reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Jestem i zażeram chleb z twarogiem,dawno u mnie nie goscił w żoładku.
W KOsiele tylko sie posypałam i wyszłam ,KAROLEK mi zasnął.
Oj, juz nie warzy 5kg.:no:
Ale i tak zaszło 40 min. i dobrze ,e przyszłam bo mały zaraz sie obudził jak poszłam i sie darł tesciowej, a jak przyszłam uśmiech na buzi:angry::crazy:.
Zjadł kaszke i oczywiście mnie opluł ,a nawet nie zdążyłam sie przebrac.
Zabawe zrobił z jedzenia sobie CHOLERA!!!:angry:

OLA coś jestem nerwowa ostatnio,dawno mi tak sie nie działo .Może to nerwy po poronne ,musze zakupić jakiś nerwosol ,bo po melisie tylko sranie jest.

Moje dziecko teraz sie zainteresowało kablem od lapka i namietnie go molestuje.

A OLU ja też wysyłałam i jeszcze mamy tel . moze przyjdzie jeszcze ,a może nie .

A co do ŁYSKACZA to ja mam zawsze kaca po nim,tzn .łeb mnie boli ,a i srrrranie heeheeee .
ALE go uwielbiam z cola i cytryną:tak:.
Kiedys szef po pracy nas zaprosił i wypiłam 2 driny i jak schodziłam to z kolega jedno drugiego sie trzymało.
A do domu strrrasznie długa droga była:-D:-D:-D:-D.

ALLUSIA PAMIETAM ,PAMIETAM .
jAKBY która jeszcze dajcie znać wczesniej troszke.
Jeszcze musze sie zorientować ile przesyłka .A i drewno bukowe, fajne.:)

Pije kawe pisze sie któraś!!

reklama
cześć!!!
Dzień minął wesoło :-D Bylismy z kacprem w kosciele i okazał się jej gwiazdą. Mały rozrabiaka do wszystkich sie uśmiechał, co chwile słychac było tylko "uuuuuuuuu" "oooo" ogólnie było zabawnie i kazdy się chichrał. I wiecie co jescze zrobił? SAM USIADŁ w wózku!!!!!!!!!!! Byłam w szoku :szok: :-D:rofl2: Nigdy mu sie to nie zdarzyło, zawsze sami go sadzaliśmy. A dzisiaj proszę . SAM! :-D

Alusia ciesze sie ze poczułaś ruchy. A dzwoniłaś do dr Mencla? Ja do niego poszłam z workiem leków przepisanych przez jego kumpla i mnie nie zbagatelizował. I zawsze dokladnie byłam badana :tak:Ponoć też w tej prywatnej poradni jest ok. Na pewno mają swietny sprzęt! http://www.sonomed.net/index.html
A to byłas w szpitalu w Żorach? Jestem w szoku że tak Cię potraktowano :no::wściekła/y: Ale to obgadamy ich w piątek ;-)

Jak dla mnie to już pora na dobranoc bo już księżyc świeci...:-)
Wszystkim nocnym markom życzę udanego wieczoru, a ja zmykam wziąść prysznic i zmykam pod ciepłą kołderkę. Chodzę spać o 21 a wstaję o 5.30-6.00 ale mała budzi się dwa - trzy razy w nocy na cyca.

Zmykam i nie zasyfiam wam forum moją skromną osobą:zawstydzona/y:

Willsonka nie zaczynaj... bo kolejna będzie nastawiać tyłek :-p

Dzieciaki juz dawno lulają, ja już po prysznicu...a teraz buszuję sobie po necie... zaraz będę musiała jakiś raporcic sklecić o przedszkolach dla męża... i do łóżeczka... a i jeszcze kolacja najpierw :tak: bo głodna jestem niesłychanie :-D

Ja miałam już nie wchodzić bo miałam leżeć w łóżku i co ? I uzależnienie jest silniejsze :tak:

Wilsonka Ty musisz się częściej udzielać bo nam tu Ciebie Kochana brakuje !! :tak:

Patra co do lekarza to na niego niestety mnie narazie nie stać ale może miałam jakis gorszy dzień bo teraz jest lepiej ... Mała sie poruszy jak zjem czekolade tak więc wsuwam już 3 :tak: a dzisiaj post ... :confused2:

Justysia orientuj się ile ta przesyłka i wogólemusisz mi napisać ile to wyniesie ;-) wiesz musze sobie rozplanować kase na miesiąc :tak:

Coś Ania i Ewa ostatnio bardzo mało się odzywają ... Kiedyś to pisały po 10 postów dziennie a teraz 2 albo 3 i koniec... Dziewczyny nie zostawiajcie forum :tak: Kurcze zastanawiam się co ja zrobie jak forum zamilknie ? :no:
A co do reszty dziewczyn że o Was nie wspominam to dlatego że Ania i Ewa zawsze pisały jak szalone ...

Puk, puk!
A my cycamy wieczornie.
Oj, az sie boje jaka bedzie ta noc....:hmm:
Mam nadzieje, ze chociaz bez wymiotowania...Mysle, mysle i chyba nic nie wymysle jaka moze byc przyczyna:no: Jemy ostatnio słoiczki z mieskiem, wiec moze to miesko cos nie teges? Pojecia nie mam.

Olcia - u nas przy chorobie tez była rzadka kupa. No ale skoro nie je maluszek stałych pokarmów, to chyba normalne, ze kupa jest rzadka-nawet płynna. Ja bym tego za biegunke nie uznała. Biegunka to raczej wtedy, gdy kupek jest duza ilosc i do tego sa rzadkie.

Jest tu kto?
Mam jakis podły nastrój od kliku dni. Smutno mi i w ogóle...

My tez byłysmy dzis w kosciołku. Ale Zosia jak zwykle olała sobie i poszła spac:tak:

Hej dziewczyny.......

ja tylko na chwilke powiedziec ze zyje.....Adulka rano ja zasneła o 9:30 to wstała po 2h..a pozniej jeszcze spala o 14 na balkonie w wózeczku bo na słoneczku bylo +20:-):-):-)
teraz tez spi tylko zobaczymy jak długo jutro na rano wiec odezwe sie dopiero popoludniu:-(
juz 2 razy próbowalam wgrac filmik na youtube ale jakis blad mi wyskoczyl wiec narazie dalam spokój....

Trzymajcie sie dziewczyny Dobranoc.......

Dmuchawcu uszy do góry!!!!
Olcia85 dzieki za życzenia :)

Ostatnia edycja:
A ja z moim małym chłopcem poprostu nie moge ,ubieram go na kolanach po kapaniu ,a on zlapał serwetke i sobie pociągnał .
Raz ,a pożadnie .
Spadła moja kawa z którek zrobiłam trzy łyki,talerzyk i miseczka.
Huku było co niemiara ,a ja tylko łapałam laptopa:szok:.

Teraz leży na wersalce ,a tam moja komura i ktoś dzwoni do męża ,pa trzy ,a tu LULENCJA!!:szok::szok::szok::no::eek:

DMUCHAWCU MI TEZ COŚ Z SAMOPOCZUCIEM NIE TEGES!!

a JA dzis dałam mandaryne i zajadał sie jak glupi.
Wysysał mi ten sok ,no i tak ssał ,że mi skórke wyssał i połknął ,ale mi stracha narobił.Myślałam ,że bedzie mi sie dusic ,a on tylkoprzełknął i dar sie o jeszcze.
Dziś go wysypało po wczorajsze wieprzowince z gerbera!!!:eek:

WILSONKA nastawiaj TYŁEK !!!!
(oczywiście na klapsiory):p

reklama
Olcia u nas tak samo.
Maly od niedzieli goraczkowal [do wczoraj]. Tez mial 39 stopni. Nurofen pomagal doraznie.
Takze nie chcial nic ze stalych pokarmow. Troche zjadl, ale malutko. Mleczka tez mniej spijal.
W pon zjawilismy sie u lekarza. Okazalo sie ze tez gardlo jest czerwone. Do tego katarek i zabki. Dostalismy antybiotyk i dzis maly jest bez goraczki.. ale dzis tez zaczely sie kupy inne i czestsze.
Tak jak u Ciebie. Niby to nie biegunka, ale kup jest wiecej, rzadsze ale bardzo male ilosci.
Juz chcialam jechac do lekarza, bo balam sie, ze maly sie odwodni, ale od poludnia jest juz normalnie.

Na szczescie moje dziecko 'wrocilo'. :-) Ma humor, marudzi, spi co 2h. czyli wszystko wrocilo do normy.

Justysia nie moge znalezc zdjecia z Waszymi klockami. :eek: bo chyba wklejalas prawda? no chyba, ze mi sie cos przewidzialo [czyt. przeczytalo]
Pomoz :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry