reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Basiu, Justysie wczoraj Gustlicek zamknął w szafie z winem :-D:laugh2::rofl2::rofl2:
A to co napisłaś o Oskarku potiwerdza to co ja napisałam, bedziesz miec spokojna coreczkę,grzeczną,a nie takie łobuziaki jak my mamy BEDZIE DOBRZE ALUSIA< POMODLIMY SIE O ZDROWIE DLA TWOJEJ DZIEWCZYNKI ( choc na pewno jest zdrowa)

reklama
BeataZ niezle, to pewnie duzo tam takich zwierzatek macie?
Alusia nie stresuj sie tak, moj tez tylko czasami kopal, i wcale nie specjalnie mocno, dopiero pod koniec szalal. Za to teraz nadrabia.

Wy wczoraj popilyscie a ja mam kaca :cool: Tak mnie glowa boli ze hoho, bylismy na spacerku to myslalam ze sklepu nie wyjde, bo padne... Chyba ostatnio mezus jakies chorobsko przyniosl. Maly spal rano, pozniej troche w wozku a w domu taki krzyk, ze nie moglam go opanowac i wogole sie tak do mnie kleil co troche nienormalne... Jakis rozpalony do tego, mierzylam temp w uchu 36,9 niby nie duzo ale juz mi sie wydaje jakis podejrzany. Dalam czopek poplakal, potem postekal przytulony i zasnal :eek: Chyba oboje mam ciezki dzien :-(

Alusia Kochanie..zobaczysz że będzie ok...nie zadręczaj się, ok????..Ewelinka to czuje:tak:
Człap człap...idę wypuścić Dżastinę:-D:szok:
Maylah...a ja dzis myślałam o Tobie czy wyszła skaza:tak:

Aniu, zdrówka dla Was, niech te choróbska sie od nas wszytskich odczepią, !!!!
ja dzis znowu na aqua aerobik nie ide, bo mąz mówi,że z takim kaszlem, to oszalałam chyba , juz tydzien mam ten kaszel i zero innych objawów, nie czuje sie zle, ale jak wczoraj prowadziłam lekcje, to normalnie co chwile musiałam sobie odkaszlnąc, a jak juz zaczne kaszlec, to potem az mnie dusi:crazy:

Ostatnia edycja:

No naszczęscie nie ma zadnych objawów narazie skazy
:-):-):-)
no i zeby nie bylo!
Annie no u nas wiewiorek, kotow i przeroznych ptakow w ogrodku nie brakuje, a te wiewiorki sa okropne, wszystko niszcza:wściekła/y:
Mari zjadla obiadek a raczej umyla sie nim:-D:szok: masakra zeby zupke miec w uszach:-D jak ja ja karmie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:hahahaha

a ja ide cos zjesc bo obiadem sie nie najadlam:no::sorry:, wogole cos ostatnio wpylalabym wszystko i zapijala cola mmmnnniaaaam
no i mam nadzieje ze moze przytyje

Witam!
u nas nocka obrzydliwie okropna normalnie bez komentarza to zostawie.
Do tego wlasnie w nocy tak sie polklocilam z moim ......ehhhhhhh
Na szczescie dzis juz niebo lepiej, chodz malego zaczal meczyc kaszel straszny.
Teraz spi,wiec ja korzystam
Alusia-każda ciaza jest inna, TY jestes swierzo po Jasiu wiec moze za bardzo porownujesz oby dwie ciaze, aa dziewczynki na ogol są spokojniejsze zobaczysz bedziesz miala małego aniołka:-Ddo tego Jasiu bedzie wieksze wiec bedziesz miala wesoło:tak:i nie martw się, poza tym czesto jest tak,ze ruchy czuje sie tylko n.p na noc, zjedz tak jak ewa mowila batona i sie poloz to pewnie cos poczujesz,albo jeszzcze n.p szklanke kakao.
Willsonka- moj studiuje elektrotechnike,
w gliwicach.
i reszte zapomialam co mialam pisac... kurza pamiec

Dziekuje dziewczyny za dobre słowa ;-) Jesteście nazastąpione a co do lekarza którego Aniu mi wysłałąś to on nie przyjmuje narazie kobiet w ciąży ... :-:)-(

Myśmy właśnie wstali po 1h dżemce i ja jestem jeszcze bardziej niewyspana niż byłam i do tego głowa mnie boli ... Chyba z tych nerwów :-(
Jeszcze mam frankfutrerki w lodówce a dzisiaj post i nie moge ich zjeść ... Buu :-(
Tak więc dołacza się któraś do tostów z dżemem i kawy zbożowej z mleczkiem? ;-)

reklama
ja bym sie dolaczyla ale juz dzis tosty jadlam i pilam herbatke z mleczkiem:tak:
ale tobie zycze smacznego, ja koncze jesc rozka.
Alusia wrzuc jakas fotke Jasia na odpowiednim watku bo dawno go tam nie bylo:no:

Do góry