lekarza, napewno sie tam przejdziemy i dziekuje;-)
w ogole juz tak pozno laa lece spac,bo rano bedzie pielegniaraka, wrrr:crazy:
a m nie ma,w ogole do dupy te nasze dzisiejsze swieto:confused2:
DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUZIAKI

HALO GDZIE JEST ALUSIA ???
NA OPISIE GG MA NAPISANE "NIE JEST DOBRZE ;( "

ABUDZ na pocieszenie Ci powiem ,że mnie też czeka prasowanie .
W sobote prałam i teraz jeszcze wisi nie ściagiete.
TRzeba sie wziąść .
Tylko kiedy jak na bb siedze!!:-D:confused:

KurczaczekADULKA nie strchaj mnie.
Coś strasznego ma napisane!!??
A ma ktoś nr tel.??
Patra ,a jej też nie ma:no::frown:

Sprawdzałam,że Alusia była dziś na bb o 21,22 mam nadzieje,że nic złego sie nie stało, tylko po prostu nie ma czasu do nas napisac,:-(
Adaa, nie ma za co.:-) Mam nadzieje,że Kacperek przestanie w koncu chorowac, ale widac,ze on bardzo dzielny chlopak:tak:
Mój Filip spi os 22, to juz piąty dzien, mogłoby tak zostac już. I niech juz mu cos wyjdzie, bo normalnie dzis wlozyl sobie szczotke do wlosów do buzi, i zaczal sie nia drapac
Ja nadal mecze sie zlekcjami na jutro, nie mam pomysłu jakos, w ogóle to obzarłam sie ptasim mleczkiem, i mam wyrzuty sumienia, bo miałam nie jesc,ehh:cool:

w ogóle to obzarłam sie ptasim mleczkiem, i mam wyrzuty sumienia, bo miałam nie jesc,ehh:cool:
narobiłaś mi ochoty na słodkie, a że ze mnie jest wafelkowy potwór to idę wszamać grześka i to na dodatek MEGA GRZEŚKA a co tam będę sobie szkodawać:-):-)
to teraz po takiej dawce słodkości to lekcje pójdą ci szybciutko, zobaczysz, nie zdążysz się obejrzeć a już wszsytko będziesz miała gotowe

reklama
Do góry