reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dobry wieczór mamuski!
my juz po kapieli, maly zjadl i zasnal ale znowu sie obudzil, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz widze jak ta noc bedzie wygladac, wogole nie umiem mu podac tego antybiotyku, zawsze nie bylo problemu ale ten jest wyjatkowo nie dobry,ze maly dzis zaczal sie az krztusic i zwymiotowal:nerd:
teraz czekam na moje ukochane sledzie wyslalam M do sklepu, bo mnie skreca,
Olcia- u nas biegunka byla po kazdym posilku i po kazdym napoju nawet wodzie, to taka jakby woda zielonkawa z grudkami i sluzem, i capi kwasem .Teraz dajemy dajemy smekte, i napar z jagod i jest ok,2 kupcie,juz o bardziej gestej konsystencji,
Nic czekam sobie na M jak milosc, i musze przenies malego, oby sie zas nie obudzil:crazy:
Justysia- ja tez rano jak sie obudzialm jak bomba zegarowa takie nerwy mialam.... po nocy, z tego zmeczenia i tego ryku.

reklama
Olcia u nas tak samo.
Maly od niedzieli goraczkowal [do wczoraj]. Tez mial 39 stopni. Nurofen pomagal doraznie.
Takze nie chcial nic ze stalych pokarmow. Troche zjadl, ale malutko. Mleczka tez mniej spijal.
W pon zjawilismy sie u lekarza. Okazalo sie ze tez gardlo jest czerwone. Do tego katarek i zabki. Dostalismy antybiotyk i dzis maly jest bez goraczki.. ale dzis tez zaczely sie kupy inne i czestsze.
Tak jak u Ciebie. Niby to nie biegunka, ale kup jest wiecej, rzadsze ale bardzo male ilosci.
Juz chcialam jechac do lekarza, bo balam sie, ze maly sie odwodni, ale od poludnia jest juz normalnie.

Na szczescie moje dziecko 'wrocilo'. :-) Ma humor, marudzi, spi co 2h. czyli wszystko wrocilo do normy.

Justysia nie moge znalezc zdjecia z Waszymi klockami. :eek: bo chyba wklejalas prawda? no chyba, ze mi sie cos przewidzialo [czyt. przeczytalo]
Pomoz :rofl2:

SĄ ,nie przewidziało CI sie !!
FOTKI na NASZYCH ZAINTERESOWANIACH

bo ja myslalam ze dzis jest wtorek i czekam i czekam a tu nic:zawstydzona/y:a teraz fajny film na tvn Góra Dantego widzialam chyba juz tysiac razy, jak coś polecam,
a ten antybiotyk kurde zinnat chyba

kuurrr zas sie obudzil;:angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Tez mysle ze noc bedzie koszmarna :-( Maly tylko zasypia budzi si jeczy i steka, biedactwa nasze sie tak umeczyc musza... A zeby normalnie widac a jeszcze sie nie przebily :angry:Nawet przy cycaniu sie krzywi...

Witam wieczorowo!
Imprezka się udała, chociaż mały wrzeszczał jak opętany teściowej przez godzinę , już mi groził powrót, ale M wpadł na pomysł ,żeby babcia go pohuśtała na huśtawce, no i się uspokoił!
Dzisiaj byliśmy na kontroli u lekarza i jest poprawa u chłopaków więc się cieszymy!
A poskarżyłam się pani doktor ,że Maks mleka nie chce , tylko w nocy cycusia troszke pije , na co ona ,że to mu wystarczy, więc znowu mnie pocieszyła!

Alusia to i do mnie może wpadniesz, też mieszkam nie daleko :-)
Miałam coś jeszcze napisać , ale oczywiście znowu mi się zapomniało!
Życzę wam dobrej nocki i ustępuje miejsca nocnym markom!

Alusia w tym momencie mam ochote sie przeprowadzic, co bys i do mnie wpadła, fajnie patrzec jak dwa maluchy siebie obserwują;-)

reklama
Niuta nie ma problemu :-D
Mi się nudzi więc jak mnie zaprosisz to wpadne :-D
To zapraszam , ja niestety jestem bez samochodu , bo M jeździ do pracy:-(
Ps. co prawda mam burdel na kółkach , bo czekamy na montaż kuchni , ale to szczegół , w przyszły weekend już ma być ! Szczegół ,że miała być już teraz!

Zosi gratulujemy ząbka!
A co do alkoholu to piwo i winko lubie , wiec z Wilsonka bym się dogadała!

Ostatnia edycja:
Do góry