reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Cześć Kobietki :-D
Cisza oj cisza tutaj ... ;-)

Ada zdrówka dla Kacperka i dużo siły dla Ciebie. PAMIĘTAJ JESTEŚ WSPANIAŁĄ MATKĄ !! :tak:

Vioreczka masz tak samo jak ja ... uzależnienie :-D syf w domu a ja siedze na bb i czytam ... :-D

Aniu jak ja Ci zazdroszcze. Jesteś super mama i masz super córcie a co najważniejsze możesz chodzić ze swoją córeczką na spacerki a ja kurcze wózkiem nawet wyjechać nie moge ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja byłam u dentysty i wyglądam strasznie bo jestem cała spuchnięta ... Cała prawa strona buzi napuchnięta ... :-:)-( Ale mam nadzieje że dzięki temu przestanie boleć .... No i za tydzień ide usunąć 4 - ósemki :-D Już się boje ..

reklama
Justyś no ja jestem i czekam na ciebie a ze nic ode mnie nie chcesz tosiedze cicho:-)
Alusia ty tez jestes super mamusia dla Jasienka,a wyrywania nie zazdroszcze,czy ja dobrze przeczytałam ze chca ci cztery zeby wyrwac na raz?:eek:

Justyś no ja jestem i czekam na ciebie a ze nic ode mnie nie chcesz tosiedze cicho:-)
Alusia ty tez jestes super mamusia dla Jasienka,a wyrywania nie zazdroszcze,czy ja dobrze przeczytałam ze chca ci cztery zeby wyrwac na raz?:eek:

TY tam nie siedz cicho KOCHANA!!
Ja zawsze coś chce ,chocby popisać!!:tak:;-)
Wiecie ,co WY tez tak macie .Jak nieraz napisze z dużej litery to mi przyjmie posta z małej,??
Tak jak teraz na fotkach :angry::crazy:.

no a LULA juz sie naspał ;/

Ostatnia edycja:
Beacia owszem 4 naraz więc pewnie będe chodziła 2 dni do tyłu ... Ale dentysta powiedział że tak będzie najlepiej ;-)

Justysia ja chętnie z Tobą popisze :tak: narazie jeszcze jestem ... za jakiś czas przychodzi chrzestny Jasia :-D wreszcie jacyś ludzie :-D

Kurcze jak mi dziecie śpi i wkoncu was nadgoniłam to mi cicho siedziec karza:eek:a ja popisac w koncu chciałam:rofl2:
A wiesz Justys z tym karmieniem zupka to tak jak bym o swoim dziecku czytała,on chce najlepiej cyca,a ja juz nie mam tyle pokarmu,zreszto musi cos jesc innego,do tego jak widzi bujak to wyje zeby cos w niego wcisnac to musze wziasc na kolanko,:crazy:

Beacia zostań Zostań....
Kurcze a moje dzieci śpi ... chyba go obudze bo nie zaśnie mi o 19 naaapewno .... wrrrr ... ;)

Przerabane z tym karmieniem.
Moj tez by tylko buzka mielił.I wszystko ściąga a jak dosięgnąć nie może to awantura gotowa:angry:.

ALLA a ciekawe kiedy do mnie jakies czlowieki przyjda.
A jakąś balangę robicie??:-)

OLU o tak z nich małe cwaniaki,więcej rozumku maja niż my.

Ostatnia edycja:
cześć Kobitki,
Nadgoniłam Was... A powinnam pracować:szok: Opiekunka mi zadzwoniła dzisiaj, że mały jest bardzo rozpalony i nie chce jeść. Przyjechałam wcześniej, a on teraz bawi się w najlepsze i wcale nie ma gorączki:eek: Łobuz jeden,chciał żeby mama szybciej przyjechała:-p I zamiast dokończyć to co miałam zrobić w pracy, to ja siedzę na bb. A potem wieczór będzie do d..., bo będę pracować.

Ewcia- święta racja z tymi facetami. Ja mojemu też muszę wszystko palcem pokazać. Ale jak ma kiepski humor i mu tłumaczę co ma zrobić, to mówi : "czy Ty musisz mną dyrygować? Przecież sam wiem co mam robić.":szok:
Beatka- to może opracujemy jakiś patent z tym gps'em:laugh2:

A Mateusz jakiś rzeczywiście dziwny dzisiaj. Ślini się na potęgę. Siedzi i mu po brodzie cały czas leci:eek: Tak bardzo to jeszcze nigdy nie było... Chyba mu się górne jedynki pchają. A szkoda, bo tak słodko wygląda jako wampirek:-D

odezwe sie jeszcze bo maly marudzi....

Alusia ja tam sie nie znam na stomatologi,ale bałabym sie ciezarnej tyle zebów na raz rwac:eek:moze o to chodzi zeby raz dac znieczulenie i bedzie z głowy
justys wyganiasz mnie to ide:-p
Nie no mały sie obudził wiec dlatego was opuszczam,ale o dziwo jeszcze ma dobry humor bo cos tam spiewa,ale napewno zaraz bedzie yyyyyyyyyyyyyyy i rundka po mieszkaniu
A jeszcze sie pochwale nauczyłam małego dawac buziaczka:-)słodkie to jest:-)

reklama
Do góry