reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

vercik myślę że znalazłabyś w sobie siłę żeby to przeżyć... Smutno mi strasznie, ciągle gdzieś w głowie krążą myśli o tych dziewczynach. Żadne słowa nie pomogą, nie ukoją ich bólu, straszne to jest...Tyle krzywdy. Echhh... Idę spać. Dobranoc

reklama
No ja jeszcze spac nie ide...ogladam IO, pewnie pojde spac gdzies za godzinke..

Czy ja wiem, jesli hodzi o psychike to raczej slaba jestem...jesli ktos mnie zrani to raczej buduje wokol siebie mor.dlatego nie mem przyjaciolek tylko przyjaciela...:cool:

Ale to dluga historia a sama do siebie pisac nie bede..:-p

Witam się niedzielnie :-):-):-) słonecznie ale mroźno :-):-):-) przynajmniej u nas tak jest :tak::tak::tak:

vercik tak myslałam, ze pewnie się w czymś zaczytałaś, i nie widziałaś,
a ja już byłam zmęczona i nie chciało mi się dłużej siedzieć, "srebrny skok Małysza" obejrzany to można było iść spać

vercik dałabyś radę na pewno

a moja Monia właśnie wypiła butlę i coś stęka czyżby coś jej chciało dołem wyjść??:laugh2::laugh2::laugh2:

wstawajcie kobitki:-p:-p:-pszkoda dnia na spanie :-p:-p:-p

Cześć :-D
My też juz wstaliśmy ale ja padam :wściekła/y: Jasiek się budził od 2 co godzine :wściekła/y: o 6 już chciał się bawić a teraz znowu marudzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
on to potrafi mi humor zepsuć od rana ...

Dziewczyny i po co wchodziłyście na to forum ? Wrrr ... już więcej Wam nic nie powiem bo potem jesteście smutne !!! :angry::angry:

Ada Jasiowi za ciepło napewno nie jest bo on u siebie ma tak przyjemnie chłodno. A za zimno też mu też nie jest ... On musi dostać butle z mlekiem ... :angry: zrobi dwa łyki i znowu dalej śpi ... :wściekła/y::wściekła/y:

Vercik strata dziecka jest napewno ciężkim obciążeniem dla psychiki ale za pomocą męża napewno dała byś rade. Takie Aniołki nie odchodza od nas na zawsze. Potem zawsze wracają ;-) ja też straciłam dzidzie ... ale nie chce o tym mówić... :-(

Adudz mój Jasio też mnie już zaskoczył z rana kupą :-D a jak tam wczoraj na urodzinkach ? :tak:

My dzisiaj jedziemy do moich rodziców na obiadek i będe tam cały dzień :-D tam chociaż mam gdzie spacerować to pójde z Jasiem na długi spacer a przy okazji spotkam się z jakimiś koleżankami :-D:-D

A i u nas też pogoda zapowiada się cudna :-) aż się rano lepiej wstawało :-D

cześc dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze. Uff, żadko tu do Was zaglądam, ale mało czasu, mało. Praca, dom i mały trzpiot który daje popalić. Nie można go z oka spuścic. szuflady, kwiatki, pies...wszystko jest tylko po to żeby wyrzucic, polizać , ewentualnie pociągnąc za ogon. Pozdrawiam wszystkie maluszki i spiesze poczytac ci u Was.

Alusia po urodzinkach ok:-):-):-)
dzieciaczki z prezentów zadowolone więc super, Monia była grzeczniutka więc też dobrze

Alusia życzę udanego dnia i miłego rodzinnego obiadku no i oczywiście spacerku :tak::tak::tak:

Moj M jeszcze śpi, a Monia rozgadała się w najlepsze i coś tam po swojemu opowiada :tak::tak::tak:

właśnie się zastanawiam, co by tu dzisiaj robić, moze i my do kogoś pojedziemy na kawkę po obiedzie, zawsze dzionek przyjemniej zleci:-p:-p:-p

Fela jasne że pamiętamy :-) musisz w miare wolnego czasu wpadać do nas częsciej :-D

Moje dziecko poszło do dziadków na dół a ja chociaz mam czas żeby zrobić się na bóstwo :-D:-D teraz Jasiol wróci , pójdzie na 1h spać i potem sru na obiadek :-D

kurcze, chyba na noc zostawie sobie to podczytywanie. Obiecuje się poprawić..

Widze, że dzieje sie tu dużo.Maleństwa w drodze:)...

Justysia- współczuje..

reklama
Tak :-D ja spodziewam się córeczki :-)

A może wogole zrobimy spis swoich telefonow ale to do któreś bedziemy wysyłaś na wiadomość prywatną i zawsze w razie nieobecności napiszemy sms co i jak i nie bedziemy się musialy o siebie wzajemnie denerwować? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry