reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:-D Dobrze to w piątek wpadne do Patry a w przyszłym tygodniu do Ciebie :-D najwyżej zabiore Patre na pokład i obie Ci zlądujemy :-D
Jeśli oczywiscie będziemy mogły :-D i Patrycja wyrazi chęć :-D

reklama
hello,
Dziękuję Dziewczynki za odpowiedzi. Pocieszyłyście mnie. Mati nie ma biegunki.
Dmuchawcu rzeczywiście to może być od tego, że je więcej mleka. A mi znowu chyba laktacja wróci:-p Mały dostał nurofen przed spaniem i jakoś nie widzę, żeby gorączka spadła.... Strasznie rozpalony jest:-( Martwi mnie to.
Dziula coś czuję, że u nas też nie obędzie się bez antybiotyku. :-( No trudno...
Justyś - a ja dopiero dzisiaj zobaczyłam zdjęcie z Twoimi klockami. Super!:-) Ja na pewno kupię:tak: A ta skrzyneczka drewniana jest do kompletu?
Niutka- dobrze, że z chłopcami już lepiej. Niech te choróbska pójdą w ch.....
Annie- u nas niestety noce ostatnio wyglądały podobnie:-( Jakoś te nasze maluszki muszą przeżyć ten czas. Niech te zęby już wyrastają!

Ok to się tak umówimy ,żeby wszystkim pasowało! No i oczywiście jak moje chłopaki będą zdrowe , bo nie chciałabym ,żeby kogoś pozarażały!

ja jestem i tez czekam az ktos sie pokaze, fajnie ze nie jestem sama:tak:
tralalala Asia, dobrze pamietam? jak tam Twoj dzieciaczek, smacznie spi?

Ostatnia edycja:
O jak fajnie, nie jestem sama:)
Beatka on zasypia koło 20, ale budzi się jeszcze kilka razy bo mu smok wypada:) Chyba Twoją Marissę widziałam w krzesełku Graco? Jak ono się sprawdza?

cześć Kochane :-):-):-):-):-)

wow trochę mnie nie było,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tzn od niedzieli byłam ale tylko was podczytywałam, i próbowałam nadrobić poprzedni tydzień zaległości i się udało (a musze przyznać, że trochę tego było):tak::tak::tak::tak::tak:

co prawda pzeczytałam wszystko, ale za dużo tego było i ni ebardzo juz pamiętam co komu napisać:sorry::sorry::sorry::sorry:

spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe dla Daisy i dla naszych małych lipcowiątek, które w ostatnim czasie kończyły 7 i 8 miesięcy no i dla tych które będą kończyły jutro także, dużo zdrówka przede wszystkim, przespanych nocek i uśmiechu na twarzy przez cały dzień acha, no i jeszcze bezbolesnego ząbkowania
:-):-):-):-):-):-)
u nas na razie wszystko jakoś po mału do przodu;-);-);-)
Monia zdrowa, choróbska ją nie łapią więc jestem zadowolona, no ale w sumie to ostatnio ona bardzo mało wychodziła na dwór więc w sumie to nie ma tak naprawdę się gdzie przeziębić, noce przesypia całe tak jak wcześniej, ząbków u nas dalej nie ma, i chyba tak szybko jeszcze nie wyjdą,

ja codzinnie wychodzę do pracy o 7.20, wracam ok 15.30 i tak naprawdę czasu brakuje mi na wszystko,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po pracy robię jakiś obiadek, potem posprzątać w domku, jakieś pranko, prasowanko i już za oknami ciemno, i jestem czasami taka zmęczona, że na nic nie mam ochoty, a jeszcze w poniedziałek dostałam okres i w ogóle czuję się tragicznie, wszystko mnie boli i w ogóle zadne przeciwbołowe nie pomagają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jeszcze mieliśmy mieć w poniedziałek wizytę u chirurga (w sprawie tego naczyniaka na nóżce u małej) a wizyte nam odwołali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ( zadzwonili w pt o 16.30 że wizytę z pon odwołują), tzn przełożyli nam o 2 tyg później, kurcze i tak czekamy na tą wizytę od połowy października,:crazy::crazy::crazy: no i jeszcze musimy poczekać dłużej,

obiecuję, ze teraz będę do was na bieżąco zaglądała i nie narobię sobie takich zaległości jak ostanio

zbliża się 24 więc mykam spać :tak::tak:bo jutro znowu o 5.45 pobódka i kolejny dzień od nowa, ale pocieszam się, że to już czwartek i niedługo znowu weekend będzie :-p:-p:-p
(mam tylko nadzieję, ze mój M. się na weekend nie rozchoruje:crazy: bo właśnie coś go zaczyna chyba chwytać, bo już się o gripex pytał, a jak już mój po medykamenty zaczyna sięgać tzn że jest z nim nieciekawie:-:)-:)-()

przespanej nocki życzę mamusiom i dzieciaczkom, no i tatusiom też coby się na mnie nie obrazili:-):-):-):-):-)

Ja sie melduje nocnie :-)
Nie byłam wcześniej bo oglądałam z małżem fajny film , a potem zajęłam eis przygotowywaniem lekcji, w miedzy czasie podglądałam jak Filip bawił sie z tatusiem, i jak przyrznął sobie nocnikiem w oko,:tak: i jak razem oglądali meczyk, normalnie kibic mi rośnie.:rofl2:

A dzis wyjątkowo pusto, chyba nie przez to ze post się zaczął, to kobitki poszczą, co?:tak::-D
A ja od dziś ( czwatek) jestem na bezpłatnym urlopie wychowawczym,do tej pory byłam na wypoczynkowym, i szczerze nie wyobrazam sobie jak to bedzie. :no:Troche mam zaskórniaków, no ale na jak długo to starczy, jeszcze ta cholerna zima , trzeba ciagle wegla dokupywac, ehhhh:angry::crazy::cool:
Jutro ide do MOPSu spytac sa jakie sa dokumenty do zasiłku wychowawczego, choc pewnie i tak sie nam nie nalezy ale spróbowac warto
Miłej nocki Kochane;-)

To moi mężczyźni oglądający mecz:happy:

Załączniki

• IMG_5770.jpg
    IMG_5770.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Hallo ja jestem :-)
Hehe ja dzisiaj dostalam sms'a z urzedu pracy ze mam sie 22 lutego stawic na sprawdziane z islandzikiego:eek: hehehe a ja moze z 200 slow znam hehe
bez sens bo jest o 11.45 z kim zostawie malucha a po drugie maja tam zanotowane ze zjezdzam!!!

Hehe no faktycznie kibic Ci rosnie. U mnie sport to ja ogladam moj nei przepada hehe
Za to Robcio nadrobil w swieta z dziadkiem....a jak komentowal..

Do góry